FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA

FCSB - FCU CRAIOVA. „Ce-a dat, mă?” » Florinel Coman și-a făcut cruce, când a văzut decizia lui Istvan Kovacs

Florinel Coman // foto: captură DigiSport
Florinel Coman // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 20:22 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 20:36

În minutul 15 al meciului dintre FCSB și FCU Craiova, Florinel Coman (23 de ani) a căzut, teatral, în interiorul careului advers, după un ușor contact cu Jeremy Huyghebaert (33). „Centralul” Istvan Kovacs a dictat lovitură liberă pentru olteni, ca urmare a hențului comis ulterior de șeptarul roș-albastru.

Minutul 15 al meciului de pe Arena Națională. Servit în careul advers, Florinel Coman a preluat între fundașii oaspeților, înainte de a fi șters la nivelul gleznei de Jeremy Huyghebaert, fundașul stânga al Craiovei. 

Coman a ezitat un moment, apoi s-a aruncat pe gazon într-un mod teatral, exagerând lovitura în încercarea de a-l  păcăli pe „centralul” Istvan Kovacs, aflat în apropierea fazei. Arbitrul din Carei n-a mușcat momeala și a fluierat o lovitură liberă pentru oaspeți, ca urmare a unui henț comis de Coman după ce a căzut pe gazon. 

„Ce-a dat, mă?” » Florinel Coman și-a făcut cruce în FCSB - FCU Craiova 

Nedumerit, Coman a fost filmat de camerele TV în timp ce-și întreba colegii: „Ce-a dat, mă?” Răspunsul nu l-a satisfăcut. În acel moment, Florinel a făcut semnul crucii. 

FCSB - FCU CRAIOVA. „Ce-a dat, mă?” » Florinel Coman și-a făcut cruce, când a văzut decizia lui Istvan Kovacs
Contactul dintre Jeremy Huyghebaert și Florinel Coman nu justifică plonjonul spectaculos al FCSBistului // foto: captură DigiSport

Kovacs, către Coman, în 2019: „Dispari!”

În trecut, au existat episoade tensionate între starul celor de la FCSB și Istvan Kovacs.

În luna septembrie 2019, în timpul unui meci CS Universitatea Craiova - FCSB 0-1, arbitrul Istvan Kovacs a fost surprins de camerele TV când i-a spus lui Florinel Coman „Dispari, dispari!”, după o presupusă simulare în careu a vârfului celor de la FCSB.

În februarie 2021, Kovacs a declarat despre acel moment că „l-aș șterge cu buretele”.

„Mi-am recunoscut greșeala, mi-am cerut scuze. Oricine cred că poate greși. Dar a fost un episod unic în cariera mea, unul care nu s-a mai întâmplat până atunci, nu s-a repetat după și nici nu se va mai repeta vreodată”, susținea arbitrul FIFA.

Adrian Porumboiu e convins: „FCSB va lua titlul”
FCSB
Adrian Porumboiu e convins: „FCSB va lua titlul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
elgabri
elgabri  •  07 Februarie 2022, 09:46

Simulari la greu dar arbitrii se fac ca nu vad !!

je__
je__  •  07 Februarie 2022, 09:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

380912830348081
Gogu Steriade  •  07 Februarie 2022, 08:11

Scrieți articole despre sportivi nu despre clovni și trișori! Așa va respectați meseria de jurnaliști!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează