FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

Gigi Becali a observat că FCSB trebuia să primească al doilea penalty: „Nu că e contact. Îi rupe piciorul!” » Un expert în arbitraj îi dă dreptate

Duelul reclamat de Gigi Becali // foto: Raed Krishan - GSP +49   FOTO
Duelul reclamat de Gigi Becali // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 23:04 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 23:32

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, spune că echipa sa trebuia să mai primească un penalty în minutele de prelungire ale meciului cu FCU Craiova, final 2-2, la intervenția lui Diallo asupra lui Dumiter. 

La una dintre ultimele faze ale meciului, când deja era 2-2, Andrei Dumiter a fost doborât în careul Craiovei de către stoperul Bradley Diallo. În încercarea de a respinge balonul, Diallo l-a lovit pe atacantul FCSB-ului, dar „centralul” Istvan Kovacs nu a arătat spre punctul cu var.

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, n-are dubii în privința fazei. Spune că Diallo i-a „rupt piciorul” lui Dumiter și a acuzat o conspirație împotriva echipei sale, în stilul lui Dan Petrescu, care spusese sâmbătă seara despre oficialii din fotbalul românesc că „poate vor să nu mai fim pe primul loc”.  

„Clienții” lui Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Deja am vorbit cu MM să-i găsim înlocuitor” + „Cum, mă, Pintilii, să faci așa ceva?!”
FCSB - FCU CRAIOVA 2-2
„Clienții” lui Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Deja am vorbit cu MM să-i găsim înlocuitor” + „Cum, mă, Pintilii, să faci așa ceva?!”

Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova: „Am avut penalty clar!”

„Am avut 11 metri la Dumiter, pe care nu l-a dat. Dar cum să dea penalty? Să ne apropiem la 6 puncte de CFR Cluj?

Uite, na, 11 metri clar! Uite, i-a dat cu piciorul stâng în piciorul drept! Îi rupe piciorul, nu că e contact! Și Kovacs e aproape. Ia uite cum îi dă, îi dă una la «gioale»!”, a spus Becali, la „Fotbal Club”, pe DigiSport, în timp ce privea imaginile cu faza respectivă. 

Gigi Becali a observat că FCSB trebuia să primească al doilea penalty: „Nu că e contact. Îi rupe piciorul!” » Un expert în arbitraj îi dă dreptate
Diallo îl lovește pe Dumiter, în FCSB - FCU Craiova / FOTO: Captură @Digi Sport

De partea lui Gigi Becali s-a situat fostul arbitru Constantin Zotta, actual expert Telekom Sport: „Se vede clar! Îl lovește. Este un atac neglijent. Apreciază prost distanța, vrea să lovească mingea, dar îl lovește în picior. Aici este penalty evident! Mult mai clar decât la faza lui Ianis Stoica”. 

Am ieșit supărat de pe teren, am luat al doilea galben pentru simulare și nu știu de ce. Am tras la poartă și m-a agățat pe vârf, mă doare și acum piciorul. OK, poate nu se dă fault, dar nu-mi poți da al doilea galben pentru nimic. Arbitrul mi-a zis că a fost simulare, dar nu-mi poți da galben așa ușor.

Nu am văzut reluări, dar m-a lovit. Uitați-vă și la faza cu Dumiter, am înțeles că aveam penalty. Nu a dat, dar nici simulare și galben, deși Dumiter nu mai urmărește mingea. Iar eu, care trag la poartă, primesc al doilea galben.

- Iulian Cristea, fundaș FCSB

Mai multe știri despre FCSB - FCU Craiova: 

Claudiu Keșeru a prins curaj: „Dacă voi decide să vorbesc, voi avea multe de spus!” » Replica lui Becali a venit imediat

Jucătorul care l-a supărat pe „principalul” de avarie Mihai Pintilii: „La experiența lui, nu trebuia să facă greșeala aia”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
ccristian0
ccristian0  •  07 Februarie 2022, 16:30

Serios??? Cred ca doriti sa reinventati fotbalul cu asemenea "penalty-uri"! Specialistii astia extraordinari par a fi angajatii lui Gigi si mai putin cunoscatori ai fenomenului. Mai ales cand vorbim de un arbitru mediocru precum Zotta, care in afara de marile gafe nu s-a afirmat prin nimic in fenomenul fotbalistic! Eu zic ca pe viitor sa se treaca in Regulament ca FCSB-ul sa primeasca intre doua penalty-uri pe meci, ca sa nu mai existe discutii si in rest sa se joace fotbal, ca de teatrul ieftin jucat de actorii lui Gigi suntem satui! P.S. Si in aceste conditii FCSB-ul va fi tot in spatele unora!

ion_pila
ion_pila  •  07 Februarie 2022, 12:44

Ia uitati-va aici: *** ca se explica destul de clar. Meciul trebuia sa se termine cu scor egal. La Cardoso a fost fault clar, la Stoica doar simulare. Dar Kovacs nu putea sa dea inca un penalty-ul pentru ca exista pericolul sa castige FCSB si sa se apropie periculos de cheferisti. Ca sa dreaga busuiocul i-a dat galben+rosu lui Cristea pentru simulare, ca se apucasera baietii lui Becali sa cada in careu ca frunzele toamna. Sperau sa mai primeasca ceva, nu stiau de misiunea lui Kovacs

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Februarie 2022, 11:32

Ilie Dumitrescu radea cu hohote de„snoavele”lui GG!Iar voi ba gsp-tilor, de unde l-ati mai„scos”si pe Zotta?!Nu-l aveati acoalea pe Argaseala?!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează