FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA

VIDEO Jucătorul lui FCU care-l sperie pe Dică: „Formă foarte bună, va face diferența în multe meciuri” » Ce spune despre Miculescu și Ișfan

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de , - Publicat sambata, 30 iulie 2022 13:35 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 14:30

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, a susținut astăzi conferința de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova, din etapa 3 a Ligii 1.

  • FCSB - FCU Craiova este programat duminică, 31 iulie, de la ora 22:30. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, PrimaSport 1 și OrangeSport 1. 
  • FCSB are un singur punct din primele două etape, după 1-1 cu U Cluj și 0-2 cu Rapid. FCU Craiova are 3, obținute după 1-2 cu Farul și 3-1 cu CFR Cluj. 
Becali își freacă palmele! Licitație pentru Florin Tănase » Chinezii s-au speriat de interesul din Golf și au trimis o nouă ofertă: „El decide unde vrea să joace”
FCSB
Becali își freacă palmele! Licitație pentru Florin Tănase » Chinezii s-au speriat de interesul din Golf și au trimis o nouă ofertă: „El decide unde vrea să joace”

Nicolae Dică, înainte de FCSB - FCU Craiova: „Adversar bun. Îl au pe Bauza, în formă foarte bună”

„Nu am început bine campionatul, dar obiectivul nostru este de a-l câștiga. Întâlnim un adversar bun, cu un antrenor pe care-l cunosc foarte bine (n.r. - Marius Croitoru), adeptul unui joc ofensiv și agresiv. Am fost colegi de cameră și la echipa națională de tineret, și la Steaua, știu foarte bine cum gândește. 

A dovedit că este un antrenor bun, ne așteaptă o partidă foarte grea. Au jucători de calitate de la mijlocul terenului în sus, de execuție, care pot face diferența. Au o echipă bună, cu jucători cu experiență. Cu CFR au întors rezultatul. 

Îl au pe Bauza, jucător într-o formă foarte bună. Dacă va fi sănătos, cred că va face diferența în multe jocuri, dar trebuie să fim pregătiți pentru acest lucru.

Tratăm meciul foarte serios. Campionatul este un obiectiv important pentru noi. Și dacă am juca un amical, l-am trata 100% serios. Important este ca cine intră pe teren să dea totul pentru echipă, indiferent de cât joacă”, a punctat Dică. 

Nicolae Dică, antrenor principal FCSB, despre...

...spectatori: „Jucăm foarte târziu, începem meciul duminică și îl terminăm luni. Luni oamenii merg la serviciu, dar sper să vină cât mai multă lume la stadion. Ați văzut cât de mult au contat suporterii la meciul din Europa, când galeria a început să încurajeze echipa. Mi-aș dori să vină în număr cât mai mare”.

...transferuri: „Sper să reușim ca în aceste zile să facem 1-2 transferuri, să-i putem trece pe listă. Deocamdată, preocuparea este de la mijloc în sus. Avem nevoie de atacant, mijlocaș de bandă”.

...David Miculescu: „S-a discutat cu cei din conducerea de la UTA, discuțiile sunt avansate din câte știu. Până nu se va semna contractul nu putem spune că este al nostru. Este un jucător pregătit, are meciuri oficiale în campionat, este la zi cu pregătirea fizică. Este un jucător cu o tehnică bună, inteligent, un marcator. 

Avem nevoie de jucători cu calitate, așa cum are el. Clubul s-a bazat întotdeauna pe astfel de jucători, tineri și cu calitate. Dar în afară de el trebuie să aducem și alți jucători.

...Alexandru Ișfan: „Pe Ișfan îl cunosc foarte bine, de când era în Liga 2, la Mioveni. Atunci am avut discuții cu MM despre el. Este un jucător pe care-l știm, de care ne-am interesat. Vom vedea ce se va întâmpla zilele următoare”.

...Florin Tănase și Darius Olaru: „Eu știu că Tănase pleacă, de asta nu se mai antrenează cu noi. Știu că s-au înțeles cluburile, s-a înțeles și el cu clubul. Despre plecarea lui Olaru n-am mai vorbit. Lăsați-l să fie focusat pe ce avem de făcut în campionat, în Europa”

...meciul cu Saburtalo din Conference League: „Am fost dezamăgit că am primit două goluri foarte ușor, pe greșeli pe care echipa le-a mai făcut, lucruri la care lucraserăm la antrenamente. Cu antrenament, sperăm să eliminăm acele greșeli minore, copilărești.

Am primit foarte multe mesaje, dar cel mai important pentru mine a fost de la domnul Hagi, un idol de-ai mei. Pentru mine a contat foarte mult”. 

...Octavian Popescu: „Cred că s-a văzut o reacție din partea lui Tavi Popescu la meciul din Europa. Câte sprinturi a făcut, cum a făcut presing în zona 3, cum a reacționat după pierderea balonului, ocaziile create. Ar trebui să ne uităm și la aspectele defensive. 

Într-adevăr, jucătorul de atac iese în evidență cu gol, pasă de gol, dar pe mine mă interesează foarte mult ce fac jucătorii de atac și după ce pierd mingea”.

...Florinel Coman: „Am vorbit separat cu el în 2 zile dintre cele 4 de când am revenit. Mi-a plăcut reacția lui, mă bucur că a avut-o. Am primit unele mesaje de la anumite persoane care-mi spuneau că nu l-au mai văzut băgând alergări, punându-se în slujba echipei. M-am bucurat, chiar astăzi am vorbit cu el, i-am spus că trebuie să continue pe această linie. 

Mai are nevoie de goluri, de minute, să joace cât mai mult. Trebuie să prindă încredere în el și să devină mai bun decât era acum 2 ani. Am încredere în el, de asta l-am pus căpitan”. 

Iau salariul doar dacă intru în Europa, dacă câștig campionatul, la obiectiv. Asta a fost decizia mea, discuția pe care am avut-o cu patronul. Important este ca ceea ce am discutat să fie OK în continuare.

Am încredere în ceea ce pot face eu la o echipă. Mulți au spus că sunt nebun că am venit în această perioadă, cum să merg să joc cu jucători născuți în 2002 la un meci așa important pentru echipă, dar le-am răspuns că am încredere în echipă, în jucători.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

Reacția lui Gigi Becali când a auzit că Dunajska Streda e Sepsi din Slovacia: „Da? Gata, n-am emoții! Voi spulbera tot ce ține de Orban”
DUNAJKA STREDA - FCSB
Reacția lui Gigi Becali când a auzit că Dunajska Streda e Sepsi din Slovacia: „Da? Gata, n-am emoții! Voi spulbera tot ce ține de Orban”
Chiar are mână liberă la FCSB? Detaliul remarcat de Ilie Dumitrescu la debutul lui Dică: „Uite cât de mult contează că nu s-a băgat Gigi”
FCSB - SABURTALO 4-2
Chiar are mână liberă la FCSB? Detaliul remarcat de Ilie Dumitrescu la debutul lui Dică: „Uite cât de mult contează că nu s-a băgat Gigi”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
Cormiz
Cormiz  •  30 Iulie 2022, 17:49

Prea multe comentarii pozitive și laudeexagerate pentru o victorie în extremis cu o echipa fără nume și efectiv necunoscuta. În schimb CFR-ul și Dan Petrescu puși sistematic la zid. E prea de tot. CFR-ul este tratataproape cu ura. Oare de ce?

gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  30 Iulie 2022, 14:51
Postat de calinescu_ pe 30 Iulie 2022, 14:38

Cere control antidoping Mititelule .........!!!!!!!

Bună idee.

calinescu_
calinescu_  •  30 Iulie 2022, 14:38

Cere control antidoping Mititelule .........!!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează