FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 1-1

VIDEO Cel mai bun om de la FCSB trage un semnal de alarmă: „Se repetă startul nereușit din ultimele sezoane. E un început rău”

Ștefan Târnovanu // FOTO: Raed Krishan +28   FOTO
Ștefan Târnovanu // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 08:20 / Actualizat luni, 01 august 2022 09:26

Portarul Ștefan Târnovanu (22 de ani) a fost cel mai bun jucător FCSB - FCU Craiova 1-1, iar la final a vorbit despre partidă și despre problemele din echipa roș-albastră.

Lăudat de Basarab Panduru, Târnovanu spune că FCSB trebuie să fie mai inspirată pe faza de atac și mai concentrată în defensivă.

Ilie Dumitrescu a remarcat o problemă după FCSB - FCU Craiova: „Ai nevoie de asta” + Ce jucători a lăudat
FCSB - FCU CRAIOVA 1-1
Ilie Dumitrescu a remarcat o problemă după FCSB - FCU Craiova: „Ai nevoie de asta” + Ce jucători a lăudat

Ștefan Târnovanu, după FCSB - FCU Craiova: „Se repetă startul nereușit din ultimele sezoane”

„Mai puțin important că am fost desemnat omul meciului dacă n-am câștigat. Trebuie să începem să câștigăm pentru că e un început foarte rău. Avem două egaluri în trei meciuri și e foarte greu.

Trebuie să fim mai inspirați acolo, în față, și trebuie să începem să nu mai primim gol. Nu avem foarte multe meciuri împreună. Dar, cu timpul, vom începe să facem o treabă mai bună.

Trebuie să câștigăm neapărat și în campionat. Se repetă startul nereușit din ultimele sezoane. Nu trebuie să mai stăm la 7-10 puncte în spate și după aceea să încercăm să recuperăm”, a spus Ștefan Târnovanu la emisiunea Fotbal Show, realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

Am avut probleme pe zona centrală. Bouhenna nu e într-o formă fizică foarte bună. La CFR nu a jucat, la noi a fost accidentat. Am vrut să-i dau minute, dar Dawa și Tamm formează un cuplu bun în acest moment și am considerat că e OK să-l schimb ca să închid mai bine zona centrală.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

8a fost nota primită de Târnovanu din partea GSP

VIDEO Fotbal Show, pe GSP.ro și Prima Sport: vezi cele mai tari faze din FCSB - FCU Craiova 1-1!

  • Pe GSP.ro, cititorii văd în timp real cele mai importante faze din meciurile din Liga 1, interviurile cu MVP-urile jocurilor, primele reacții ale celor mai buni fotbaliști, dar și analiza detaliată a antrenorilor, totul din zona de flash-interviu de pe fiecare stadion. Nu vor lipsi imagini spectaculoase din meciuri, faze tari, analizate alături de invitați speciali.
  • Moderatorul Fotbal Show e jurnalistul GSP, Costin Ștucan. Emisiunea poate fi urmărită pe Prima Sport, pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te AICI).

Cele mai tari imagini din FCSB - FCU Craiova

FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
FCSB - FCU Craiova 31.07.2022
+24 FOTO

Citește și: 

Dică s-a enervat în timpul interviului: „Asta crezi tu! FCU Craiova trebuia să piardă neapărat cu noi?!”

Basarab Panduru, fascinat de un jucător din FCSB - FCU Craiova: „În 2-3 ani trebuie să fie la naționala României”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
eunescu09
eunescu09  •  01 August 2022, 10:57

Alo, Gsp, Tarnoveanu a fost cel mai bun de pe teren pentru ca băieții lui Croitoru i-au îngenunchiat pe dragii, iubiții, fabulosii și colosalii jucători de la FCSB. Citindu-va am impresia ca revăd filmul acela în care echipa Germaniei naziste juca o partida de fotbal contra deținuților de război. Voi sunteți comentatorii acelui meci.

eunescu09
eunescu09  •  01 August 2022, 10:51

Citesc titlurile de ziar din Gsp și ma minunez. Ai zice ca FCSB a jucat singura pentru ca de FCU Craiova abia de pomenește. Ai zice ca este o fițuică patronata de Gigi Becali. Cum sa nu te pufneasca rasul în fata acestei revărsare de neprofesionalism?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează