FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gabi Balint pur și simplu nu înțelege ultima idee a lui Gigi Becali: „Îți dai foc singur? Înseamnă că ai probleme”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 09:37

Gabi Balint (57 de ani), fostul mare jucător al Stelei, nu înțelege de ce patonul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că e dispus să-l cedeze pe Cristi Bălgrădean (31) pentru 300.000 de euro. 

„FCSB nu are în spate un portar valoros. Andrei Vlad nu a demonstrat încă nimic, i s-a dat ocazia să joace şi nu s-a impus. E tânăr, am crezut în el. L-au forţat, dar nu s-a impus. 

Ce faci, pentru 300 de mii îţi dai foc singur? Înseamnă că au probleme financiare mari dacă-l dau pe Bălgrădean cu 300 de mii! Văd că au mai renunţat la unii jucători cu salarii mari. Sincer, nu văd rostul acestei plecări! Ar putea să-ţi câştige campionatul şi costă mult să aduci un portar bun în acest moment”, a declarat Gabi Balint, la TV Digi Sport. 

În prezent, Cristi Bălgrădean e titularul din poarta FCSB-ului. Rezervele lui „Pufi” sunt Andrei Vlad (20 de ani) și Toma Niga (22 de ani).   

Gigi Becali: „Îl dau pe Bălgrădean pe 300.000 de euro”

Bălgrădean a fost titular miercuri în meciul amical dintre FCSB și Jeonbuk (3-1), dar Gigi Becali e dispus să-l cedeze la Omonia Nicosia, în Cipru, pentru prețul cerut de el.  

„Nu știu ce să vă zic, am auzit că mi-ar da 100.000 de euro. Dacă îmi dau 300.000 îl dau, altfel nu se pune problema”, a declarat Becali pentru GSP.RO.

Omonia mai are o variantă pentru postul de portar, în cazul în care negocierile cu Băldrădean pică. Presa din Anglia scrie că internaționalul Costel Pantilimon, actualmente la Nottingham, ar fi în negocieri avansate.

Vezi și: 

FCSB // Concluziile cantonamentului din Marbella » 4 plusuri și 4 minusuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
terminator_2
terminator_2  •  23 Ianuarie 2020, 18:43
Postat de hhannibal pe 23 Ianuarie 2020, 18:37

Are dreptate Balint...

Gura păcătosului...sau despre ce acri sunt strugurii and ne strâng prea tare pantalonii de piele peste tanga pe motocicleta.

terminator_2
terminator_2  •  23 Ianuarie 2020, 18:42
Postat de cfrcj666 pe 23 Ianuarie 2020, 13:16

Si stii care-i culmea? Probabil dezafilierea infractorilor astora ar fi cel mai bun lucru care s-ar putea intampla pentru insanatosirea forbalului romanesc. S-ar termina cu coruptia, cumetriile si satelitii. *** a disparut, *** a disparut, pinalty a disparut, nuculaie e pe faras, doar oierul a ramas din vechea garda si face mai mult rau decat toti ceilalti la un loc.

Singura soluție sa avem un fotbal curat( fără intruziunea politicului, fără arbitrii de casă, fără justiție corupta in cazul unor situați clare de insolventa, bancruta frauduloasa, avantajata unor instituții ale statului în defavoarea mediului privat de afaceri în aceasta competiție prin luarea unor decizii mai mult decât absurde sau delapidare, fără cardasia ANAD care se ocupa de testele antidoping și care din aprilie 2019 nu mai fac deloc teste jucătorilor ptr ca au fost depistați de WANDA ca au trucat testele unor jucători de la Dinamo( unde jucători mor pe capete injectați ca și animalele, Astra, CFR și Rapid, fără jurnaliști sportivi care troleaza 24 din 24 la comanda împotriva celui mai iubit club din România si a conducătorilor acestuia. Atunci vom avea un fotbal curat.

hhannibal
hhannibal  •  23 Ianuarie 2020, 18:37

Are dreptate Balint...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close