FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Va putea CSA Steaua să refuze cererea celor de la FCSB de a evolua în Ghencea? „Ei nu pot să se joace cu lucrul ăsta!”

Stadion „Steaua”
Stadion „Steaua”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 10:03 / Actualizat duminica, 22 august 2021 10:12

Gabi Balint este sigur că CSA Steaua va analiza în detaliu oferta celor de la FCSB de a juca în Ghencea și vor răspunde în momentul când toate prevederile legale vor fi parcurse.

„Ce nu-i clar? Analizează şi, în funcţie de prevederile legale, vor accepta sau nu ca o echipă din afară să joace în Ghencea. Dacă nu se suprapun meciurile cu echipa de fotbal şi cu cea de rugby. Altceva nu ştiu. Ei vor trebui să dea un răspuns categoric solicitării, da sau ba, dar deocamdată nu pot să-l dea. 

Şi ei vor analiza şi vor da răspunsul. Au spus: »da, o analizăm« Ce e greu de înţeles? Da, 30 de zile? Atunci o să-l dea în 30 de zile. Eu zic că ei nu se vor juca cu lucrurile astea. Ei vor da un răspuns la limita legală, că nu poţi să faci altfel dacă nu îţi permite legea. E o instituţie de stat. 

Cu FCSB ei sunt în litigiu, au procese pe rol. Problema este că nu ştiu dacă două entităţi care au un conflict pot avea colaborare. Reclamă una celeilalte o sumă de bani şi toate astea. Eu sunt sigur că vor da un răspuns. Care cred eu că va fi răspunsul? Asta e greu de bănuit.

Ei nu pot să se joace cu lucrul ăsta, pentru că răspunsul lor e atacabil dacă nu e în conformitate cu legea. Eu zic că ei nu se vor juca. Vor da un răspuns exact așa cum trebuie să-l dea. De ce să se joace cu legea?”, a spus Balint la emisiunea „Fotbal Club” pe DigiSport.

Reacția oferită de CSA Steaua după solicitarea lui FCSB de a juca în Ghencea

„Cu referire la solicitarea formulată de FCSB privind închirierea stadionului Steaua pentru desfășurarea de meciuri oficiale ale echipei FCSB, vă comunicăm că am primit o astfel de cerere. 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii, astfel încât am răspuns că, închirierea stadionului se va face, după analizarea detaliată a fiecărei solicitări și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicabile în acest domeniu”, a comunicat Ștefan Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua, pentru digisport.ro.

Citește alte știri despre fotbalul românesc:

Adrian Mititelu Jr îi ceartă pe suporteri: „Ei vin 2-3.000 la stadion și vor să jucăm ca Bayern? Stau pe Facebook, își dau cu părerea”

Gabi Balint a taxat ultima decizie de la CSA Steaua: „Ce să mai, amatorism!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (129)
ilie2333
ilie2333  •  22 August 2021, 14:20
Postat de darko pe 22 August 2021, 14:13

Datoriile au fost achitate, iar echipa a jucat in Ghencea pana in 22 martie 2015!!!! Pierzi vremea cu un ***!:)

Iar in 2015 liderii de la Peluza Sud au aparut la tv ( exista filmarea pe youtube ) sustinand ca li se pare inuman ca echipa de fotbal trebuie sa plateasca cat toate celelalte echipe din prima divizie pentru inchirierea stadionului si ca accepta plecarea din Ghencea. Cearta a plecat ulterior cu Becali si Mihai Stoica cand la o deplasare nu li s-a achitat drumul. Astia sunt suporterii, nu mai zic si de aia din Nord, poate copiii de acum care cresc pe langa echipa sa fie altfel. Si cand ii vezi ca vorbesc de onoare, cu nasul pe sus, de fapt niste fripturisti ( mai putin Adriann care este flamand )

freddy
freddy  •  22 August 2021, 11:16
Postat de carol_k pe 22 August 2021, 10:56

Proprietarul(administratorul) stadionul NU trebuie sa se justifice nimanui din ce motiv nu-l inchiriaza lui X sau Y. O va face, daca va fi cazul, pentru presa, pentru suporteri, nu pentru ca-l obliga legea. Atunci n-ar mai fi proprietar(administrator). Tot incercati sa-i strangeti cu usa cand vine vorba de Becali, sub forma unui interviu cu diversi fosti jucatori sau personaje care graviteaza in jurul a tot felul de emisiuni sportive ori personaje din anturajul lui Becali(Mustata, avocatul Boglea, Ducadam, MM, samd).... Faceti audienta incomparabil mai mare in acest fel decat daca intrebati un jurist total independent specializat pe acest profil? OK, macar adaugati asta undeva intr-un colt.

Daca ar fi in discutie un sadion privat ai avea dreptate. Dar lucrurile la stat functioneaza altfel. Imagineaza-ti ca tu te duci cu o cerere la Primarie sau la o institutie de stat. Aia sunt OBLIGATI sa iti dea un raspuns intr-un termen de 30 de zile indiferent de ce ai cerut tu acolo. Poti sa ceri autorizatie de prins fluturi in Cismigiu sau de inot cu broastele testoase IOR. O sa primesti un raspuns atata timp cat cererea ta este asumata legal. Adica ti-ai scris numele, prenumele, adresa draci laci. Intelegi? Eu nu spun ca sunt obligati sa inchirieze. Ca nu stiu daca e asa. Spun ca vor da un raspuns. Si suntem asa de curiosi ca nu o sa putem dormi la noapte :))

ilie2333
ilie2333  •  22 August 2021, 13:43
Postat de vasileroaita pe 22 August 2021, 13:34

Asa e, dar numai daca cei care administrează sunt de acord! Si nicio lege nu-i obliga sa ma primeasca!!

Romania nu este guvernata de legi ci de interese. Daca generalii au interese vor inchiria. Inclusiv vreunul din Sud daca are un spatiu comercial va uita de toata rivalitatea. Am mai spus-o, vor gasi ei portita din lege sa o dea bine si cu suporterii pe principiul '' n-avem ce sa facem'' . Mai vorbim. Au vandut ei o echipa intreaga in 96, au dat ei o fabrica de armament unuia ca Becali. Romania este tara in care Anghel Iordanescu se cearta cu Mironica ca FCSB nu este Steaua si apoi dupa ce vine Edi la Steaua se cearta cu aia din platou cu mesajul: Sunt fericit ca Edi ca ajuns la Steaua, voi ii spuneti FCSB ca asa este in Romania

Vezi toate comentariile (129)
Comentează