FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali explică de ce au picat negocierile cu Costel Enache: „Probabil e un om mai rușinos”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 11:18

Gigi Becali, finanațatorul celor de la FCSB, a explicat în această dimineață de ce au eșuat definitiv tratativele dintre Costel Enache, 46 de ani, tehnicianul celor de la Hermannstadt, și formația roș-albastră.

Enache devine, astfel, cel de-al șaselea nume care îl refuză pe Becali în ultimele trei săptămâni, de când Bogdan Andone și-a înaintat demisia: au refuzat postul, pe rând, Nicolae Dică, Cristiano Bergodi, Mihai Teja, Antonio Conceicao și Cătălin Anghel, în timp ce tratativele cu Mangia au căzut din motive „extrasportive”.

„Trebuia să-l prezentăm azi pe Enache, dar n-a mai răspuns și aceasta este situația. Am vrut să respect regulamentul. Mi-a zis că vine, dar că întâi trebuie să rezolve cu Hermannstadt. Conform regulamentului, trebuia să dea înapoi jumătate din banii pe care i-a luat de acolo. L-am întrebat câți bani a luat de la Hermannstadt, a zis că niciunul. Deci nu trebuia să dea niciunul înapoi. 

Probabil e un om mai rușinos și bunul lui simț a primat mai mult decât cariera lui. Trebuia, totuși, să aibă înțelepciunea să prevadă acest lucru. Trebuia să îmi mai răspundă la telefon, nu să nu răspundă, ca acum.  

Noi am respectat legea, am respectat regulamentul. El nu făcea niciun păcat dacă venea la mai bine. El nu pleca «ca hoții». Și-ar fi depus demisia și ar fi respectat regulamentul. N-ar fi făcut nimic la întuneric, ar fi făcut totul la lumină. Dacă vorbeam cu Iuliu Mureșan, mi-ar fi spus direct «nu». Probabil Domnul nu vrea să vină Costel Enache la FCSB.

E posibil să abordăm meciul cu Guimaraes tot cu Vergil Andronache. Nu e vina lui, le iau eu în cârcă pe toate. Eu am făcut totul, iar tot eu voi desface tot ce am făcut cu ajutorul Domnului”, a spus George Becali, la Pro X. 

FCSB // Gigi Becali explică de ce au picat negocierile cu Costel Enache: „Probabil e un om mai rușinos”

Vezi și: 

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // NOTE GSP: Mediocritate, numele tău e FCSB! 9 jucători au avut evoluții CATASTROFALE contra Iașiului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
sasha8777
sasha8777  •  19 August 2019, 21:10

Ciobane o sa antrenezi in play out cat de curand, mama masii de fotbal ca te pricepi vai de capul tau.

921467891321691
Nicu Manole  •  19 August 2019, 18:53

Bîrsan e cel mai bun ! Si cand pierdeti, FURATI ! Nu va e rusine ? Fotbalul nu e si nici nu a fost vreodata hochei ! Dizolvati ciuma fotbalului romanesc ! URGENT ! *** soarta f.c. olt, victoria bucuresti, etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

negru2707
negru2707  •  19 August 2019, 16:55

gigica, ai luat-o razna de tot, cred ca te-a prostit banii...e rau cand ai si prea multi si te crezi antrenor mare

Vezi toate comentariile (61)
Comentează