FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali face un pas înapoi » Anunț neașteptat la FCSB: „Am vorbit cu Rădoi și i-am spus: «Finule, nu e în regulă»”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2021 09:20 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 09:41

Gigi Becali, patronul FCSB, e gata să facă un compromis cu selecționerul Mirel Rădoi și să lase doi fotbaliști la Jocurile Olimpice.

  • Competiția de fotbal de la Jocurile Olimpice este programată între 21 iulie și 7 august 2021, interval de timp în care FCSB va fi angrenată în preliminariile cupelor europene.

După ce a spus în mai multe rânduri că nu va lăsa jucătorii la competiția din Tokyo, decizie subliniată și de managerul Mihai Stoica, Gigi Becali e gata să facă un pas înapoi și anunță că va lăsa doi mijlocași la Jocurile Olimpice: pe Ovidiu Perianu (19 ani) și Dragoș Nedelcu (24).

FCSB lasă doi jucători la Olimpiadă

„Am vorbit cu Mirel și am spus «Finule, o să încerc. E vorba de tine și mi-e jenă să te refuz definitiv. Nu pot să te refuz. Nu e în regulă!»’ O să încercăm să facem tot posibilul să îl ajutăm într-un fel. 

Rădoi mi-a arătat lista și i-am zis că pe Perianu și Nedelcu îi putem lăsa. Pot să fac un compromis.  I-am spus că avem jucătorii accidentați și am avut meciuri din trei în trei zile. El m-a înțeles și mi-a spus «Nașule, nu îndrăznesc să îi cer pe Moruțan sau Olaru». Eu am încercat să negociez pentru că e finul meu.

Noi jucăm calificări în Conference League, e vorba de zece milioane de euro. Ce să facem? Nu mai luăm banii că ne plimbăm pe la Jocurile Olimpice?”, a declarat Gigi Becali în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ce Olimpiadă? Niciun jucător, nu las niciun jucător. Ce să las? Nu las niciun jucător! Să trimită Burleanu jucători, și cu arbitrii. Burleanu și cu arbitrul Kovacs, să trimită ei jucători. Să-i ia de la CFR și să-i trimită, cu toate mizeriile pe care le fac 
– Becali pe 21 aprilie

Programul României la Jocurile Olimpice

  • 22 iulie: Noua Zeelandă - Coreea de Sud, Honduras - România (ora 14:00, ora României)
  • 25 iulie: Noua Zeelandă - Honduras, România - Coreea de Sud (ora 14:00, ora României)
  • 28 iulie;  România - Noua Zeelandă (ora 11:30, ora României), Coreea de Sud - Honduras

România U23, stagiu de pregătire sub comanda lui Dică

Reprezentativa U23 a României, cea care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, va efectua un stagiu de pregătire în Spania, la Marbella. 

  • Portari: Marian Aioani (Chindia Târgovişte), Mihai Popa (Astra), Răzvan Sava (AC Torino/Italia)
  • Fundaşi: Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Radu Drăguşin (Juventus/Italia), Cristian Manea (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Mihai Velisar (Gaz Metan), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Gabriel Buta (FC Viitorul)
  • Mijlocaşi: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dragoş Nedelcu (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Ovidiu Perianu (FCSB), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Dobre (Dijon/Franţa), Alexandru Cîmpanu (CS Universitatea Craiova), Ştefan Baiaram (CS Universitatea Craiova), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Alexandru Măţan (Columbus Crew/SUA)
  • Atacanţi: George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache(CFR Cluj)

Cinci fotbaliști se află pe o lista adițională și se va apela la ei în cazul apariției unor indisponibilităț, informează FRF. E vorba despre Dragoș Albu (FC U Craiova), Alexandru Ișfan (Fotbal Club Argeș), Florian Haită (FC Viitorul), Antonio Sefer (Fotbal Club Rapid) și Andrei Rațiu (Villarreal / Spania).

VIDEO Lucian Goian: „FCSB nu are un lider în teren”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali îi face o promisiune lui Dinu Todoran: „Gata!”

Prima veste bună pentru Todoran la FCSB: echipa roș-albastră, șanse mari să prindă grupele Conference League!

Citește și:

Alexandru Cicâldău se transferă după Euro 2024 » Echipa antrenată de fostul mijlocaș al Barcelonei l-a pus în fruntea listei de achiziții
Nationala
Alexandru Cicâldău se transferă după Euro 2024 » Echipa antrenată de fostul mijlocaș al Barcelonei l-a pus în fruntea listei de achiziții
Anunță transferul mijlocașului central la Rapid: „Destinație surprinzătoare”
Superliga
Anunță transferul mijlocașului central la Rapid: „Destinație surprinzătoare”
Fanii români îi ironizează pe vecinii din Ungaria » Mesajul care a devenit viral
Nationala
Fanii români îi ironizează pe vecinii din Ungaria » Mesajul care a devenit viral

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (19)
ali.bec
ali.bec  •  22 Mai 2021, 16:36
Postat de gerula_thor pe 22 Mai 2021, 11:23

Nu faci tu selecția

Iosife, ai început (deja) cu curățenia la Berceni?

422663335592396
Angela Ionescu  •  22 Mai 2021, 15:41

Bravo Becali, ai făcu praf și următorul campionat, îți bați joc și de echipa și de galerie.

paul801
paul801  •  22 Mai 2021, 15:21

pe Nedelcu ce-l recomanda?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează