FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, prima reacție după plecarea lui Narcis Răducan: „M-am blocat când am văzut declarațiile lui. Nu am nevoie de el”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 14:26

Narcis Răducan (45 de ani) a părăsit-o pe FCSB în această dimineață, iar patronul Gigi Becali a reacționat la scurt timp, spunând că nu are nevoie de un director sportiv.  

Becali a făcut referire și la declarațiile lui Narcis Răducan din urmă cu o lună, cu privire la faptul că suporterii FCSB vor migra la CSA Steaua (DETALII AICI)

„Nu şi-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord. Asta nu înseamnă ca vine MM, m-am blocat când am văzut declaraţiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei dacă vor promova în Liga 1. Declaraţia asta pur şi simplu m-a blocat. Sunt supărat pentru că, de când e la noi, nu a apărat clubul deloc, în sensul în care am fost dezavantajaţi de arbitri şi el a spus că arbitrajul a fost bun.  

Nu le lua apărarea nici jucătorilor, nici clubului, de azi nu mai am nevoie de director sportiv. Când am spus ca a fost penalty la Tănase, Narcis a zis ca e scos penalty-ul de Tănase, că în Champions League nu se dă aşa ceva. L-am chemat la palat şi am reziliat contractul cu el”, a declarat Gigi Becali, pentru Sport.ro 

VEZI ȘI:

Narcis Răducan a demisionat de la FCSB! Prima reacție în EXCLUSIVITATE: „Becali mi-a reproșat chestii puerile ce nu merită comentate!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (76)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  06 Noiembrie 2019, 16:45

Nu am vazut meciul fcsb cu sepsi,dar am pariat cu un nepot-fcsb-ist-ca vor primi penalty-ul din"meniu"!Asa ca...nici o masa fara peste ocenic!Nici un meci fara jaf!

maryuss_
maryuss_  •  06 Noiembrie 2019, 08:57

Omul a fost corect la faza penaltiului .... Despre chestia cu suporterii a spus asta pt a apropria suporterii de echipa ... stiind bine ca csa nu va promova curand in liga 1 si astfel acei suporteri se vor alatura fcsb-ului.... numai un om destept putea spune asta ... dar prostii nu inteleg substratul acestei declaratii (ciobanul si acolitii lui)!!!

loko1
loko1  •  06 Noiembrie 2019, 08:25

Infractorul nu poate trăi decât cu infractorii.Ce să discute ,Becali,fost pușcăriaș,cu un exemplu de om,corect,bine educat,sincer.Dar el știe că domnul nu dă cu parul,și trebuie să ne așteptăm la urmări.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează