FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Avertisment pentru Becali, în legătură cu vedetele Man și Coman: „Pierzi toți banii, o să-ți vină să-ți dai în cap!”

Dennis Man și Florinel Coman sunt cei mai valoroși fotbaliști de la FCSB
Dennis Man și Florinel Coman sunt cei mai valoroși fotbaliști de la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 07:37 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 16:39

George Țucudean (29 de ani), campion al Ligii 1 alături de FCSB, i-a oferit un sfat lui Gigi Becali (62), patronul fostei sale echipe: să îi vândă cât mai curând pe Florinel Coman (22) și Dennis Man (22).

Gigi Becali caută să dea lovitura cu Florinel Coman și Dennis Man, cei doi atacanți de bandă titulari de la FCSB. Latifundiarul a afirmat în repetate rânduri că nu îl va ceda pe niciunul dintre ei pentru mai puțin de 15 milioane de euro, sumă pe care nimeni nu s-a arătat încă dispus să o plătească.

George Țucudean consideră că Gigi Becali riscă cu această strategie și îl sfătuiește pe Becali să renunțe la cei doi în eventualitatea unei oferte bune:

George Țucudean: „O să-ți vină să-ți dai în cap”

„Dacă cineva are pretenția să plece vreun jucător din România pe suma asta (n.red. - 15 milioane de euro), i-ai dat în cap. Dacă Doamne ferește ai trei oferte și nu îi dai drumul jucătorului pe o sumă cât de cât bună și ți se accidentează și nu mai pleacă? Pierzi toți banii, o să-ți vină să-ți dai în cap!”, a declarat acesta pentru as.ro.

Gigi Becali a tratat cu mai multe echipei pentru cele două „perle” ale sale, însă nu a ajuns la un consens cu niciuna. ȚSKA Moscova i-a dorit pe amândoi, Coman a mai fost curtat de Orlando City, în timp ce pentru Man au insistat Feyenoord și Norwich City.

11.5 milioane de eurovalorează Coman și Man, cumulat, potrivit Transfermarkt.com

5 goluri și 2 pase decisiveîn 21 de meciuri a strâns Țucudean la FCSB

VIDEO. Anamaria Prodan a anunțat când pleacă Dennis Man: „Prețul pleacă de la 12 milioane de euro”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Fotbalistul cu 200 de meciuri în Liga 1 rupe tăcerea: „Din cauza patronului nu am luat titlul cu FCSB!”

A jucat FCSB cu Dinamo având jucători infectați cu coronavirus? Gazeta a chestionat un medic specialist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
853246084756615
Marcel Popa  •  13 Octombrie 2020, 19:37

Tucudean ***pai asculta Gigi de un fost jucator. Numai aberatii tipariti.Gigi e in retragere spirituala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  13 Octombrie 2020, 19:01
Postat de Popa Corneliu pe 13 Octombrie 2020, 17:06

Ce tot puneti presiune pe Becali? Ce samsar va plateste pentru asemenea materiale? Selectionerul nu a mai chemat la lot pe nimeni de la Becali si ce au facut minunatii jucatori de la CFR Cluj 1907: Manea, Burca, Camora si Deac? Nu vreti ca Becali sa mai castige bani? Vreti doar sa-l falimentati cu materiale "comandate"?

Păi dacă cei doi ar fi jucat am fi cîştigat cu Norvegia sau Islanda? Că daca doar reduceam proportiile scorului tot pierdere se numea.

risc_mix
risc_mix  •  13 Octombrie 2020, 18:01

Nea gigi n-ar fi primul prost din fotbalul romanesc care pierde tot din cauza unei incapatanari prostesti. Au patit-o si Sechelariu cu Cursaru, si Mititelu cu Costea. Aia macar nu si-au vandut jucatorii pt ca doreau sa faca performanta, avea un sens refuzul. Becali insa, acest pseudo bisericos, o face din lacomie. Pe el nu-l intereseaza performanta, el viseaza doar bani, bani, bani.Iar asta o sa-l coste.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează