FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV. Explicații pentru insuccesele repetate ale formației FCSB » „Secunzii” lui Becali, criticați: „Poate unii fotbaliști n-au performat și din cauza unor tehnicieni!”

Helmut Duckadam a fost invitat la GSP Live +15   FOTO
Helmut Duckadam a fost invitat la GSP Live

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 09:33 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 11:58

Helmut Duckadam (61 de ani), fostul președinte onorific de la FCSB, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a vorbit, printre altele, despre cauzele pentru care roș-albaștrii nu au mai câștigat niciun titlu în ultimii 5 ani.

Principala problemă a fost schimbatul antrenorilor. Chiar dacă aveam jucători valoroși, n-am avut niciodată o echipă. Ăsta e unul dintre motivele pentru care echipa nu a mai luat titlul în ultimii ani. A fost o schimbare permanentă a antrenorilor. Poate unii fotbaliști n-au performat și din cauza unor tehnicieni”, a declarat Duckadam la GSP Live.

De asemenea, Duckadam a discutat și despre jucătorii care s-au transferat de-a lungul timpului de la Viitorul la FCSB: „Este posibil ca jucătorii, schimbând aerul de la Constanta la Bucuresti, să fi avut o problemă. Tentația Bucureștiului este foarte mare. Au venit pe salarii foarte bune”.

FOTO Cele mai interesante imagini din partida FCSB - Gaz Metan 2-2

+11 FOTO

Palmaresul lui Helmut Duckadam la Steaua:

  • 3 sezoane şi jumătate (1983-1986)
  • 80 de partide în prima divizie
  • 11 meciuri în cupele europene
  • 2 titluri de campion
  • o Cupă a României
  • Cupa Campionilor Europeni (1986)
  • desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 1986 în ancheta ziarului „Sportul"

Ce urmează pentru Dragoș Nedelcu și Lucian Filip » Dezvăluirile unui fost campion cu FCSB: „Primele două zile după operație au fost de coșmar!”

Cât are Dan Petrescu salariu la CFR Cluj și de ce Becali nu-l poate primi în veci la FCSB: „Nici dacă ia Champions League”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1044284568949277
Gherasim Andrei Adrian Virgil  •  22 Iunie 2020, 13:17

Partea II-a: Gloriile se vor îmbrățișa , absolut toți suporterii Stelei vă vor respecta... iar dvs. și familia dvs. veți avea oricând un loc de cinste în loja noului stadion Steaua iar, cu ocazia marilor confruntări care sigur vor veni, numele dvs. va fi scandatcu respect, fiindcă VEȚI merita cu siguranță acest lucru... ! De ce? Fiindcă ca și un magician, veți reuni toți suporterii dintr-o dată, laolaltă, în ceasul al 12-lea ! Nemaipunînd la socoteală că numele Becali va fi respectat de foarte multe personalități din România dar și din străinătate, acolo unde sute de mii de suporteri vă vor pomeni, în cercurile sportivilor, ale impresarilor, veți rămâne viu în amintirea foștilor jucători pe care chiar dacă uneori i-ați certat, nu ați făcut-o decât cu blândețea pornită din sufletul dvs. blajin, închinat celor sfinte și lui Dumnezeu. Băgând FCSB în FALIMENT (asta va însemna să nu mai investiți...!), veți arunca o perdea cenușie asupra a tot ce ați făcut bine, nemaidiscutând de ce ați făcut rău... dar personal, nici nu vreau să mă gândesc, cu siguranță nici suporterii, și sigur nici o parte a dușmanilor dvs. nu se gândesc la așa ceva... ! Doar așa vi se va împlini visul dvs. ca STEAUA (ridicată din cenușă...) va ridica în înaltul cerului încă odată LIGA CAMPIONILOR, devenind O ADEVĂRATĂ STEA A ESTULUI... ! Fie ca o rază divină să vă lumineze gândurile iar bunătatea și rațiunea să vă călăuzească pașii... ! https://www.facebook.com/groups/173261983316579/permalink/616471005662339

andy_2008
andy_2008  •  22 Iunie 2020, 12:38

Pui antrenor noname o sa ai jucatori noname.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Iunie 2020, 11:14

a fost el pres, dar unul cu demnitatea lui! nu se cade sa musti mana care te-a hranit cand mureai de foame!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează