FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Narcis Răducan, mesaj pentru rivala CFR Cluj: „Jucătorii noștri sunt mai buni!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 16:17

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a vorbit despre duelul la distanța cu CFR Cluj și a explicat diferențele dintre cele două echipe. 

„CFR Cluj are cel mai echilibrat lot. Dacă e lider, înseamnă că are cel mai bun lot. Însă, ca valoare individuală, noi stăm mai bine. Dacă luăm fiecare jucător în parte, cota de piață a fotbaliștilor noștri e mai mare. Da, asta nu garantează rezultatele. 

Diferența e în modul în care sunt valorificați jucătorii. Trebuie să avem și noi rezultate pentru a pune jucătorii mai bine în valoare”, a declarat Narcis Răducan la Pro X.

Citește și:

Narcis Răducan răspunde după acuzațiile lui Iuliu Mureșan: „Asta am spus” » Detalii despre colaborarea cu Becali: „Eram sigur că mă sună”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
131624217670160
Geani Muraru  •  18 August 2019, 18:39

Da macar CFR e echipa de fotbal nu stana, cu stadion si antrenor

raikkonen79
raikkonen79  •  18 August 2019, 18:29
Postat de steaua1986. pe 18 August 2019, 18:11

net inferioara:)))) Nici ciobanul nu exagereaza in halul asta. Doar *** la clona aia ***.

Pai Deac, Culio, Camora si Vinicius fac 200k impreuna...si asta pentru ca sunt batrani. Mai e un Hoban....care face si el cat un sac de ciment bun. Tucudean, care imi place, are problemele pe care le are, Omrani face si el 1.5 mil...Paun vreo 500k...si cam asta e. Tot primul 11 face cat Coman.....ca doar la asta s-a referit Narcis...nu inteleg ce sariti ca apucatii. E adevarat ca se poate performa cu o astfel de echipa...mai ales pe fondul circului din curtea rivalilor....dar asta e alta discutie.

raikkonen79
raikkonen79  •  18 August 2019, 18:02
Postat de napocarepublic pe 18 August 2019, 17:56

dintre toti jucatorii fcfcsb singurul care are valoare de rezerva la CFR este Coman ...lasand la o parte comentariile fanteziste ale angajatilor fcfcsb

Amice, cu tot respectul....lotul CFR-ului nu e cine stie ce. Sunt jucatori buni pentru campionatul nostru...dar multi dintre ei sunt batrani. Singurul care ar avea o cota buna ar fi Tucudean dar acesta are o situatie medicala foarte complicata. Diferenta e ca la CFR se lucreaza profesionist. Valoarea lotului e net inferioara.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează