FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-2

FCSB - POLI IAȘI 1-2 // VIDEO Narcis Răducan chiar și-a intrat în drepturi! Intervenție categorică după meci: „Așa nu se poate continua!”

Narcis Răducan
Narcis Răducan

Articol de - Publicat luni, 19 august 2019 00:00

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea suferită pe teren propriu cu Poli Iași, 1-2. Indirect, acesta a solicitat de urgență intervenția lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Vergil Andronachi. 

„E o situație foarte delicată. Trebuie intervenit ferm și rapid, în opinia mea. Vom analiza și vom lua măsurile necesare. Așa nu se poate continua, nu ne îndreptăm spre performanță. Arbitrii au arbitrat bine, i-am felicitat. Preocuparea noastră este să jucăm fotbal, nu să ne raportăm la arbitraj.

Cred că este momentul să luăm decizii. Jucătorii își dau interesul, nu asta este principala problemă. Știu ce este de făcut, cel puțin în perimetrul meu. Ceea ce e important e să luăm deciziile potrivite și să fim inspirați. Suntem pe un loc care nu face cinste clubului, indiferent dacă se numește FCSB sau Steaua. De asta consider cu tărie că trebuie intervenit.

Normal că e în pericol și calificarea în grupele Europa League. Întâlnim un adversar puternic și e normal să fim preocupați. Nu obișnuiesc să dau rapid verdicte, mai ales că la un club profesionist deciziile nu trebuie luate în mod impulsiv, dar trebuie făcut ceva”, a spus Narcis Răducan, la interviurile acordate la finalul meciului. 

Vezi AICI ce a spus Vergil Andronache după meci

Vezi și: 

Basarab Panduru, nemilos cu echipa lui Becali: „E bine că se întâmplă ce se întâmplă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
catalynn
catalynn  •  19 August 2019, 08:16

După cum știți FC fcsb se desființează la primăvara , asta e ultimul ei sezon. Nu pt ca v-o spun io de ceva vreme, ci pt ca Justiția a dat o decizie in 5 Iulie care îngroapă defintiv aceasta clona, spunând ca a fost înscrisă ilegal in competiție și pe cale de consecință toată activitatea sa din 2003 încoace e nula de drept. Se va mai trage puțin de timp cu apelul, însă meciul e jucat, zarurile au fost aruncate, mortul de la groapa nu se mai întoarce, etc. Așa ca ciobanul cash out cat și ce mai poate, ca de exemplu pariind împotriva propriei echipe, așa ca astfel de “surprize” vor mai fi. Desigur încearcă sa prindă grupele EL pt a mai trage și de acolo niște bani frumoși, dar mai ales curați, însă sa speram ca nu se va întâmpla, mai ales ca Vitoria nu e Mlada sau Alashkert ...

breitner
breitner  •  19 August 2019, 08:01

"Vom analiza și vom lua măsurile necesare. Așa nu se poate continua, nu ne îndreptăm spre performanță.". La fel ca la Urziceni, Timisoara, Tg.Mures?

albalbastru72
albalbastru72  •  19 August 2019, 01:21
Postat de Grigoriu Laurentiu pe 19 August 2019, 00:17

Vlad ar trebui sa se duca la un specialist ca sa-l trateze de emotii Extrem de emotiv, extrem de fricos Doar atunci cand va scapa de aceste emotii va ajunge un portar bun, repet bun

Vlad nu va ajunge niciodata un portar macar mediocru,psihicul se poate antrena dar nu simte cadrul portii in spatele lui in raport cu ce se intimpla in fata lui(plasament pe care un portar il are nativ).Se poate lucra cu el la iesitul pe centrari de exemplu,dar nu are talie si e fricos.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează