FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI

FCSB - POLI IAȘI // EXCLUSIV Președintele lui Poli Iași își motivează jucătorii înainte de meci: „Poate Gigi Becali se va uita din nou la ei” + „Vrem ca FCSB să joace cu titularii”

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2019 13:03

FCSB și Poli Iași vor juca azi, de la ora 21:00, în cel mai tare meci din etapa a 6-a din Liga 1. Partida se va juca la Pitești, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Adrian Ambrosie, președintele celor de la Poli Iași, a prefațat duelul cu formația roș-albastră și a explicat de ce jucătorii lui Mihai Teja vor fi motivați să câștige.

„Vom putea vedea la ce nivel e echipa. Va fi un test pentru Mihai Teja, pe care-l consider unul dintre cei mai buni antrenori din România. E un avantaj că știe lotul adversarei. Credem că în acest sezon putem obține lucruri importante, dar trebuie s-o luăm pas cu pas. Am mare încredere că Teja poate aduce un mare plus clubului.  

Aș vrea ca FCSB să bage titularii pentru că bănuiesc că sunt obosiți după meciul cu Mlada din Europa League. Oricum, jucătorii de la Iași sunt motivați pentru acest meci important. După transferurile lui Qaka și Panțiru, poate Gigi Becali își apleacă ochii din nou către cineva de la Iași. Aici e multă calitate. 

În acest moment, obiectivul pentru acest meci este să nu pierdem”, a declarat Adrian Ambrosie pentru GSP.RO.

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, I. Cristea, A. Marc, Soiledis - Vână, Pintilii, Oaidă - M. Roman I, Gikiewicz, Fl. Tănase 
Rezerve: Bălgrădean, Fl. Coman, Gnohere, Moutinho, Ov. Popescu, Salomao, Cl. Belu
Absenți: Momcilovic, Nedelcu, L. Filip, Moruțan, Hora, Man (accidentați)
Antrenor: Vergil Andronache

Poli Iași: Rusu - Gallego, Frăsinescu, B. Diallom A, Radu - Breeveld, Loshaj - Hațiegan, Passaglia, Platini - An. Cristea  
Rezerve: Cobrea, Mihalache, A. Bălan, Danale, F. Cristea, Didac Devesa, Chelaru 
Absenți: Bădic (accidentat), Horșia (fără drept de joc) 
Antrenor: Mihai Teja

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
deusdat
deusdat  •  18 August 2019, 23:30

ЦСКА și Динамо în B. Așteptăm asta din 1948... HAI LIBERARE !!!

100002473541087
Danut Ognean  •  18 August 2019, 18:22

fortza poli iasi

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  18 August 2019, 17:34

Poli Iasi o echipa modesta cu bun simt care daca nu bate FCSB va arata un fotbal frumos !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close