FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // PRA protestează după demisia lui Narcis Răducan și îl „înțeapă” pe MM Stoica: „A lăsat clubul la greu!”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 17:37

Peluza Roș-Albastră (PRA) e de partea lui Narcis Răducan (45 de ani), după ce directorul sportiv de la FCSB și-a dat demisia în urma reproșurilor primite de la Gigi Becali. Suporterii n-au uitat să-l „înțepe” pe MM Stoica, cel care are acum cale liberă să revină în club: „A lăsat clubul la greu!”.

„Narcis Răducan unul dintre noi. Suntem alături de Narcis în „războiul” cu conducerea. Suntem de părere că nu era timpul de certuri și scandaluri mai ales în perioada în care echipa merge bine. 

Dar așa e la noi, totul merge bine și dintr-o dată trebuie să apară ceva. Noi îl susținem în continuare pe Narcis, cel care a ridicat în momente grele clubul când alții l-au lăsat”, a fost mesajul PRA pe contul lor de Facebook.

Între timp, FCSB a anunțat oficial despărțirea de Narcis Răducan printr-un comunicat sec pe facebook: 

„Mulțumim, Narcis Răducan! FCSB anunță încetarea raporturilor contractuale cu Narcis Raducan, începând cu 5 noiembrie 2019. 

Acesta a ocupat funcția de Director Sportiv începând cu luna august a acestui an. Clubul nostru îi mulțumește pentru contribuție și îi urează mult succes în continuare!”. 

„Am avut o discuție cu domnul Becali și am simțit că e mai bine să fac un pas în spate. Dacă nu mai e nevoie de mine ce rost are să stau? Mi-a reproșat anumite chestii puerile”
- Narcis Răducan

Mihai Stoica: „Jucătorii mi-au dat mesaje: «Întoarce-te!» sau «Întorceți-vă!»”

Plecarea lui Narcis Răducan de la FCSB redeschide însă o temă interesantă de discuție. Va reveni MM în postul pe care l-a lăsat liber la începutul lunii august? 

Acesta a fost evaziv în majoritatea intervențiilor sale, oferind puține indicii despre o posibilă revenire în clubul lui Gigi Becali.  

Vezi și:

Narcis Răducan a demisionat de la FCSB! Prima reacție în EXCLUSIVITATE: „Becali mi-a reproșat chestii puerile ce nu merită comentate!”

FCSB // Gigi Becali, prima reacție după plecarea lui Narcis Răducan: „M-am blocat când am văzut declarațiile lui. Nu am nevoie de el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
st.il.
st.il.  •  05 Noiembrie 2019, 19:10

Narcis este un copil/bărbat cu bun simț, educat, cu ștaif, cu retorică bună spre foarte bună, "genul" care nu-și pune poalele în cap pentru a face pe plac "unora" sau să facă audiență (remunerată, cu certitudine !), nu știe (sau nu vrea !) să dea pumni sau capete în gură la propriu sau la figurat, prin tribune (și nu numai !), nu știe (sau nu vrea !) să umble cu mânării, intrigi, mizerii caracteristice...altora !...Narcis, habar n-am cum ai rezistat până acum, "acolo", tu nu ai școala dlui. Duckadam care ar fi fost mâncat demult dar nu s-au putut atinge de domnia sa pentru că este un gigant în comparație cu miticii din Pipera iar gb nu este chiar un prost !...Sper ca tandemul gb/mms să-și vadă visul cu ochii !..."Sper"!... Narcis, bine că ai scăpat și, capul sus omule, și mult succes în viitor !...Chiar îl meriți !...

florar
florar  •  05 Noiembrie 2019, 18:47
Postat de manty_one pe 05 Noiembrie 2019, 18:23

Mare pacat,cand in sfarsit FCSB a gasit omul potrivit in functia potrivita,cioby s-a gandit ca echipa merge prea bine si sa strice totul,vom trai si vom vedea dar presimt iar un loc doi daca nu chiar trei in actualul sezon...asta e,unde nu e cap,vai de picioare!!

Răducan trebuia demis! Adică clubul tau este dat în judecată de CSA și tu faci afirmații proCSA???Apoi Răducan săracul a socotit că era prea greu pentru el să spună ceva despre arbitrii care au fost cu Chindia...

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  05 Noiembrie 2019, 18:04

După ce a citit mai bine Biblia, MM s-a gândit să se (re)întoarcă la FCSB ca să-i dea șansa suporterului pleznit să-i întoarcă și celălalt obraz ????

Vezi toate comentariile (17)
Comentează