FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

Mihai Stoica n-a mai rezistat, înainte de FCSB - Rapid: „Îmi schimb numele de pe FB”

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2024 16:34 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2024 16:53

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, e asaltat de fanii care vor bilete la derby-ul cu Rapid. Și a avut o remarcă amuzantă.

  • FCSB - Rapid se joacă sâmbătă, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport.

Derby-ul de pe Arena Națională se va disputa cu casa închisă. Suporterii roș-albaștrilor au cumpărat toate biletele disponibile. Iar Mihai Stoica spune că nu mai face față cererii din partea apropiaților.

Mihai Stoica, asaltat de fani pentru bilete la FCSB - Rapid

„Îmi schimb numele de pe FB ca să scap de cei care cer bilete azi. Telefonul l-am pierdut, îl găsesc duminică dimineață” a fost mesajul amuzant al lui MM Stoica.

Elias Charalambous, antrenorul cipriot al celor de la FCSB, se bucură și el de prezența fanilor în număr mare: „Din informațiile mele, meciul e sold-out. E foarte bine pentru jucători. Sunt sigur că fanii vor face cea mai bună atmosferă care s-a văzut în ultimii ani în România”.

Jucătorii sunt înfometați. Văd asta zilnic. Să fiu sincer, sunt puțin surprins de cum se antrenează. În situația asta, în mod normal te mai relaxezi, având în vedere rezultatele și diferența. Dar își împing singuri limitele, ca nebunii. Asta e foarte bine pentru noi.

Nu mă așteptam să avem 13 puncte, dar jucătorii au făcut diferența. Avem jucători cu caracter și sunt mândru de modul în care au arătat că vor să câștige acest campionat. Dar și surprins și foarte fericit.

Avem un obiectiv, de la începutul sezonului. Vrem să câștigăm campionatul! Sperăm să facem asta. Nu știm când se va întâmpla, dacă se va întâmpla. Avem un avantaj mare. Dar trebuie să rămânem umili. Nu contează celelalte rezultate. Trebuie să fim atenți doar la ce facem noi și să jucăm la fel!

- Elias Charalambous

VIDEO. FCSB - RAPID » Duelul singurelor echipe din România care s-au întâlnit în istorie în cinci competiții majore diferite!

Citește și:

Rusescu a comparat cele 3 echipe alături de care a luat titlul cu actuala trupă a FCSB-ului » A notat cele 4 formații pe baza a 8 parametri esențiali și a dat verdictul
GSP LIVE
Rusescu a comparat cele 3 echipe alături de care a luat titlul cu actuala trupă a FCSB-ului » A notat cele 4 formații pe baza a 8 parametri esențiali și a dat verdictul
Să înceapă licitația! Gigi Becali și Dan Șucu au aflat cât trebuie să scoată din buzunar pentru transferul lui Louis Munteanu
FCSB
Să înceapă licitația! Gigi Becali și Dan Șucu au aflat cât trebuie să scoată din buzunar pentru transferul lui Louis Munteanu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
invinctus
invinctus  •  20 Aprilie 2024, 08:05

Astia vin la meci decat cand le da clubul bilete gratis .... fc fc sb sa berceni asa ia invatat !!!!!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  19 Aprilie 2024, 18:07

Noul nume pe FB: Mitza Biciclista.

adrian.simonca
adrian.simonca  •  19 Aprilie 2024, 17:52

din pacate, eu nu pot sa-i solicit bilete..in urma cu niste ani, la un mesaj critic m-a blocat..si de atunci nu pot sa scriu nimic..doar sa citesc sau sa pun emoticoane..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează