FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Rusescu și Bourceanu: „Dintre jucătorii de acum de la FCSB, doar el ar fi avut loc în echipa noastră”

Alexandru Bourceanu și Raul Rusescu, în studioul GSP Live / foto: Ionuț Iordache (GSP.ro)
Alexandru Bourceanu și Raul Rusescu, în studioul GSP Live / foto: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2024 16:52 / Actualizat joi, 09 mai 2024 17:01

Provocați să numească fotbaliștii din prezent de la FCSB care ar fi avut loc în echipa lor din sezonul 2012-2013, Raul Rusescu și Alexandru Bourceanu au rostit un singur nume: Florinel Coman.

Invitați în platoul Gazetei Sporturilor, Rusescu și Bourceanu au răspuns la întrebarea „Din echipa actuală a celor de la FCSB, cine ar fi avut loc în formația voastră din ediția 2012-2013?”.

Ce lovitură ar da FCSB » Becali negociază transferul unui superfotbalist pentru România: un gol produs la două meciuri
FCSB
Ce lovitură ar da FCSB » Becali negociază transferul unui superfotbalist pentru România: un gol produs la două meciuri

VIDEO. Raul Rusescu și Alex Bourceanu: „Dintre jucătorii de acum de la FCSB, doar Florinel Coman ar fi avut loc în echipa noastră”

Colegi la FCSB în două perioade diferite, 2011-2013 și 2014-2015, cei doi foști internaționali au ajuns la concluzia că numai Florinel Coman, dintre actualii jucători ai roș-albaștrilor, ar fi putut emite pretenții la un loc de titular în echipa roș-albaștrilor care cucerea titlul în 2013, elimina Ajax în Europa League, învingea Chelsea și ajungea până în optimile de finală UEL.

Singurul care putea să fie titular e Florinel Coman. Poate și Olaru, dar mi-e greu să-i scot pe unul dintre Pintilii și Bourceanu. Aveam o echipă închegată și complementară”, a declarat Raul Rusescu, expertul emisiunii GSP Live.

L-aș introduce doar pe Florinel Coman. Pe-acolo mai sunt Olaru, Șut, Târnovanu”, a precizat și Alex Bourceanu.

  • Echipa-tip a FCSB-ului din stagiunea 2012-2013: Tătărușanu - Georgievski, Szukala, Chiricheș, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Rusescu
  • Echipa-tip a FCSB-ului din prezent: Târnovanu - V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic - Lixandru, Șut - Al. Băluță, Olaru, Fl. Coman - Miculescu

Florinel Coman, aproape de un transfer în Qatar

Florinel Coman, cel care a primit trofeul Gazetei Sporturilor de jucătorul lunii aprilie în Ancheta „Cei mai buni”, e tot mai aproape să plece de la FCSB. Azi, Gigi Becali a purtat negocierile decisive cu reprezentanții lui Al Duhail. La final, patronul roș-albaștrilor a dezvăluit ce propuneri s-au făcut.

„Eu am negociat cu ei... Au vrut să dea banii în rate. Ei au nevoie să dea 3,5 milioane, să dea 4 milioane și restul în funcție de meciurile jucate. Ei spun că riscă, pentru că jucătorul nu impresionează la națională. Ei vor o asigurare. Le-am zis: «Cine dă bani, are un risc. Trebuie să riști». Ei au propus să dea 4 milioane și restul în funcție de meciuri.

Dar eu le-am zis: «De ce să dați 4? Dați doar 3,5. Dați acum 3,5 și în septembrie încă 1,5. Dar eu dacă mă calific în grupe cu Florinel, nu mai dați bani. Că iau 50 de milioane și nu mai am nevoie de 1,5». Renunț la 1,5 milioane de euro ca să-l am pe Florinel.

Rusescu și Bourceanu: „Dintre jucătorii de acum de la FCSB, doar el ar fi avut loc în echipa noastră”
Florinel Coman

Reprezentatul lor a zis: «Eu o să dau mai departe această propunere și vor spune da sau nu». Acum au rămas doar două propuneri. Cu alte cuvinte, Florinel va fi în play-off. Ori 4 milioane și încă 500.000 cu 500.000. Ori 3,5 milioane. Dacă nu mă calific, să dea toți banii. Dacă mă calific, nu mai iau bani. Dar vreau să fie 5 milioane în cap.

Eu nu vreau să-l dau. Jucătorul face 10 milioane și voi vreți să dați 5. Cum să mai negociem? Dacă vin direct cu 5 milioane, nu am ce face. Există și varianta asta. Dar toți vor să economisească bani. Știți ce înseamnă 1,5 milioane? Sunt bani mulți”, a spus Becali.

Mai multe articole despre FCSB:

Gigi Becali și-a făcut calculele: „Iau 600.000 de euro”
FCSB - CFR CLUJ
Gigi Becali și-a făcut calculele: „Iau 600.000 de euro”
Gigi Becali, „aroganță” despre o revenire a lui Lucescu în Superliga : „E cel mai mare, dar întâlnește o piatră mai tare decât el!”
FCSB
Gigi Becali, „aroganță” despre o revenire a lui Lucescu în Superliga : „E cel mai mare, dar întâlnește o piatră mai tare decât el!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
Danpinalty
Danpinalty  •  10 Mai 2024, 06:56

da' chiar nu e nimeni in anturajul lu' Mihai Viteazu' sa-i explice ca daca jucatorul apuca sa semneze o sa il doara la dos de fece fecesebe? ca doar nu o sa-si rupa picioarele pentru stânar, o sa astepte cu nerabdare sa plece apt si sanatos la salariul care il asteapta la camile!

ckhristian
ckhristian  •  09 Mai 2024, 23:30

Cred ca in locul lui Bourceanu ar fi putut intra oricine. inclusiv Tavi Popescu. Sunt la fel de inteligenti amandoi.

Independentul
Independentul  •  09 Mai 2024, 22:27

Nu l iau nici Arabii pe Coman ,se uitace au patit 2 (doua)echipe cu Tanase la Camille

Vezi toate comentariile (5)
Comentează