FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-2

EXCLUSIV Victoria cu FCSB a fost răsplătită dublu » Ce prime au jucătorii lui Sepsi

FOTO: Facebook @FCSBOfficial
FOTO: Facebook @FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2021 12:59 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 13:19

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe FCSB, scor 2-1. Fotbaliștii antrenați de Leo Grozavu au avut o primă specială pentru acest meci. 

Laszlo Dioszegi, finanțatorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a fost încântat de victoria obținută în fața liderului FCSB și a băgat mâna adânc în buznar. Fiecare fotbalist a încasat suma de 1.800 de euro.

Sepsi, primă specială la meciul cu FCSB

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că formația lui e recompensată cu o primă pentru fiecare punct obținut în play-off: „La fiecare meci câştigat au o primă. Nu e o primă mare, dar e o primă”.

Meciurile cu FCSB și CFR Cluj au fost unele speciale. Miza financiară a fost dublă, 1.800 de euro pentru victorie. În mod normal la Sfântu Gheorghe punctul este răsplătit cu 300 de euro. Primă dublă a fost promisă și la meciul cu Botoșani, victorie care a netezit drumul lui Sepsi spre play-off.

Clasament play-off Liga 1:

VIDEO Helmuth Duckadam a analizat prestația celor de la FCSB în meciul cu Sepsi: „Au rămas fără echipă! Jucătorii au o problemă, nu poți să faci la infinit asta”

Citește și alte știri despre FCSB - Sepsi: 

Sepsi iese la atac și „mușcă” din contestatari: „De ce Craiova nu învinge FCSB de 10 ani?”

EXCLUSIV O legendă a Stelei, despre problemele de la FCSB: „Au rămas fără echipă! Jucătorii au o problemă, nu poți să faci la infinit asta”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  26 Aprilie 2021, 13:45

Oare ce prima speciala o fi incasat dupa infrangerea cu CFR?

iopanet
iopanet  •  26 Aprilie 2021, 18:47

Miza financiară a fost dublă: 1.800 de euro pentru victorie cu FCSB și 1.800 de euro pentru înfrângere cu CFR Cluj.

tororosso
tororosso  •  26 Aprilie 2021, 17:39

Încă o dată se vede clar dragostea celor de la Sepși față de CFR . Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a dezvăluit că fotbalistul său Rachid Bouhenna a pus semnătura pe un contract cu cei de la CFR Cluj, frânarii fiind singura echipă la care și-au dat acceptul celor de la Sf. Gheorge . Și mai comentăm că nu se fac cumetrii în fotbalul nostru pestriț .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close