FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, o nouă cerere să evolueze în Ghencea: „Nu mai au ce să inventeze!” + Împăcare istorică între Peluza Nord și Peluza Sud?

Peluza Nord Steaua
Foto: GSP
Peluza Nord Steaua Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 17:42 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 18:21

FCSB va face o nouă cerere de a juca în Ghencea, meciul la care roș-albaștrii ar dori să evolueze pe noua arenă de 100 de milioane de euro fiind derby-ul cu Rapid, programat la mijlocul lunii decembrie.

Anunțul a fost făcut de liderul de galerie al vicecampioanei României, Gheorghe Mustață, care este încrezător că FCSB nu va mai putea fi refuzată ca la precedenta cerere, înaintea meciului cu Academica Clinceni, mai ales că datele competiționale din Liga 1 și Liga 2 nu se vor mai suprapune.

„Anunț oficial, să zic așa, că vom face solicitare din partea clubului să jucăm în Ghencea, acasă, meciul cu Rapid. Liga 2 este terminată atunci când este programat acel joc al nostru, așa că nu au ce să mai inventeze. Acum, cade și vrăjeala că ar exista probleme între suporteri”, a declarat Gheorghe Mustață potrivit Radio Sport 1.

Împăcare între Peluza Nord și Peluza Sud?

Mustață a vorbit și despre relațiile cu suporterii din Peluza Sud, cei care au ales să susțină CSA Steaua și lansează o ipoteză incredibilă: „În scurt timp cred că vom fi din nou împreună”.

„Păi, cum să ne luăm noi la bătaie cu prietenii noștri, cu care seară de seară bem o bere împreună. Vă mai spun o bombă! Simt ceva care vi se pare șocant acum. În scurt timp cred că vom fi din nou împreună și atunci chiar că nu ne mai doboară cineva. Nord și Sud din nou împreună! Să stea lumea liniștită, că între Nord și Sud nu există probleme. 

Nu știu de unde a apărut această informație. Am o relație super cu băieții din Peluza Sud. Mă refer la oamenii care conduc, nu toți tinerii care vor să iasă în evidență prin cine știe ce gesturi.

Acum, când am revenit, lumea este corect informată și vă rog să mă credeți că sunt foarte mulți cei care îmi mulțumesc pentru că le-am deschis ochii”, a precizat Mustață pentru sursa citată.

Citește alte știri din Liga 1:

Ionuț Chirilă, încrezător după ce echipa sa a evitat înfrângerea la ultima fază: „Important este că jucăm, că facem o propagandă bună fotbalului”

Mihai Iosif a făcut din nou spectacol la conferință: „Cum spunea Nichita Stănescu, inspirația nu e un proces continuu”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  01 Noiembrie 2021, 07:14

Si totusi.. cu ce a gresit acest popor incat sa-i fie promovati in presa toti oamenii care au facut puscarie pentru violare de domiciliu, oameni care fac parte din clanuri mafiote, altii care fura de la stat si au 3 condamnari? GSP! Care sunt defapt valorile morale in redactia voastra? Ce spune acest infractor, deja nu mai conteaza. Este uimitor cum acest om + altii 100 sunt promovati de mass-media romaneasca in detrimentul milioanelor de oameni care traiesc respectand legile in Romania.

dexter3
dexter3  •  31 Octombrie 2021, 22:12

Mustata, infractorul deschizator de ochi :))))))

1620594664673892
Caloi Iulian  •  31 Octombrie 2021, 21:52

Despre ce impacare este vorba ? Parca zicea ca nu s au certat niciodata.Aaaaa, am inteles.Articolul este un pamflet, si trebuie tratat ca atare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează