FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Vrem pe Giulești! Sunt ei țigani, dar sunt civilizați” » Derapaj rasist + 3 idei nebunești ale lui Becali pentru finala cu CFR: „Doar George Simion are curaj să ne ajute”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 11:40 / Actualizat marti, 03 mai 2022 12:43

În această dimineață, Gigi Becali a spus că ia în calcul varianta ca finala cu CFR Cluj să se joace pe Giulești, dacă sunt de acord și fanii Rapidului, la adresa cărora a avut un derapaj rasist, numindu-i „țigani”. 

De asemenea, patronul FCSB vrea să-i ceară ajutorul lui George Simion, președintele AUR, și a propus un protest general prin care să se instige la neplata taxelor și impozitelor!

1. „Finala pentru titlu pe Giulești”

„Cel mai important meci din campionatul România nu se poate juca la Buzău, pe un stadion vechi. Am băgat sute de milioane de euro în stadioane. Mă gândeam, nu vreau să supăr, să vorbesc cu Mustață (n.r- liderul galeriei FCSB), iar el să discute cu șefii de galerie de la Rapid ca să jucăm pe Rapid. Dacă ei se înțeleg, nu e niciun fel de problemă.

De fapt, fanii Rapidului au dușmănie cu Dinamo. Rapidiștii au o galerie așa cum sunt ei. Țigani, țigani, dar sunt civilizați oamenii. Mă gândesc să vorbească fanii noștri cu ei și să încercăm asta.

Giuleștenii pot arăta că vor spectacol fotbalistic, repară o anomalie. Dar mai întâi să se înțeleagă galeriile și după aceea vedem.  Ce-i interesează pe ei dacă vom câștiga campionatul? Să se înțeleagă galeriile. Să nu se spună că Becali vrea în Giulești. Și promitem că nu facem sărbătoarea acolo, o mutăm”, a spus Gigi Becali la televiziunea ProArena. 

+40 FOTO

2. Becali vrea ajutor de la George Simion, liderul AUR

„Eu nu mă mai supăr, nu mă mai enervez. Asta e România. Nu avem ce să facem. Singurul lucru care se poate face e implicarea în politică, schimbarea oamenilor politici. Dacă Dâncu este ministru... E fricos. Îți e frică de galerie? Dâncu are și interese cu CFR. Așa am auzit. Are el bani acolo dați. Așa am auzit, un zvon. Dar asta nu contează.

Fac cerere la Guvern și la Parlament. Fac petiție la Parlament ca să se ia poziție. Bine, nu știu cu cine. O să vorbesc cu Simion. E singurul cu care poți face ceva, are curaj și bărbăție. Restul sunt fricoși. Bine, și ăștia de la PSD. Singurul partid care e patriotic e PSD”, a declarat patronul FCSB.

  • George Simion a fost motorul AUR în campania pentru alegerile parlamentare. Este un activist civic care militează, în principal, pentru unirea României cu Republica Moldova. Liderul AUR are o strânsă legătură cu fenomenul ultras. 
  • Este membru cofondator al grupurilor „Honor et Patria” și „Uniți sub Tricolor”, principalele formațiuni ultras care sprijină echipa națională a României. Tot el a pus bazele revistei „Romanian Ultras”.

3. Gigi Becali propune un protest general

„Știi la ce mă gândeam? Să facem un protest și să instigăm la neplata taxelor. Nu plătim. Toate societățile mele și ceilalți români. Să nu mai plătim taxe și impozite.

Noi am dat banii, iar CSA cheltuie 2 milioane de euro. Am făcut cereri peste cereri. Le e frică să dea un răspuns. Știi de ce? Pentru că cineva trebuie să semneze cineva și ar fi faptă penală”, a adăugat omul de afaceri.

7 aniau trecut de când FCSB a disputat ultimul meci pe Ghencea, mai precis pe 22 martie 2015, pe fosta arenă, într-un meci cu Viitorul, scor 4-1, într-un sezon în care clubul lui Becali a câștigat pentru ultima oară titlul

VIDEO Iulian Cristea: „Îl cinstesc pe Florin Tănase, mi-a pus-o cu mâna!”

Citește și alte știri de la FCSB:

Gigi Coverciano » Becali schimbă tactica la FCSB în cele 3 etape decisive: „Fac un mic retuș. Suntem expuși cu el”

Un fost fundaș din Liga 1 a identifacat marea problemă a lui Tavi Popescu: „Antrenorii trebuie să-l învețe”

Olaru: „I-am «furat» golul lui Coman, mi-a spus ceva apoi”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (121)
mosvasile
mosvasile  •  03 Mai 2022, 20:10

Da bre!Vor juca pe Giulești la ...barajul cu Rapid-pentru preliminariile Conference!Și tare drag le este suporterilor rapidiști de ei,de când cu„afacerea bricheta”!

boierasul
boierasul  •  03 Mai 2022, 19:38

Cred ca Gigi Becali are nevoie de tratament)) Sa spui ca PSD e un partid patriot...... arata ca are grave probleme. Cât despre George Simion, cu 10% cât are în parlament, nu cred ca are cum sa-l ajute.

sf_gheorghe
sf_gheorghe  •  03 Mai 2022, 18:05
Postat de miki123 pe 03 Mai 2022, 17:57

***

„vrăjala ieftină” ... Întreab-o pe Mama Omida cât e de ieftină vrăjeala ei!

Vezi toate comentariile (121)
Comentează