FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB

Probleme mari pentru FCSB la Cluj » MM Stoica anunță încă o absență importantă! Cum poate arăta primul „11”

Mihai Stoica (58 de ani) a vorbit despre Dawa și despre accidentarea lui Pantea
Mihai Stoica (58 de ani) a vorbit despre Dawa și despre accidentarea lui Pantea

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 11:09 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 12:48

Joyskim Dawa, fundașul central de la FCSB, e în Franța, alături de soția care a născut, iar Mihai Stoica dă ca sigură absența lui în meciul de luni cu U Cluj. 

Joyskim Dawa a primit 3 zile libere, pentru că soția lui, Sofya, a născut. El a plecat în Franța, iar în România urma să se întoarcă duminică, cu o zi înaintea meciului cu U Cluj, programat luni, de la 20:30, liveTEXT și audio pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Adrian Mititelu s-a dus la vestiare după eșecul cu CFR Cluj » Ce jucător l-a enervat: „Nu vrea să semneze, profită de regulament”
FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3
Adrian Mititelu s-a dus la vestiare după eșecul cu CFR Cluj » Ce jucător l-a enervat: „Nu vrea să semneze, profită de regulament”

FCSB nu poate conta pe Dawa la meciul cu U Cluj

Însă președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, dă ca sigură absența lui pe Cluj Arena. „Nici Dawa nu va fi la Cluj, pentru că i-a născut soția și este în Franța. Vine după meci”, a anunţat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cum Haruț are probleme medicale, în centrul defensivei ar urma să fie retras Lixandru.

Cum ar putea arăta FCSB cu U Cluj: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Șut, Olaru, Alhassan – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Alexandru Pantea lipsește pe termen lung

FCSB nu va putea conta nici pe Alexandru Pantea, suspect de ruptura ligamentelor încrucișate, astfel că, cel mai probabil, varianta U21 va fi Octavian Popescu.

Alternativa la Tavi este Eduard Radaslavescu, care la bază e mijlocaș, dar a fost folosit și în atac în actuala stagiune. A treia soluție ar fi Andrei Pandele, un mijlocaș central de 20 de ani care a jucat un minut în acest sezon de Superliga.

FCSB are accidentați și-n centrul defensivei

FCSB are mari probleme în centrul defensivei, acolo unde Denis Haruţ s-a accidentat şi el. Nici Vlad Chiricheş nu e refăcut, aşa că „roş-albaştrii” vor fi nevoiţi să apeleze la o improvizaţie.

Altfel, MM Stoica a povestit că, în momentul accidentării, la antrenament, Pantea Pantea a resimțit o durere înfiorătoare. Totodată, oficialul FCSB a anunțat că jucătorul va fi operat în cel mai scurt timp, pentru a reveni cât mai repede pe teren. 

Mihai Stoica: „I-a trosnit ligamentul și durerea a fost înfiorătoare”

„Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente). A păţit-o la antrenamentul de ieri.

În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame… Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament.

I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat. Vom avea grijă de el şi va reveni mult mai puternic. Florin Tănase era un băţ, a terminat recuperarea şi zici că era Gareth Bale”, a povestit Mihai Stoica, la orangesport.ro.

VIDEO. Dawa se află în Franța, unde i-a născut soția. Vine mâine în Romania, după trei zile libere

Mai puteți citi:

Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024 » Numele neașteptat care intră în cabină: revine după 20 de ani!

Ultimele vești de la Dinamo: noul transfer a ajuns la București + Cine e fotbalistul plătit degeaba de „câini”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
Dobermannul
Dobermannul  •  18 Februarie 2024, 19:19
Postat de VanBasten2000 pe 18 Februarie 2024, 14:17

Ele fac sarea si piperul.

Corect. Am vrut se zic de una si apoi am adugata a doua si a iesit ... rau pentru ca nu m-am ocupat si de verb. Multumesc pentru corectura.

nautilus
nautilus  •  18 Februarie 2024, 16:13
Postat de GeorgePhoenix59 pe 18 Februarie 2024, 13:42

Sunt stelist de 57 de ani ! FCSB= STEAUA ! Dar nu inteleg cum s-a ajuns aici ! Numai antrenorul din salon este vinovat ,caci à renuntat la mai multi fotbalisti de valoare ,iar acum nu au cu cine juca ! Curat amatorism ! Nu asa se castiga campionate ,si tôt asa nu ai cum sa prigresezi ! Rusine ,rusine ,rusine !

Dnu george, respect pt consecvență! Steaua nu este fîcîsîbî și tu o ști foarte bine! Dacă ești un suporter vechi al Stelei, povesteștene și nouă cum s-a înființat echipa de fotbal steaua, dacă a fost susținută de sovietici, dacă a fost susținută de familia Ceașescu și dacă împreună cu sovietici de la dinamo au făcut ce au vrut in fotbalul românesc până în anii '90?!? Totuși apreciem că nu ești de acord cu ciobanul fariseu și parșiv gigică!!!

nautilus
nautilus  •  18 Februarie 2024, 15:31

Vrajală ieftină à la mimișor, om cu "facultate" à la rahova! La meciul cu U Cluj, gigică mizează iar pe valize.....se știe nu.i așa?! Iar o să cumpere terenuri prin Cluj, dacă nu, alde mustață sunt plini cu brichete!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează