FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi dorit de Genk, echipa care fabrică vedete în Belgia » Antrenorul Felice Mazzu confirmă interesul: „Normal că suntem interesați”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 10:36

Ianis Hagi (21 de ani) e în atenția mai multor cluburi importante din Vestul Europei, printre care și Genk. Felice Mazzu, antrenorul belgienilor, și-a manifestat interesul pentru fotbalistul român.

Ianis Hagi? Normal că suntem interesaţi, dar nu suntem singurii. Am văzut multe meciuri ale lui şi mi-ar plăcea să îl transferăm”, a spus antrenorul lui Genk, potrivit Het Laatste Nieuws.

Principala condiție pusă de Gică Hagi pentru transferul fiului său e ca acesta să joace la echipa la care se duce, iar la Genk are șanse mari să fie printre titulari.

„Prima regulă pentru transferul lui: Ianis să joace! Mai departe, care o să fie salariul lui și câți bani vor veni la club, mai vedem”, a spus Gică Hagi într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor miercuri. (Detalii AICI)

După un Campionat European U21 foarte bun făcut de Ianis, pentru serviciile mijlocașului și-au manifestat interesul echipe precum Barcelona, Standard Liege, Ajax, Borussia Dortmund sau Sevilla.

Genk, locul perfect pentru Ianis?

Formația belgiană a promovat în ultimii ani nume importante din fotbalul mondial și ar putea fi o rampă de lansare spre Vest pentru Ianis. Hagi jr. ar putea urma o traiectorie asemănătoare cu Răzvan Marin, care, plecat în 2017 de la Viitorul la Standard Liege, a semnat în această vară cu Ajax Amsterdam, semifinalistă în ultimul sezon al Ligii Campionilor.

Vedetele lansate de Genk

Nume Post A juca la Genk în.. Acum joacă la...
Kalidou Koulibaly fundaș 2012-2014 Napoli
Kevin de Bruyne mijlocaș 2008-2012 Manchester City
Thibaut Courtois portar 2009-2011 Real Madrid
Christian Benteke atacant 2006-2009 Crystal Palace
Sergej Milinkovic-Savic mijlocaș 2014-2015 Lazio
Wilfred Ndidi mijlocaș 2015-2017 Leicester
Leon Bailey mijlocaș 2015-2017 Leverkusen
Divock Origi atacant 2001-2010 Liverpool
Yannick Carrasco mijlocaș 2005-2010 Delian Yifang

6.000.000 €
este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de

Citește și:

Gică Hagi plânge când vorbește despre fotbal și despre proiectul său de la Viitorul: „Nu vreau averi! Bucuria mea e când văd copii care joacă fotbal și datorită mie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
thomassystem
thomassystem  •  04 Iulie 2019, 19:23

Oare Hagi ăl bătrân citește comentariile astea? Câtă bășcălie se face de prințișor ????. E cel mai luat în bășcălie jucător român. Și pe bună dreptate, un mediocru băgat cu forța pe gât de niște ziariști incompetenți de la o gazetă de care Daum a zis odată că nu e bună decât de împachetat pește. Prăjit. Cu mujdei.

klauz
klauz  •  04 Iulie 2019, 17:12

Hei, hei, ce-i asta??? Nu pot sa cred cum dezinformati cititorii si cum depreciati valoarea acestui mega-briliant! Pe ianis se bat Barcelona cu Bayern Munchen, poate vine si PSG pe fir, si englezoii, cele doua Manchester, Liverpool, Tottenham, Chelsea, iar Real Madrid le sufla in ceafa! Cum puteti voi spune ca acest fantastic fotbalist, talent la kilogram, fantezie, dribling, forta, dintr-o ilustra familie de machidoni ciobani ar putea sa ajunga la o echipa a unui micut orasel dintr-o tara nu numai mica, dar nici macar populata de un popor uniform... Ianis IN LOCUL LUI Messi! 300 de milioane de parai pentru perla litoralului, cel mai bun jucator din parcarea PennyMarket-ului din Ovidiu!

983732924972315
Soos Vilmos  •  04 Iulie 2019, 16:21

Ce se mai aude cu transferul "senzational" la Crotone ??

Vezi toate comentariile (13)
Comentează