FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 0-1

Final fără Golanski?

Articol de - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Polonezul s-a accidentat la tendon în meciul cu Oţelul, va face azi un RMN şi riscă să nu mai poată juca în acest sezon.

Meciul şi accidentarea pentru Steaua. După partida de la Galaţi, Lăcătuş e aproape de a-l pierde pe Pawel Golanski, unul dintre cei mai importanţi jucători în 2008. Polo­ne­zul s-a accidentat încă din finalul primei reprize, dar a continuat să joace. În minutul 68 însă, a solicitat schimbare şi a plecat la cabine şchiopătînd.

Primul diagnostic nu e unul care să-i liniştească pe oficialii Ste­lei. “Are probleme la tendon”, a spus ieri Adrian Ilie. Golanski va efec­tua azi un RMN, care va pre­zen­ta exact natura accidentării. “Mai grav e că Pawel s-a plîns doctorului că simţea dureri cînd făcea sprin­turi, ceea ce ar însemna că ar avea o leziune la tendon”, a continuat Ilie.

Dacă acest diagnostic se va confirma, atunci fundaşul dreapta va rata toate cele 4 etape pe care Steaua le mai are de disputat. Oricum, cert este că nu va putea evolua mîine seară, cu Poli Timişoara. El nu s-a antrenat ieri deloc cu echipa şi nu va face parte din lotul de 18.

11 meciuri din 11 posibile a jucat Golanski în 2008, toate ca titular. La fel ca el sînt doar Zapata, Mendoza şi Pepe Moreno

Pierde şi Euro?
Accidentarea lui Golanski i-ar putea produce acestuia o mare dezamăgire, şi anume absenţa de la turneul final al Campionatului European. Săptămîna trecută, selecţionerul Poloniei, olandezul Leo Beenhacker, l-a inclus pe stelist în lotul lărgit de 30 de jucători, din care îi va alege pe cei 23 cu care va merge în Austria şi Elveţia.

Mereu schimbat
Golanski a avut şi în turul campionatului accidentări din cauza cărora a ratat nu mai puţin de 10 meciuri în Liga I, Liga Campionilor şi Cupa Timişoreana. Chiar dacă în iarnă a efectuat întreaga perioadă de pregătire, el n-a scăpat întru to­tul de problemele musculare. Din cele 11 partide în care a jucat, în 6 a fost schimbat înainte de final.

Înlocuit de Petre Marin
Cum pentru meciul cu Poli Timişoara este ieşit sigur din cărţi, Golanski va fi substituit în primul “11” de Petre Marin. Acesta din urmă a fost cel care a evoluat în banda dreaptă şi în ultimele 22 de minute de la Galaţi. În locul său, ca fundaş stînga, mîine seară va fi folosit Neşu, refăcut sută la sută după problemele medicale din cauza cărora a ratat ultimele 4 etape.

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (7)
 •  21 Aprilie 2008, 11:35

ma da ce prosti is aia care se iau de Golnaski...da`va`n mama voastra de aurolaci... Dinamo si Rapid trebuie sa mai astepte inca 15 ani pana sa aduca un fundas dreapta precum Golanski...e cel mai bun din Romania...ca si Steaua de altfel...asa ca multa m..e Dinamo si Rapid..sa ne sugeti degetzelul...

 •  21 Aprilie 2008, 11:22

xyz nai o treaba ruptule ...cu sportu asta apucate de soliter

 •  21 Aprilie 2008, 11:10

Da' ce a patit? Il doare coloana de la Deac?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează