FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Firţulescu ultras Steaua! » Mijlocaşul oltenilor a fost în galeria ”roş-albaştrilor” la finala Cupei

Craioveanul Firţulescu a suferit şi s-a bucurat la Braşov alături de suporterii stelişti veniţi de la Bucureşti
Foto: facebook.com/sport.ro
Craioveanul Firţulescu a suferit şi s-a bucurat la Braşov alături de suporterii stelişti veniţi de la Bucureşti Foto: facebook.com/sport.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 29 mai 2011 12:05

Mijlocaşul Craiovei, Dragoş Firţulescu, a făcut parte din galeria Stelei la finala de Cupă cu Dinamo, de la Braşov (2-1).


Dragoş Firţulescu (22 de ani) e în mare parte a anului fotbalist la Universitatea Craiova. Dar în timpul liber însoţeşte în deplasări galeria uneia dintre cele mai mari rivale ale alb-albaştrilor. Cel puţin aşa demonstrează o fotografie cu Firţulescu surprinsă la finala Cupei României dintre Steaua şi Dinamo (2-1) disputată miercuri la Braşov. Mijlocaşul stînga al Ştiinţei apare înconjurat de ultraşi roş-albaştri, undeva, în mijlocul galeriei steliste care a ocupat tribuna a II-a a arenei de sub Tîmpa.

"Eu eram la Băileşti" :D
Contactat telefonic, Firţulescu a ales să nege. "Ce să caut eu la meci, în galeria Stelei?! De cînd s-a terminat campionatul am fost numai acasă, la Băileşti! Nu m-am mişcat de aici!", a declarat fotbalistul oltean pentru Gazetă.

47 de meciuri în Liga 1 pentru Universitatea are Dragoş Firţulescu. El a marcat un singur gol

"Vreau să aflu cît mai repede ce-mi rezervă viitorul. Sînt în litigiu cu Craiova, am depus memoriu să devin liber de contract"
Dragoş Firţulescu, mijlocaş U Craiova

"Dacă te vede Borcea, te ia la Dinamo!"
Atacantul Mihai Dina s-a căsătorit civil ieri cu fotomodelul şi prezentatoarea TV Andra Băluică, la ceremonie fiind prezenţi şi Florin Costea, şi Valerică Găman. Cei doi jucători s-au amuzat pe seama sacoului roşu purtat de Dina: "Dacă te vede Borcea, te ia la Dinamo!". Dina nu s-a lăsat mai prejos: "Florin Costea o să-mi plătească luna de miere, că el se transferă în străinătate şi trebuie să facă cinste". Mihai şi Andra se vor cununa religios sîmbăta viitoare, petrecerea urmînd să aibă loc la restaurantul pe care îl deţin în Craiova.

"A căzut cerul pe mine"
Fundaşul central Mădălin Ciucă a revenit de vineri în ţară, după două luni în care a fost la Roma pentru a se recupera după ruptura de ligamente încrucişate suferită în minutul 5 al meciului cu Astra. "Le-am ţinut pumnii băieţilor şi am sperat să ne salvăm pînă la final. După meciul cu Bistriţa parcă a căzut cerul pe mine. Acum sînt apt de joc, vreau să rămîn, să pun umărul la promovarea echipei imediat. Nu vreau să las această echipă la greu", a spus Ciucă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (20)
costistiinta
costistiinta  •  30 Mai 2011, 22:01

dar chiar nu mai aveti limite, cine va plateste pt asemenea trucuri, cine e mai prost decat voi sa va dea si bani pe asemenea idiotenii...vai mama voastra de profesionisti...

costistiinta
costistiinta  •  30 Mai 2011, 21:59

ZIAR DE KKT

boss_imperator
boss_imperator  •  30 Mai 2011, 02:35

pai nici nu incepuse meciul cand s.a facut poza , uitati-va si la restul spectatorilor , fiecare se uita unde vrea, unii chiar in pantaloni. :))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează