FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO // EXCLUSIV Fostul internațional Florea Văetuş a ajuns paznic la arena pe care a jucat: „I-am zis lui Andone că accept orice, inclusiv la pază. Am avut de ales între castel şi stadion”

Florea Văetuș
Florea Văetuș

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 09:54 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 12:13

Florea Văetuș (65 de ani), fostul atacant de la Corvinul Hunedoara și Dinamo, a fost invitat în această dimineață la GSP Live. Fostul internațional a povestit cum a ajuns să lucreze la paza stadionului din Hunedoara, după ieșirea la pensie.

Florea Văetuș, dublu campion cu echipa din „Ștefan cel Mare”, a fost antrenor la Corvinul, dar a renunțat la meserie în 2005, când clubul s-a desființat.

Dan Petrescu a continuat războiul cu arbitrii la conferință: „Dacă beneficiem vreodată de cartonaș roșu la un meci în deplasare, mă las de antrenorat!”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Dan Petrescu a continuat războiul cu arbitrii la conferință: „Dacă beneficiem vreodată de cartonaș roșu la un meci în deplasare, mă las de antrenorat!”

Florea Văetuș: „Sunt obișnuit cu viața pe care o duc”

„Am fost antrenor la Hunedoara, am plecat la Călan, apoi la Sadu. Am revenit apoi antrenor la juniori, la grupele de '88, '89, cu care am câștigat campionatul împotriva Timișoarei. Clubul s-a desființat prin 2005 și nu am mai profesat. Un prieten și-a deschis o școală și a propus să poarte numele «Florea Văetuș». 

Am zis : «Bine». Și mi-a propus apoi să coordonez. Am acceptat, dar am zis că serviciul nu îl las. Apoi, am ieșit la pensie, de la combinatul siderurgic. Pensia nu e grozavă, la început era mai mică, dar acum s-a mai rotunjit. I-am zis lui Andone la un pahar de șpriț că accept orice, chiar și la pază. 

Am vorbit cu domnul pe care mi l-a recomadat Andone, și am avut de ales între stadion și castel. Am ales stadionul. Lucrez 24 de ore, cu 48 libere. Sunt obișnuit cu viața pe care o duc”, a declarat Florea Văetuș la GSP Live.

Citește și:

Octavian Popescu și restul lumii » Note de la 3 la 8 după derby-ul CFR Cluj - FCSB

Deac nu și-a menajat colegii după 0-1 cu FCSB: „Din gură suntem mari și tari, dar uităm să demonstrăm asta”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
1948828695213642
Ionel Cristea  •  18 Aprilie 2022, 23:49

Un fotbalist impresionant ,pacat ca nu a fost cooptat sa lucreze in meseria lui pe care cu siguranta ar fi avut ce sa impartaseasca celor mai tineri . cand vedem ce antrenori se perinda prin diviziile noastre te apuca rasul ....sau ce oameni indoielnici conduc destinele fotbalului romanesc .Munca nu e o rusine pentru oamenii cinstiti ci doar pentru *** sau parveniti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

freddy
freddy  •  18 Aprilie 2022, 16:25

Nici o jenă. Onorabil! Salutări și stima.

209755516606440
Dan Man  •  18 Aprilie 2022, 11:19

Multa sanatate Maestre ! Tot la stadion e mai bine pentru dumneavoastra.Sanatate si domnilor Andone si celui care v a angajat.Mari oameni.Nu este absolut nici o rusine in ceea ce faceti,numai cinste si demnitate.Rusinea o poarta statul roman.Doamne ajuta !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează