FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 2-1

Florin Costea: "Cine a crezut că Steaua a ieşit din lupta la titlu s-a înşelat"

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 00:31

Florin Costea spune că, o dată cu venirea lui Stan, echipa a reintrat în bătălia pentru cîştigarea campionatului


- Florin, ai fost eroul Stelei...
- Nu este vorba de nici un erou, eu sînt atacant, primesc bani de la Steaua ca să joc şi să dau goluri, asta e meseria mea. Eroii sînt alţii, care fac lucruri ieşite din comun, salvează vieţi... Sînt bucuros că am cîştigat acest meci. Mă bucur şi pentru că Ilie Stan a debutat cu o victorie pe banca Stelei şi sper ca alături de el să legăm cît mai multe succese.

- Schimbările de la echipă v-au afectat?
- Nu aveau de ce să ne afecteze, pentru că noi sîntem plătiţi să ne antrenăm, să jucăm fotbal şi să cîştigăm titlul. Normal că locul 7 nu ne onorează, dar staţi că nu s-a terminat campionatul!, mai e mult de jucat şi Steaua nu a ieşit din lupta la titlu, iar cine a crezut asta s-a înşelat amarnic.

- Se poate spune că aţi depăşit blocajul?
- Nu cred că a fost un blocaj mental, dar trebuie să recunosc că am marcat foarte tîrziu. În general, în viaţă, norocul e foarte important. Au trecut abia 9 etape, să nu ne grăbim, putem urca în clasament, orice e posibil în acest campionat. Nu vedeţi că facem 0-0 cu ultima clasată, dar apoi batem campioana?! Nu vedeţi că CFR face egal acasă cu Petrolul?! Orice e posibil! Fiecare partidă e dificilă.


"Acum, da, sîntem la 8 puncte în spatele lui Dinamo, dar mai sînt 25 de etape de jucat şi două meciuri directe. Şi «cîinii» pot avea o serie proastă şi atunci putem profita"
Florin Costea, atacant Steaua

171 de zile trecuseră de la precedentul gol marcat de Florin Costea, mai precis de pe 14 aprilie, din meciul U Craiova - FCM Tg. Mureş 2-1

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (14)
lupopa
lupopa  •  04 Octombrie 2011, 18:41
Postat de forumeer pe 03 Octombrie 2011, 07:57

Haahahahah ador comentariile dinamovistilor! Amintirea ultimului meci direct ii face sa-si bage adanc unghiile-n gat, usor maaa ca va sectionati venele si va avem pe constiinta! Oricum jumatate din meciurile lor castigate sunt blaturi, vedeti cum a jucat Petrolul cu CFR in comparatie cu dinamo + Pandurii si Gaz Metan in comparatie cu meciurile lor cu Steaua..

esti praf :))) habar nu ai de fotbal , daca tu ai impersia ca steaua o jucat fotbal otelu , pai vati chinuit cu gol in min 93 si penalty de miloaga , noroc cu tudor :))

snoopmind
snoopmind  •  03 Octombrie 2011, 11:55

daca steaua inca mai crede in titlu inseamna ca eu ca rapidist exult :))

snoopmind
snoopmind  •  03 Octombrie 2011, 11:58

daca steaua inca mai crede in titlu inseamna ca eu ca rapidist exult :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează