FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Forţează plecarea lui Mulţescu » Anghelache i-a dat o replică dură: ”În relaţia dintre noi doi, eu am dreptate întotdeauna!”

După derby-ul cu Steaua, scor 1-2, în urmă cu trei săptămîni, Mulțescu a vrut să demisioneze, dar a renunțat la idee
După derby-ul cu Steaua, scor 1-2, în urmă cu trei săptămîni, Mulțescu a vrut să demisioneze, dar a renunțat la idee

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 septembrie 2013 09:34

Contrele dintre şefi şi antrenor au revenit, iar tehnicianul e tot mai strîns cu uşa pentru a demisiona. Azi poate fi o întîlnire decisivă.

Atmosfera nu este deloc calmă la Dinamo, iar Gigi Mulţescu este forţat să plece din "haită"! Jucătorii au strîmbat din nas în ultimul cantonament de la munte, iar unii au acuzat regimul cazon de antrenamente.

Iar înfrîngerea din amicalul de sîmbătă, de la Rîmnicu Vîlcea, 2-3 cu echipa lui Claudiu Niculescu, a inflamat spiritele în Ştefan cel Mare.

Tehnicianul mai vrea un mijlocaş central, a spus-o clar după partida din Oltenia, îl aşteaptă de două săptămîni şi pe atacantul ivorian Zougoula, însă preşedintele Constantin Anghelache a răbufnit, iniţial, sîmbătă, la Radio GSP: "Nu înţeleg de ce Mulţescu a anunţat că vor mai veni doi jucători. N-ar trebui să fie grija lui cine vine, cine pleacă, cine stă!".

"Are superlot!"
Mulţescu a evitat ieri să dea vreo replică, mai ales că se simte vînat din toate părţile, iar pe seară, preşedintele a continuat atacul. "Pe domnii Grecu şi Elton i-am adus la cerinţa lui, precum şi alţi fotbalişti. Are un lot să facă performanţe mari, mari de tot", a spus Anghelache pentru fanatik.ro.

Discursul a continuat, pe un ton dur: "Dacă nu pricepe că are un lot bun, e problema lui. Înseamnă că face glume ce nu-i prind bine. În relaţia dintre mine şi dînsul, doar eu am dreptate! Mereu".

Azi, Dinamo revine la antrenamente, iar Mulţescu vrea să aibă o discuţie lămuritoare cu şefii. "Orice e posibil, chiar şi o despărţire prematură, întrucît sînt şicane mari, iar nea Gigi nu mai rezistă", au comentat apropiaţii grupării.

Nu-şi mai vorbesc
Preşedintele şi antrenorul evită să mai dialogheze. Dacă înainte se mai întîlneau să discute despre echipă, în ultimele săptămîni cei doi de-abia au mai schimbat cîteva cuvinte la telefon. Înainte de meciul cu U Cluj, scor 6-0, Ionuţ Chirilă şi Liviu Ciobotariu au fost văzuţi dialogînd cu Anghelache, amîndoi fiind pe listă spre a-l înlocui pe Mulţescu.

"În Vest, antrenorilor li se pune la dispoziţie un lot să-l antreneze. Cînd ai un lot foarte mare, nu-i bine să zici că mai vin doi jucători. Ceilalţi se vor întreba cine pleacă. Preocuparea lui ar trebui să fie să creeze atmosferă bună în vestiar" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Dănciulescu e o stîncă"
Claudiu Niculescu a precizat ieri: "Sper să nu fi fost înţeles greşit, dar Dănciulescu este o stîncă, mai poate juca mulţi ani de acum înainte, chiar la cel mai înalt nivel". "Corbul" a fost în repriza a doua pe teren la solicitarea specială a oficialilor dinamovişti şi vîlceni, întrucît a resimţit dureri mari în noaptea dinaintea partidei, dar i s-a transmis: "Lumea a venit la stadion să te vadă pe tine, o legendă, trebuie să joci!".

Inbox
- Atacantul ivorian Zougoula ar trebui să ajungă astăzi în Bucureşti, dinamoviştii susţin că şi-a rezolvat problemele cu actele. Dacă trece vizita medicală, va semna cu roş-albii.
- Maretici n-a convins la amicalul cu CSM Rîmnicu Vîlcea, atacantul croat fiind trimis acasă de către Mulţescu: "Cum a venit, aşa pleacă! N-a fructificat şansa pe care i-am oferit-o".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a anunțat convocările preliminare pentru „dubla” cu Cipru și Lituania » O mare surpriză: prima selecție la națională
Nationala
Mircea Lucescu a anunțat convocările preliminare pentru „dubla” cu Cipru și Lituania » O mare surpriză: prima selecție la națională
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Altele
Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid
Superliga
Singurul fotbalist pe care Gică Hagi nu vrea să îl vândă: „Construiește echipa în jurul lui!” » Ar fi refuzat oferta de la Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (54)
ricifourgroup
ricifourgroup  •  02 Septembrie 2013, 23:21

pleaca domnule multescu sa antreneze ,anghelache, negoita

carton
carton  •  02 Septembrie 2013, 21:30

Angelache e si prost si urat si tampit...Care superlot ma fosila?Probabil te-ai uitat si tu pe redtube pt niste oameni care sa te incerce putin....Ce iti mai plac tie negrii cu chestiuta mare......Pai daca e asa superlot,de ce nu il antrenezi tu?

polistul68
polistul68  •  02 Septembrie 2013, 20:12
Postat de inima_de_caine pe 02 Septembrie 2013, 18:34

Forţează plecarea lui Mulţescu? Adică din asta ar trebui să înţelegem că, potrivit contractului, antrenorul s-a protejat împotriva unei demiteri cu o sumă de bani relativ consistentă de încasat într-o atare situaţie?! Pentru că altfel nu înţelegem logica unui asemenea presupus conflict care începe să nu mai fie mocnit, ci tot mai aprins. Nu înţelegem altfel de ce, dacă se consideră că Mulţescu nu e totuşi antrenorul potrivit pentru ce se doreşte în prezent la Dinamo, nu e pur şi simplu înlocuit. Oricum, dacă e aşa, tactica adoptată e cât se poate de proastă. O tensiune de acest gen în interior este propice doar contraperformanţei! Şi ne-am cam săturat de asta!

Pai gindeste-te putin...clar, in contract, sunt trecute clauze de reziliere unilaterala....prina ceasta presiune, prin tentativele de a-l injosi pe antrnor, poate poate isi da demisia...paote scapa de acea suma...e tipic pt romania...aruncam cu rahat in ventilator, si paote unu se satura si pleaca.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează