FOTBAL  »  Superliga  »  TAS

Fotbalul românesc în panică: TAS intră în vacanţă! :)

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 22:56

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu va lucra timp de două luni, începînd de joia viitoare


Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa aşteaptă răspuns de la TAS să ştie dacă vor primi sau nu licenţă. LPF aşteaptă un răspuns de la TAS în privinţa celor două pentru a putea trage la sorţi ţintarul viitorului campionat, iar Comitetul Executiv stă în stand-by, tot în aşteptarea unui semn de la TAS, pentru a putea face componenţa Ligii 1, dar şi a celor două serii de Liga 2.

Pentru toţi, ieri a venit o veste proastă. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va intra în vacanţă începînd de pe 30 iunie, iar toate cazurile care nu vor fi rezolvate pînă atunci vor primi un răspuns după 30 august, atunci cînd forul din Elveţia îşi va relua activitatea.
Tocmai din acest motiv şi pentru că e foarte puţin probabil ca pînă joia viitoare TAS să poată judeca cazurile Timişoara şi Bistriţa, cele două echipe au şi o variantă de rezervă prin care speră să continue în Liga 1. Vor solicita revizuirea deciziilor de la comisiile de licenţiere, aceasta fiind singura modalitate regulamentară prin care s-ar putea întoarce pe plan intern hotărîrea de la Comisia de Apel.

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (14)
romanu_
romanu_  •  22 Iunie 2011, 12:36

ba penibililor, nu mai dezinformati !!! cum sa fie in vacanta, cand pe siteul lor apar cazuri care se vor judeca pe tot parcursul lunii iulie? PENIBILI SUNTETI !!!

velsadicu
velsadicu  •  22 Iunie 2011, 10:30
Postat de reality pe 22 Iunie 2011, 08:52

de ce nu s-a dus Siman la TAS cand a fost retrogradata Sportul? pentru ca nu avea nici o dovada ca ar fi fost comis un abuz, in timp ce Iancu are dovezi. Asa ca ciocu mic pana cand da TAS o solutie la caz.

Asa e , Iancu are dovezi ... solide :))))) Ia sa-i dam un kg de laxative sa vezi cum se inmoaie borhotul in el si devine muuult mai slinos si mai alunecos!

velsadicu
velsadicu  •  22 Iunie 2011, 10:27
Postat de spartandinamovist pe 22 Iunie 2011, 08:57

CAMPOIONATUL SAR AMINA CU O LUNA SI 2 SAPTAMINI APROAPE ,TU SCRI DAR NICI NU STI CIND INCEPE SEZONUL 23 IULIE PRIMA ETAPA ..NU MAI E VALABILA DECIZIA PRIN CARE O ECHIPA DACA SE AFLA IN LITIGIU NU SE FAC MODIFICARI PINA LA TERMINAREA ACESTORA ..SAU FACUT PRREA MULTE SMECHERII SI CEI DELA FIFA AU ANULAT ACEASTA LEGE ... SUPARATIVA CERTAIL SI FACETI CE VRETI PE CEI DIN CONDUCEREA LUI POLI NU E NIMENI VINOVAT DE GRESELILE MARI FACUTE DE CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL CLUBULUI NU MAI VA LASATI INTOXICATI CU TOATE VRAJELILE SPUSE DE CONDUCERE ..AU GRESIT SI PLATESC FANII ,PAREREA MEA E CA IANCU DE VREO 2 ANI AMENINTA CA RETRAGE ECHIPA S,SA NU FIE VREO DIVERSIUNE SA SE RETRAGA DAR VINA SA O POARTE A

Frate da analfabet mai esti !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează