FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO Carnaval la Cluj » Fotbaliştii lui Andone au sărbătorit pînă ieri dimineaţă cîştigarea titlului

Golgeterul Kapetanos a dansat pe mese de bucurie +8   FOTO
Golgeterul Kapetanos a dansat pe mese de bucurie

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 19 mai 2012 21:43

Brazilienii ”vişiniilor” au fost sufletul petrecerii organizate la hotelul unde CFR se afla în cantonament.

Imediat după thriller-ul de pe Cluj Arena, "feroviarii" au mers la hotelul unde echipa era cantonată pentru a pregăti "dubla" cu "U" Cluj şi Steaua. Fundaşul portughez Camora i-a făcut marcaj lui Andone, ca să se asigure că antrenorul semnează biletul de voie şi nu se mai gîndeşte la meciul cu trupa lui Stoichiţă. "Ando, pînă dimineaţă, pînă dimineaţă!" a fost mesajul lusitanului.

O şampanie de 9 litri a declanşat fiesta "vişiniilor". Ronny, Lionn şi Bastos au dansat pe ritmuri latino şi pe muzica promovată de Neymar. Introvertit pe teren, Kapetanos a surprins asistenţa cînd s-a urcat pe masă şi a spart un pahar, în uralele colegilor săi. Gest tipic pentru un grec, aflat în culmea fericirii.

La petrecerea din miezul nopţii a participat şi patronul Arpad Paszkany, însoţit de prietena sa, Anamaria, dar şi de ceilalţi acţionari sau apropiaţi ai clubului. Patronul şi-a felicitat toţi jucătorii şi a ciocnit un pahar de şampanie cu preşedintele Iuliu Mureşan. Petrecerea s-a încheiat în jurul orei 2 dimineaţa, după multe sticle de şampanie şi beri.

Andone moderat
Ioan Andone a fost cea mai retrasă persoană de la petrecerea din miezul nopţii. Cu un pahar de şampanie în mînă, "Fălcosul" a vorbit aproape continuu la telefon în faţa hotelului, fiind felicitat de amici şi de fiul său Mihnea, ajuns şi el la stabilimentul de patru stele deţinut de patronul lui CFR. Tehnicianul nu a participat la fiesta jucătorilor, urcînd pentru aproape o jumătate de oră în apartamentul său, iar apoi s-a conversat într-un separeu, departe de blitz-urile foto şi camerele TV.

Şampania a rezistat un sfert de oră! :)
Moment haios azi-noapte, la petrecerea campioanei. O şampanie-gigant, de 9 litri, a fost adusă de unul dintre acţionarii echipei pentru a celebra cu fast al treilea titlu din istorie. Jucătorii s-au chinuit mai bine de un sfert de oră s-o deschidă. "Să vină Vasile! Vasileeee!!! Unde e Vasile??", au cerut fotbaliştii ajutorul bodyguardului care însoţeşte formaţia pretutindeni. Nici măcar eforturile sale nu au "biruit" sticla, desfăcută pînă la urmă de unul dintre jucători.

Sărbătoarea de la TV
În toiul petrecerii, jucătorii lui CFR au abandonat la un moment dat ringul de dans pentru a urmări rezumatul partidei la un TV, aflat în restaurantul hotelului. Fotbaliştii lui Andone s-au bucurat ca nişte suporteri pentru fiecare gol marcat, iar explozia de bucurie de la finalul meciului a declanşat o nouă fiesta în faţa ecranului, împreună cu patronul Paszkany.

Paszkany a presimţit penalty-ul
Finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, a avut o discuţie cu preşedintele Iuliu Mureşan înainte cu trei ore de startul meciului cu Universitatea, în care i-a spus acestuia că CFR-ul va beneficia de o lovitură de la 11 metri. "Istoria s-a repetat. Am cîştigat titlul cu Ando pe bancă şi tot cu un penalty transformat de Cadu. Am spus înaintea partidei despre un penalty. A fost o presimţire, ca un deja-vu. Am zis că ar fi extraordinar dacă ar fi aşa", a afirmat Paszkany.

Mureşan vrea un alt nume pentru Cluj Arena
Euforic după cucerirea unui nou titlu, preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a făcut o propunere neaşteptată Consiliului Judeţean. "Am făcut o propunere şi e o propunere serioasă, nu o glumă. Cred că stadionul Cluj Arena ar trebui să se numească stadionul Ioan Andone pentru cele două titluri cîştigate acolo, pentru că nici un alt antrenor nu a mai făcut o aşa performanţă în Cluj. A fost antrenor şi la U, şi la noi şi chiar propun serios către cei de la Consiliul Judeţean, dacă au bun-simţ, să facă acest lucru", a precizat Mureşan.

Beto rămîne pentru Ligă
Portughezul Beto ar putea continua la CFR şi din vară. Cu o condiţie însă! Calificarea în grupele Ligii Campionilor. "Am contract cu FC Porto, dar dacă CFR se califică în grupele Ligii sînt şanse mari să continuu la Cluj", a precizat portarul lusitan. La finalul meciului cu "U", acesta a fost implicat într-un incident similar cu cel de săptămîna trecută, cînd Cadu a fost lovit pe tunelul de la vestiare. "A fost un derby cu emoţii, un meci bun şi cred că tuturor le-a plăcut. N-au fost probleme, decît cea de la final, cînd un tip m-a lovit în drumul spre vestiare. Dar sînt bine şi sînt fericit pentru că CFR e campioană", a spus Beto.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (17)
senateo
senateo  •  20 Mai 2012, 21:29

CFR este o campioana meritata, a schimbat fata fotbalului romanesc care incepuse sa fie amenintata de MM cu "hegemonia" stelei. Fotbalul este sportul intregii Romanii, nu al catorva cartiere bucurestene care se proclamau cu emfaza "granzii" campionatului. CFR, Urziceni si Otelul i-au transformat pe granzi in catelusii si oitele campionatului. Bravo lor, intreaga tara se bucura de reusitele in serie ale provinciei, pana in anul 2050 titlul va ramane in rpovincie, spre bucuria microbistilor adevarati. Asteptam acum titlul la Ploiesti, apoi la Craiova, Timisoara, Arad.

danut1971
danut1971  •  20 Mai 2012, 18:54

campionii rusinii si a blaturilor si a arbitrilor corupti straini romani sau ce vretiti mai nea ando sa vazut ca nu a fost penalty la kapetanos muiostul si din avion a ziso si varul tau gicu de la jidvei moarte la bozgori

cobhc
cobhc  •  20 Mai 2012, 16:20
Postat de ce.fu.ra pe 20 Mai 2012, 12:59

Carnavalul BLATISTILOR CeFuRa a cumparat campionatul inainte de a incepe competitia CeFuRa porcii din cocina gruia a castigat prin blaturi nesimtite si arbitraje ordinare... Ziaristii MIZERABILI trebuia sa scrie de arbitrajele care au nenorocit celelalte echipe ca sa castige aceasta MIZERIE de echipa (CeFuRa ) campionatul... Adevarata campioana este VASLUI

Invidiosilor, urlati cat vreti. Nu va auzim. Pentru ca tot stadionul canta: Campionii ! Campionii ! Ole ole ole !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează