FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

FOTO Iadul vişiniu » Filmul clipelor de groază din minutul 82

Suporterii rapidiști au
creat un adevărat
spectacol pirotehnic, ce a
întîrziat debutul partidei cu
5 minute Foto: Cristi Preda +6   FOTO
Suporterii rapidiști au creat un adevărat spectacol pirotehnic, ce a întîrziat debutul partidei cu 5 minute Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 15 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 aprilie 2013 12:05

Rapidul a fost aproape de a pierde la "masa verde", ca în primăvara lui 2008, tot din cauza unei brichete aruncate în capul lui Chiricheş

Scene de groază în minutul 82 pentru microbiştii cu inima slabă. Şi deja-vu negru pentru fanii Rapidului! Chiricheş se duce în zona peluzei giuleştene să recupereze o minge şi este lovit de o brichetă direct în cap. Cade, zvîrcolindu-se de durere, îndeajuns să înceapă scandalul. Mîini băgate în gît, unghii scrijelind tricoul adversarului şi scaune, sticle şi brichete zburînd dinspre tribune către stelişti.

Click aici pentru VIDEO!

Latovlevici culege o sticlă şi dă să fugă cu ea la observatorul partidei, dar este oprit de rapidişti, care îl plachează. Jucătorii se împung şi încep să se înjure. Chiricheş se dă cap în cap cu Grigore, sînt despărţiţi greu, iar MM, în partea cealaltă a terenului, după ce fusese lovit cu o sticlă în cap, culege scaune şi le flutură ca pe nişte trofee. Nu apucă să le arate observatorului pentru că rezerva Martin i-l smulge din mînă, apoi Perjă îl îmbrăţişează pe managerul stelist pentru a-l deposeda de alt obiect buclucaş.

Comedie neagră pe Giuleşti. Forţele de ordine calmează jucătorii, iar Colţescu fluieră cît îl ţin plămînii, indicînd vestiarele. La fel ca în 2008, meciul e aproape de a fi cîştigat de Steaua, cu 3-0, la "masa verde".

Steliştii sînt mîndri, stau în cercul de la mijlocul terenului, flancaţi de forţe de ordine, şi nu vor să intre la vestiare: "Nu fugim la cabine, nu arătăm că sîntem laşi. Rămînem pe teren şi cîştigăm meciul!" spune Bourceanu. Pînă la urmă, merg totuşi la vestiare la cererea arbitrului, dar giuleştenii preferă să-i mureze ploaia şi să stea lîngă fani, care cîntă: "C-aşa sînt eu rapidist, niciodată nu sînt trist!".
Oficialii LPF merg să lămurească lucrurile, discută cu Colţescu şi se decide reînceperea partidei după opt minute de pauză. Revin toţi pe gazon, mai puţin Mihai Stoica, ţinut de bodyguarzi în zona cabinelor pentru a nu-i mai incita pe fanii rapidişti!

Ce s-a întîmplat în 2008
Rapidiştii au pierdut la "masa verde", în primăvara lui 2008, în faţa Stelei, tot din cauza unei brichete. Giuleştenii conduceau cu 1-0, prin golul lui Săpunaru, cînd o brichetă l-a lovit în cap pe Alexandru Deaconu, arbitrul de atunci al partidei. "Centralul" a decis întreruperea meciului, iar giuleştenii au pierdut cu 3-0 la "masa verde".

Citește și:

Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
Nationala
Edward Iordănescu a mers la Liturghie » Mesaj în fața a zeci de români: „Suntem creștini ortodocși, care se închină la Dumnezeu, nu la caracatiță”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”
Euro 2024
„Am imaginile!” » Furtună și DUPĂ Germania - Danemarca: „Ăsta nu e fotbal! Reguli ridicole”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (70)
van_goghu
van_goghu  •  15 Aprilie 2013, 16:31
Postat de new_philips pe 15 Aprilie 2013, 11:04

aroganta, declaratiile iresponsabile, jignirile si lipsa de respect pentru adversari, faptul ca aceasta echipa a infractorului becali a fost umflata artificial si manelizata la maxim in detrimentul restului echipelor s-au acumulat si au refulat aseara!nu e normal ce s-a intamplat, dar e de inteles

pe logica ta la contrele dintre messi si cr7 ar trebui sa se adune zilnic sa li se bata fanii in fata stadionului... contrele din declaratii is umflate si intelese gresit de prostii care se uita la terminator si cred ca doar ei au dreptate pentru ca ei sunt ei...meme a profitat de prostia fanilor rapidisti doar... dar daca te joci cu focul te mai si arzi... cu toate astea, ce s-a intamplat la meciul asta nu ar trebui sa se intample indiferent de declaratii si sper sa fie prinse persoanele resonsabile si pedepsite corespunzator

van_goghu
van_goghu  •  15 Aprilie 2013, 16:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ploua galben cu miros de urina...dar rapidistii nu fac ei asa ceva! e un semn divin ca de aia se ruga becali la muntele olimp...sa ii pise pe fanii rapidisti in cap

badeadorian
badeadorian  •  15 Aprilie 2013, 15:10
Postat de dash_berlin pe 15 Aprilie 2013, 11:34

oare de aia iti spuneau "prostutul" cand erai puradel?intre timp ai imbatranit si ai devenit prost in toata regula :|

Wow !! esti 'precoc' nu gluma ... ai glume de gradinita in program si turma simpatizanta sare cu "like-ul" :)))) oricum ai sa iti schimbi nick-ul ... personaje ca tine dispar repede si apar sub alte forme .

Vezi toate comentariile (70)
Comentează