FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

FOTO » Maraton epuizant » "Studenţii" clujeni au intrat direct în sesiune în Antalya

Imagini de la antrenamentul lui U Cluj +17   FOTO
Imagini de la antrenamentul lui U Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 12:09

Fundaşul Sebastian Achim a fost remarcatul unei şedinţe fizice istovitoare. Şi Boştină, la 34 de ani, a demonstrat că momentul retragerii sale e încă departe


Jucătorii Universităţii Cluj au început tare cantonamentul din Antalya. Ionuţ Badea le-a pregătit "studenţilor" un program cu două antrenamente pe zi, iar prima şedinţă de ieri dimineaţa a fost de-a dreptul istovitoare. Tehnicianul şi-a împărţit jucătorii pe grupe, în funcţie de capacitatea de efort a fiecăruia, stabilită în urma testului Gacon folosit de majoritatea echipelor cu pretenţii din Europa, şi i-a pus apoi la alergare.

Vezi mai jos imagini de la antrenamentul Universităţii Cluj

Achim, vîrf de lance
Fundaşul dreapta Sebastian Achim este jucătorul cu disponibilitatea la efort cea mai crescută din lotul "şepcilor roşii". Fostul fotbalist al Bistriţei a condus plutonul şi a tras tare, pe un vînt năprasnic, pentru a scoate timpii impuşi de preparatorul fizic Luigi Maione. Şi atacantul Gheorghe Grozav l-a impresionat pe Ionuţ Badea. "Bravo, Gicule!", i-a strigat în două rînduri tehnicianul. Căpitanul Gabi Boştină a demonstrat încă o dată că la 34 de ani are o condiţie fizică de invidiat, în timp ce mai tinerii Neag, Moldovan şi Poiană au acuzat din plin rigorile de la prima echipă.

Cojocnean jucat fundaş
După exerciţiile fizice, "studenţii" au trecut la minge. Încă de la primul joc-şcoală din Antalya, Badea l-a folosit pe Sebastian Cojocnean fundaş dreapta. Antrenorul Universităţii vrea să-i ofere concurenţă lui Achim pe acel post, rămas insuficient reprezentat după ce s-a renunţat la serviciile lui Unguruşan. Primul antrenament al clujenilor din stagiul centralizat s-a desfăşurat sub atenta supraveghere a lui Florian Walter, aflat şi el în Antalya. "A fost foarte bine. Asta vreau de la voi, implicare şi voinţă. De această pregătire va depinde foarte mult parcursul nostru din retur", le-a transmis Badea jucătorilor, la finalul şedinţei de pregătire.


"Cred că vor ieşi foarte bine parametrii fizici. A fost un prim antrenament de intensitate mare"
Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj

Hoban a luat tricoul lui "Sisi"
Tricoul cu numărul 4, purtat pînă acum de Zsolt Szilagyi, a ajuns la Ovidiu Hoban, mijlocaş transferat de "U" în această iarnă, pentru 100.000 de euro, de la Gaz Metan Mediaş. Szilagyi este şi el în Antalya, dar cu echipa a doua a clubului, unde a fost trimis să se pregătească.

S-a renunţat la Bazzi
Elias Bazzi nu a mai făcut deplasarea în Antalya cu echipa. Mijlocaşul şi-a reziliat contractul cu Universitatea şi îşi caută acum un nou angajament. Oficialii Universităţii au renunţat la serviciile lui Bazzi după ce au reuşit să-i înregimenteze încă din iarnă pe Hoban şi Marian Cristescu.

Ammendola a ajuns aseară
Italianul Massimiliano Ammendola a ajuns aseară în cantonamentul Universităţii din Antalya. Ammendola este un produs al clubului Napoli, are 21 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv. Ultima dată a jucat, sub formă de împrumut, la Crociati Noceto. Celălalt italian aşteptat în probe, atacantul Daniel Paponi (23 de ani), de la Bologna, nu va mai ajunge la "U".

Lîngă Hagi
Echipa a doua a Universităţii este cazată în Antalya în acelaşi hotel cu Gheorghe Hagi. "Regele" se află în Turcia alături de echipa sa, Viitorul Constanţa, care ar putea juca împotriva Universităţii un amical, în cadrul turneului Antalya Trophy.

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (1)
manolo_mandoca
manolo_mandoca  •  23 Ianuarie 2012, 13:20

''omoara-i'' Ionutz!pe cand veniti acasa sa fiti o echipa si una super pregatita fizic!haide ''U''!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează