FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Lux pentru stelişti în cantonamentul din Alpii Italiei » Cantonament la cazino!

Stabilimentul de lux deţine mai multe săli cu jocuri de noroc // Foto: Facebook +16   FOTO
Stabilimentul de lux deţine mai multe săli cu jocuri de noroc // Foto: Facebook

Articol de , - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 15 iunie 2014 11:06

Roş-albaştrii vor decola azi spre Italia, unde vor sta pînă pe 27 iunie, în primul stagiu de pregătire al verii.

Steaua începe pregătirea pentru noul sezon. Costel Gâlcă şi elevii săi vor pleca în nordul Italiei, în Alpi, acolo unde se vor antrena timp de 12 zile. "Militarii" vor sta la hotelul Grand Bilia, un stabiliment de 5 stele din localitatea Saint Vincent, din provincia Aosta.

Clădirea datează din 1908 şi se află chiar în centrul oraşului, printre alte conace şi castele din aceeaşi perioadă. Hotelul deserveşte Casino del Valle, cel mai mare cazino din nordul Italiei, unde turiştii din zonă pot juca atît la mese cu cuprieri, cît şi la aparate electronice!

Stabilimentul are şi un centru SPA de ultimă generaţie, care măsoară 1.800 de metri pătraţi, cu apă termală, un lucru important pentru ca elevii lui Gâlcă să se poată recupera după antrenamentele dure.

În curtea interioară a hotelului, Tănase şi compania pot pescui sau se pot plimba cu kaiacul. Anul trecut, în acelaşi loc, s-a pregătit campioana Italiei, Juventus Torino.

Programul verii
Steliştii vor sta la Saint Vincent pînă pe 27 iunie, cînd vor reveni la Bucureşti pentru două zile. Apoi, pe 29 iunie se vor deplasa în Anglia, la baza de pregătire a echipei naţionale a Albionului, unde vor sta pînă pe 8 iulie. În primul stagiu de pregătire vor disputa două partide de pregătire, iar în cel de-al doilea au stabilite 4 amicale.

Data: Adversar
23 iunie: FC Chiasso (Elveţia, II)
25 iunie: FC Lugano (Elveţia, II)
1 iulie: Ludogorets Razgrad (Bulgaria, I)
3 iulie: Anderlecht Bruxelles (Belgia, I)
5 iulie: Oldham Athletic (Anglia, III)
7 iulie: AEL Limassol (Cipru, I)

320 de euro pe noapte costă cea mai ieftină cameră, cea de 30 de metri pătraţi, la hotelul Grand Bilia din Saint Vincent

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

A căzut transferul lui Brandan
Steliştii doreau să-l transfere în această vară pe mijlocaşul Pablo Brandan, dar fotbalistul de 31 de ani nu va mai ajunge în Ghencea. "Transferul lui Brandan la Steaua nu mai este de actualitate, discuţiile s-au sistat. Steaua nu s-a arătat foarte interesată şi lucrurile n-au avansat", a declarat agentul argentinianului, Bogdan Mara. Brandan a jucat la Steaua timp de două sezoane, între 2010 şi 2012. "Steaua e echipa din sufletul meu!", spunea Pablo în urmă cu cîteva zile, după despărţirea de israelienii de la Beitar Ierusalim.

Reghe contestat
Patronul Astrei, Ioan Niculae, nu consideră că plecarea lui Reghecampf la Al Hilal ar fi o mare pierdere pentru Steaua: "A fost doar un antrenor ca oricare altul şi nu cred că a fost cel mai bun pe care l-a avut clubul din Ghencea de-a lungul timpului. El a avut noroc să aibă la dispoziţie o pleiadă de jucători aduşi de eforturile extraordinare făcute de Gigi Becali în perioada anterioară. Steaua n-a pierdut foarte mult. Oricum, acum doi ani de zile nu auzise nimeni de Reghecampf".

Caracterizarea vietnamezului
Antrenorul echipei naţionale Under 16, Adrian Bumbescu, a vorbit despre puştiul de 17 ani transferat de Steaua de la Juventus Bucureşti, vietnamezul Florentin Pham: "Sper să nu-şi piardă capul odată ajuns în Ghencea şi să rămînă un băiat serios, aşa cum îl ştiu eu de la lotul naţional. Va avea succes în carieră pentru că are o voinţă ieşită din comun. Eu l-am adus pentru prima dată la lot, aşa cum am făcut-o şi cu Cristi Manea, de la Viitorul. Florentin are foarte multe calităţi, e serios şi nu a creat niciodată probleme extrasportive. Sută la sută, va creşte mult în valoare". Pham a fost adus pentru echipa de tineret a Stelei.

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Mourinho și Dzeko au întors Petrolul » Amical de gală în Turcia, la debutul portughezului pe banca lui Fenerbahce
Superliga
Mourinho și Dzeko au întors Petrolul » Amical de gală în Turcia, la debutul portughezului pe banca lui Fenerbahce
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Euro 2024
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (8)
ortega
ortega  •  15 Iunie 2014, 18:04

La micul dejun le dă fân proaspăt cosit ?

der.bomber
der.bomber  •  15 Iunie 2014, 16:04
Postat de valiza.epo pe 15 Iunie 2014, 12:10

Vaalahule maroniu, de ce tii mortis sa dovedesti ca esti mai prooost decat magarul de la Cheile Turzii?! Stim asta! In Trentino abia acum angajeaza personal pentru deschiderea hotelurilor pentru sezonul de vara! Ca sa nu mai zic de faptul ca intre Val d"Aosta si Trentino e o distanta destul de mare... La fel de mare ca intre Alpi si Dolomiti. Sau la fel de mare ca distanta dintre un gibon ca tine si un om civilizat.

Ma refer la Nordul Italiei b,oan,ghina sp,urkata :))) Dar de unde mortziimatii sa stii tu ce-i acolo :))) tu stai numai in grajd de dimineata si pana seara bagamiaspulainguramatii sa.mi bag :)))))))))))))))))

sandokhan97
sandokhan97  •  15 Iunie 2014, 12:44
Postat de sandokhan97 pe 15 Iunie 2014, 12:41

sa intelegem ca te-ai angajat badant ? ai inceput sa cunosti triburile din Alpi. Apari si tu la Romania Te Iubesc cum stergi boashele la broscari ?

o fi si cuvantul T-R-I-B unul vulgar. :)) a dreq Jiegsepisti :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează