FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

FOTO Suporterii lui "U" au fost la antrenament şi i-au avertizat pe jucători! Vezi ce le-au spus!

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 30 august 2012 20:07

UPDATE // Aproximativ 300 de fani au fost prezenţi la antrenamentul Universităţii pentru a protesta împotriva posibilei mutări a echipei la Buzău. Suporterii s-au strîns chiar lîngă vestiare. În momentul în care jucătorii au ieşit pentru şedinţa de pregătire, fanii au intrat pe teren şi i-au avertizat pe fotbalişti: "Să nu cumva să plecaţi în altă parte! "U" e echipa Clujului!", le-au spus pe un ton imperativ. Anamaria Prodan, Florian Walter şi Ioan Mărginean au fost ţintele înjurăturilor suporterilor prezenţi.

Anamaria Prodan s-a luptat încă de cînd a preluat clubul cu autorităţile locale, însă în zadar, U Cluj nu a primit nici un fel de sprijin.

Astfel, oficialii clubului au decis să mute echipa de pe Cluj Arena şi să o tirmită la Buzău. Anamaria Prodan pare decisă să rămînă pe poziţie pînă la finalul sezonului, mai ales că la ultimele partide, U Cluj a avut foarte puţini fani în tribune. 

Iniţial, varianta era Craiova, dar fanii Universităţii Craiova nici nu au vrut să audă de acest lucru. U Cluj nu va plăti chirie pentru stadionul din Crîng, dar banii încasaţi din vînzarea biletelor vor fi împărţiţi. Arena are o capacitate de 18.000 de locuri. Oficialii clubului au mers astăzi la sediul FRF pentru a înregistra noua casă a Universităţii.

"Acum am semnat toate documentele şi cu autorităţile locale şi cu clubul din Buzău, totul este în regulă. Contractul este valabil pînă la sfârşitul campionatului", a declarat Prodan conform Mediafax.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (280)
alex1919u
alex1919u  •  01 Septembrie 2012, 00:17

Pierdem astazi un simbol, un fenomen, aproape tot, Clujul ramane astazi mai sarac. Pentru prima data nu ma mandresc ca sunt roman. Sa va fie rusine la toti cei care au contribuit la declinul acestei echipe. Pentru unii oameni nu exista onoare si repect, dar pentru noi aceste valori inseamna totul. Haide "U", orice s-ar intampla suntem alaturi de echipa.

xabab
xabab  •  31 August 2012, 11:25
Postat de stadionmircealuca pe 31 August 2012, 00:10

Slugoii lui Paszkany, în primul rând pesediştii Vasile Dâncu şi Ioan Rus, asociaţi în trust, au şters articolele antiromâneşti de pe saitul citynews. Şi trădători şi laşi… (Da’ nu-i bai, pentru că am făcut print screen-uri.) Ofensiva horthystă e stopată pe moment, numai pentru că se apropie alegerile parlamentare. Apoi va redeveni mult mai virulentă. Faptul că aseară, la meciul cu Basel, suporterii unguri kavesecişti, ajutaţi din nou de un contingent venit direct din Ungaria, au strigat “Hai ardelenii”, e doar o piesă dintr-un puzzle bine gândit la Budapesta. Clubul aşa zis feroviar este doar un instrument de propagandă unguresc, înfiinţat din banii serviciilor ungureşti. Paszkany este un in

Medicamenteee! Medicamenteeeee!!!

sapcarosie
sapcarosie  •  31 August 2012, 09:27

Impreuna vom trece si peste asta ! ..."Noi niciodata noi niciodata nu te vom parasii - O viata 'ntreaga , o viata 'ntreaga langa tine vom fi!!!"

Vezi toate comentariile (280)
Comentează