FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Ziua şi petrecerea! » Răzvan şi Deac şi-au sărbătorit zilele de naştere în cantonament

Foto: Facebook FC Rapid +11   FOTO
Foto: Facebook FC Rapid

Articol de , - Publicat sambata, 18 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 februarie 2012 00:21

Alb-vişiniii l-au serbat aseară pe Răzvan, după ce cu o zi în urmă l-au felicitat şi pe Deac.

Ziua muncesc, seara petrec! Aşa s-ar caracteriza activitatea zilnică a rapidiştilor din ultima perioadă. Ieri, antrenorul Răzvan Lucescu a împlinit 43 de ani, iar jucătorii şi întreg staff-ul tehnic l-au sărbătorit aseară în restaurantul hotelului la care sînt cazaţi. La petrecere a ajuns chiar şi patronul George Copos, dar şi Mircea Lucescu.

Cu o zi înainte fusese rîndul lui Ciprian Deac să dea de băut, mijlocaşul împlinind 26 de ani. Pe lîngă un tort şi felicitări, fotbalistul împrumutat de la Schalke a mai primit din partea giuleştenilor un tricou al Rapidului cu semnăturile tuturor, dar şi cu mesajul: "O zi importantă din viaţa ta ai petrecut alături de noi! Cu dragoste!". În afara celor doi, în această iarnă, în Antalya, au mai fost sărbătoriţi încă doi jucători: Ştefan Grigorie (30 de ani) şi Ezequias Tavares (31 de ani).

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Azi, din nou amical

Rapidiştii au programată azi încă o partidă de pregătire în Antalya. Al 11-lea amical din această iarnă va fi împotriva lui FC Atyrau, locul 10 în Kazahstan. Întîlnirea e stabilită la ora 14:30 şi va fi transmisă în direct de DigiSport 1, dar şi liveTEXT pe GSP.ro. Pînă acum, elevii lui Răzvan Lucescu s-au descurcat bine în meciurile de verificare, pierzînd unul singur, finala Kadîrov Cup, împotriva lui Metalist Harkov (0-1), echipă ce joi seara, în Europa League, a trecut fără emoţii de Salzburg, în deplasare, scor 4-0! În rest, giuleştenii au strîns 6 victorii şi trei remize.

"Taher luase Rapidul pentru patronul lui City"
La aproape 4 ani de cînd Fathi Taher a venit în Giuleşti, George Copos a furnizat informaţii noi despre tranzacţia eşuată dintre cei doi. "Taher nu luase clubul pentru el, ci pentru Mansour bin Zayed Al Nahyan. Da, e şeicul din Emiratele Arabe Unite, patronul lui Manchester City. Scandalul a apărut după ce bin Zayed s-a răzgîndit, nu a mai vrut Rapidul, iar Taher şi-a dat seama că nu are cum să mai recupereze banii!", a spus Copos la Money Channel.

S-a rupt Grigorie?
Accidentat în meciul cu Ujpest (2-1), Ştefan Grigorie îi îngrijorează pe giuleşteni. Acesta acuză dureri musculare şi e suspect de ruptură musculară, după ce iniţial se spera să fie vorba doar de o întindere. Mijlocaşul a fost menajat ieri şi nu va evolua nici în amicalul de azi. "Îmi pare rău pentru el, era într-un moment foarte bun. Sper să-şi revină cît mai repede", a spus Lucescu jr.

Inbox
- Răzvan Lucescu nu e îngrijorat că atacanţii săi nu marchează: "Atît timp cît cîştigăm, nu mă gîndesc la aşa ceva. Important e să avem rezultate". În cele 10 amicale de pînă acum, singurul vîrf care a înscris e Ioniţă, care a punctat o dată în primul meci, cu Brann Berger (2-1).
- Herea va reveni în această seară pe teren după ce în ultimele zile a fost menajat din cauza unor dureri simţite la genunchiul operat în urmă cu două luni.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
gallini
gallini  •  18 Februarie 2012, 17:12
Postat de terminatorul2 pe 18 Februarie 2012, 10:19

Ziua muncesc, seara petrec . Vedem noi in campionat daca o sa tineti ritmul.

Cainele moare de drum lung, prostu' de grija altuia !

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  18 Februarie 2012, 14:17

La multi ani Razvan!La multi ani Ciprian!

cris4co
cris4co  •  18 Februarie 2012, 12:42

Felicitari pentru cate ati facut pana acum si peste ani si ani sa ne vedem mai tineri,mai efervescenti!Rica stie....!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează