FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - VIITORUL, AZI, ORA 19:00, DIGISPORT 1, LIVETEXT GSP.RO

Fraţii care vor fi pentru prima dată în carieră adversari direcţi diseară, la Rapid - Viitorul: Herea contra Herea

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 septembrie 2012 20:40

Pe lîngă sosirea lui Gică Hagi în Grant, meciul Rapid - Viitorul va propune diseară un duel în familie, Ovidiu şi Claudiu Herea fiind adversari timp de 90 de minute

Război în familia Herea. Mult mai cunoscutul Ovidiu, 27 de ani, se va duela diseară cu fratele lui mai mic, Claudiu, 22 de ani, în meciul pe care Rapid îl are cu Viitorul lui Gică Hagi. Cei doi au oferit interviuri exclusive Antenei 1 şi GSP TV în care au prefaţat propriul derby. Giuleşteanul a fost mai dezinhibat, mezinul mai emoţionat, mai ales cînd au vorbit la telefon şi şi-au urat reciproc "Baftă şi să ne vedem sănătoşi!".

Cel mai mic a avut întîietate: "Ovidiu este ca un antrenor pentru mine. Sper să ajung şi eu la fel de cunoscut ca el. Şi poate la fel de bun. Mai vin la meciurile Rapidului, îmi place mult atmosfera din Giuleşti, e fabuloasă, sînt îndrăgostit de ceea ce fac suporterii. Dar sper ca Viitorul să scoată măcar un punct din acest meci. Ovidiu nu s-ar duce niciodată la Steaua, e rapidist convins acum". Claudiu a fost şi el aproape de prima echipă a Rapidului, chiar a jucat o perioadă la formaţia secundă.

Ce-a spus Ovidiu: "Părinţilor le va fi mai greu la acest meci, nu vor şti cu cine să ţină. Eu şi Claudiu am început să batem mingea din curtea şcolii, în parcarea de la bloc, am sperat mereu să jucăm împreună, nu unul împotriva celuilalt. Ne mai uităm unul la meciurile celuilalt. Am emoţii cînd îl văd jucînd. A venit de multe ori în Giuleşti, ştie atmosfera de aici şi ce-o să-i aştepte pe ai lui. Dacă fratele meu a spus că nu voi merge niciodată la Steaua, aşa e, ştie mai bine ce-am discutat".

"Hagi a fost un model pentru mine şi pentru fratele meu. Amîndoi voiam să fim ca Hagi cînd ne facem mari! Nu pierdeam nici un meci al lui, era extraordinar! Probabil, nu vom putea fi niciodată ca el"
Ovidiu Herea, atacant Rapid

"Visul nostru e să jucăm împreună, pentru o echipă mare, să ne bucurăm la victorii. În copilărie, ţineam amîndoi cu aceeaşi echipă, FC Naţional"
Claudiu Herea, mijlocaş Viitorul

3 goluri în 5 meciuri în toate competiţiile a reuşit rapidistul în 363 de minute bifate

126 de minute a evoluat Claudiu la Viitorul în toate competiţiile în 4 partide

Cum se redresează Rapidul
Ovidiu Herea a vorbit şi despre incidentul din derby-ul cu Steaua, cînd un spectator l-a lovit: "Vreau să uit acel meci, a fost o seară neagră, iar cel care a încercat să dea în mine nu poate fi decît un om mic. De ce trebuie să te manifeşti aşa la stadion?!". Despre revenirea Rapidului în top, a precizat: "Trebuie să avem mai multă omogenitate dacă vrem să fim din nou pe podium! Cu Ioan Ovidiu Sabău avem o relaţie corectă. Mie, personal, nu mi-e frică să-mi pierd postul la echipă, îmi văd de treabă şi încerc să-mi fac munca pe teren".

Bătrînii vs. tinerii
În această seară, în Giuleşti, se vor întîlni cea mai bătrînă formaţie din Liga 1, Rapid, cu o medie a vîrstei jucătorilor de 28,2 ani, şi cea mai tînără, Viitorul Constanţa, formaţie ce impresionează prin media de vîrstă de doar 22,2 ani! Aceasta va fi prima întîlnire din istorie între cele două echipe.

Renan, fan Holograf
Brazilianul Renan Silva a debutat cu un hattrick în tricoul Rapidului. Sud-americanul a fost cel mai bun de pe teren în partida cu Olimpia Satu Mare (6-0). "Nici nu-mi amintesc de vreun meci în care am dat trei goluri. Mulţumesc lui Dumnezeu că s-a întîmplat chiar la primul meu meci oficial! În Brazilia, cînd marchezi trei goluri, ai voie să ceri o melodie, dar aici nu e ca în Brazilia. Aş fi solicitat piesa «Cît de departe», a lui Holograf", a spus Renan la DolceSport.

Inbox
- S-au vîndut doar aproximativ 50 de bilete pentru meciul cu Viitorul. Tichetele au fost scoase spre comercializare ieri, iar azi casele de la stadion sînt deschise pînă la ora meciului. Preţurile sînt: 5 lei - peluză, 10 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I.
- Marius Constantin se va opera la începutul săptămînii viitoare, după ce în meciul cu Bistriţa a suferit o ruptură de ligamente la genunchiul drept. Fundaşul central va reveni pe gazon în 2013!
- Mijlocaşul Viitorului Constanţa, Nicolae Dică, nu se teme de Rapid: "Sperăm ca noi să profităm de problemele lor şi să scoatem un rezultat bun. Vrem ca după meciul de duminică să trecem înaintea lor, ar fi extraordinar dacă am reuşi asta!".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
wtf2aces
wtf2aces  •  30 Septembrie 2012, 14:08

Cine-s fratii Herea?

gabonne1982
gabonne1982  •  30 Septembrie 2012, 13:13

nici-o problema ...sunt la fel de slabi

puiulamiba
puiulamiba  •  30 Septembrie 2012, 12:50
Postat de tzii pe 30 Septembrie 2012, 01:54

''Ovidiu nu s-ar duce niciodată la Steaua, e rapidist convins acum''.......deci a fost alceva:)

pai nu ai citit articolul? a tinut cu FC National...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează