FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adrian Mutu nu poate uita un fost coleg din naționala României: „Un animal!”

Gabriel Tamaș l-a impresionat peste măsură pe Adrian Mutu. Foto: Arhivă GSP +49   FOTO
Gabriel Tamaș l-a impresionat peste măsură pe Adrian Mutu. Foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 16:55 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 17:05

Antrenorul Rapidului, ex-„Bad Boy” Adrian Mutu, 44 de ani, i-a povestit lui Mihai Bobonete la podcast de ce l-a impresionat fostul său coleg de la prima reprezentativă, Gabriel Tamaș, 39 de ani, încă în activitate, la divizionara secundă Concordia Chiajna.

Adrian Mutu, 44 de ani, a fost invitatul ultimei ediții de podcast a lui Mihai Bobonete, „Da Bravo!”, prilej cu care a depănat amintiri și a vorbit despre el și experiențele prin care a trecut.

Rușine istorică pe Arena Națională » FCSB, umilită de rivala Rapid! Giuleștenii au egalat un record fabulos
FCSB - Rapid 1-5
Rușine istorică pe Arena Națională » FCSB, umilită de rivala Rapid! Giuleștenii au egalat un record fabulos

Adrian Mutu, impresionat peste măsură de Gabriel Tamaș

Printre altele și-a adus aminte de un alt „Bad Boy” teribil al fotbalului românesc, Gabriel Tamaș, 39 de ani, aflat încă în activitate, la Concordia Chiajna.

Cei doi au fost colegi la naționala României, au o mulțime de amintiri împreună. Au fost părtașii unor escapade de pomină, împreună.

Adrian Mutu: „Se bătea, mai venea cu câte un ochi negru”

Și fotbaliști, și teribiliști în afara gazonului. Așa au fost și Mutu, și Tamaș. Uneori, s-au intersectat la echipa națională. Pe teren a ieșit bine, în afara gazonului au ieșit scântei, uneori. În cadrul emisiunii lui Bobonete, actualul tehnician al Rapidului a povestit de ce-l apreciază pe fostul coechipier.

67 de selecțiia adunat Gabriel Tamaș la echipa națională, având și 3 goluri

„Pe Tamaș nu l-am văzut niciodată accidentat muscular sau ceva de genul ăsta, incredibil. Doar se mai întorcea cu un ochi negru de pe unde umbla el, se bătea sau ce făcea. Din punctul ăsta de vedere era un animal, foarte rezistent.

Ar trebui să îi chemi pe el și Pancu să îți povestească ce făceau ei împreună. Ei s-au și certat la un moment dat. Au început și ei «podcastul» lor acolo și l-au terminat rău. Au venit prieteni și au plecat separat.

Noi eram o gașcă mare, plecam mereu împreună. Eram eu, Chivu, Lobonț, Contra, Pancu, Adi Iencsi, când venea, apoi Tamaș, Marica. Ne bucuram că ne vedeam. Noi vorbeam rar, nu era ca azi cu Whatsapp”, a relatat Mutu.

35 de goluria reușit Adrian Mutu la prima reprezentativă în 77 de selecții

Adrian Mutu: „Eu am inventat fuga din cantonament”

Adrian Mutu a explicat și ce îl făcea să plece din cantonamentele echipei naționale.

„Eu am plecat doar de câteva ori din cantonament, dar de fiecare dată s-a aflat, nu știu cum se făcea. De vreo două ori am fugit din cantonament de la națională, asta pentru că jucam în Italia și aveam un program ordonat, clar.

Nici nu se putea altfel la acel nivel, dar când ajungeam în România eram curios să văd ce s-a schimbat, ce s-a mai întâmplat” a spus Adrian Mutu.

+45 FOTO

Citește și alte știri din fotbal:

video Ovidiu Burcă e realist înainte de baraj: „Asta o știm cu toții, indiferent ce ne place să credem sau nu” + Mesaj pentru fani

Adrian Mihalcea e suspendat în primul meci cu UTA » A decis de unde vede duelul

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
Lecoqsportif
Lecoqsportif  •  27 Mai 2023, 20:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează