FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Găman se destăinuie: "N-am mai suportat sclavia!" » Bărboianu: "Amatorism!"

Articol de - Publicat vineri, 21 ianuarie 2011 00:00

Găman şi Bărboianu au rupt tăcerea şi i-a adus acuze grave lui Mititelu: "Un ticălos mincinos!"

Acuzele incendiare continuă în Bănie. Aseară, cu Victor Piţurcă invitat în studioul televiziunii locale 3TV, "fugarii" de la Ştiinţa au intervenit telefonic şi l-au făcut praf pe Mititelu. "Nu mă mai întorc la Universitatea atît timp cît este Adrian Mititelu! E un loc în care domneşte minciuna, amatorismul, sclavia! Nu vedeţi cum a procedat cu domnul Piţurcă, dar mai ales cu noi, jucătorii?! Mititelu ne-a promis multe, şi luna de pe cer, dar nu s-a ţinut de cuvînt. Am şi bani de doi ani neprimiţi. În acest moment, sînt neplătit de patru luni. Mesajul meu către suporteri este că nu mai suportam sclavia, de aceea am plecat. N-am sărit pe geam, am ieşit pe uşă”, au răbufnit Valerică Găman şi Bărboianu.

Găman a ripostat după ce Mititelu l-a numit "ticălos": "Aoleu, păi, cîte ticăloşenii au fost la Universitatea şi nu au fost descoperite!... Se laudă că el m-a făcut fotbalist, dar mereu mă jignea. Am primit telefoane, m-a făcut nemernic! Am aflat şi eu că domnul Mititelu l-a certat pe Ovidiu Stîngă, reproşîndu-i de ce mă forţează pe mine. Cu Piţurcă ne simţeam protejaţi".

"Suporterii să nu fie supăraţi pentru că tot ce am făcut e spre binele nostru! Să se termine cu această sclavie!"

"Faţă de alţii, eu am demonstrat că merit să îmbrac tricoul acestei echipe, dar nici aşa nu este bine. Nu ne-a spus Piţurcă să plecăm de la echipă"

"Din momentul în care Mititelu i-a închis uşa domnului Piţurcă, pentru mine totul a devenit zero! Regret că se destramă echipa. Atmosfera e proastă, mulţi vor să plece, dar încă n-au curajul"
Valerică Găman

 

8 titulari din tur nu mai sînt în acest moment la Universitatea: Stanca, Dorel Stoica, Piţurcă jr., Wobay, Dina, Dilevski, Bărboianu şi Găman


"Falsuri grosolane!"
“Evadaţii” Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au semnat dezlegările în alb oferite de Mititelu lui Piţurcă şi le-au depus la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF sperînd să fie declaraţi liberi. Craiova a postat ieri pe site-ul oficial cele două documente (foto), precizează că acestea nu sînt valabile pentru că nu au număr de ordine şi suspectează că cel care le-a completat este fostul director sportiv al clubului, Ovidiu Costeşin. "Falsuri grosolane! Actele nu sînt legale pentru că ambele părţi trebuie să accepte datele din contract şi să fie prezente în momentul semnării", a spus Mititelu.

"Rugă pentru părinţi" în varianta Mititelu :)
În speranţa că-i vor convinge pe Bărboianu şi Găman să se întoarcă, conducerea Ştiinţei a îmbinat ieri mesajele de ameninţare la adresa celor doi cu rugăminţi sentimentale destinate părinţilor acestora: "Au timp pînă luni să revină la club şi poate îi iertăm. Dacă nu-şi retrag memoriile, o să aibă mult de suferit. Facem un apel către părinţii şi cunoscuţii acestora să-i facă pe cei doi să conştientizeze gravitatea gestului. Există un Dumnezeu, iar părinţii celor doi, sîntem convinşi, cred foarte mult în El".

"Nu m-a dat afară Napoli"
Julius Wobay şi Mihai Dina şi-au luat "La revedere!" miercuri seară de la colegi şi au părăsit cantonamentul de la Govora. Vor pleca în Antalya să semneze cu Hazar Lankaran de îndată ce mijlocaşul leonez îşi va procura viza de Turcia. "Plec pentru că a venit momentul să îi las pe alţii mai tineri să joace. Nu e adevărat că m-am certat cu Nicolo Napoli, chiar n-am mai discutat cu el deloc despre acel conflict dintre noi", a declarat Dina.

Inbox:
»» Dragomir: "Dacă hîrtiile în alb sînt semnate de Mititelu, iar Bărboianu şi Găman îşi recunosc semnătura, nu ştiu ce să-i mai fac lui Adrian. Semnătura e ca proba cu martori. Cazul va ajunge sigur la TAS".
»» Ţicleanu le-a făcut cinste băieţilor cu un pahar de vin în cantonamentul de la Govora. Preşedintele oltean a împlinit ieri 52 de ani.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (28)
montgomerry
montgomerry  •  11 Martie 2011, 17:22

Daca nu vrea sa fie inchis, Mititelu ar face bine sa taca si sa plece. Altfel, nu-l vad bine. Prea ii ameninta pe toti, prea urla ca e furat, ceva nu miroase a bine. Cred ca la Universitatea e haos mare cu contractele jucatorilor si nu numai

olteanu73
olteanu73  •  21 Ianuarie 2011, 20:44

la cat de varza sunteti,nu ma mir ca aveti tupeul sa comentati despre un om care,in afara de faptul ca isi doreste sa faca si bani,iubeste echipa asta!

d3xt3ru
d3xt3ru  •  21 Ianuarie 2011, 17:43

Fratilor deschideti ochii bine asta a fost planul lui piti de la bun inceput sai ia p astia 2 k sa nu mai vb de nepotismele d la echipa fiisu in loku lu costea si stanca in loku lui lung astai un fals nu a vrut binele echipeii

Vezi toate comentariile (28)
Comentează