FOTBAL  »  Superliga  »  REUNIRE

Gata de Ligă: Hugo Luz şi Petar Jovanovici, noutăţile Vasluiului

Vasluienii s-au reunit astăzi +5   FOTO
Vasluienii s-au reunit astăzi

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 20:30

Elevii lui Viorel Hizo au revenit în pregătiri, iar tehnicianul nu i-a menajat deloc, supunîndu-i unor teste fizice

"Sîntem printre ultimele echipe care am reluat pregătirea, însă nu ne împiedică acest lucru. Avem timp să ne pregătim cît mai bine pentru noul sezon. Jucătorii sînt ok. Sînt cîţiva care au cel mult un kilogram în plus, însă au timp să scape de surplusul de greutate", a comentat "Dulăul".

Vasluiul are interdicţie la transferuri pînă în iarnă, aşa că singurele noutăţi din lot sînt Hugo Luz, refăcut după o mai veche problemă medicală, Petar Jovanovic, care a intrat în posesia «cărţii verzi», şi Vasile Buhăescu, revenit după împrumutul la nou promovata Petrolul. Cei mai grăbiţi jucători s-au dovedit a fi Silviu Bălace, Hugo Luz şi Vasile Buhăescu.
"Hugo Luz este jucătorul nostru. A avut de rezolvat nişte probleme personale, dar şi de sănătate. Acum, totul este ok şi a venit la treabă", a explicat finanţatorul Adrian Porumboiu.

O altă noutate în lotul vasluienilor este sîrbul Petar Jovanovici. Hizo a încercat să-l folosească la echipă încă din iarnă, însă a avut probleme cu "cartea verde". "Nu mai are probleme cu cartea verde. Ne putem baza şi pe el în noul sezon", a comentat antrenorul.
În schimb, de la reunire au lipsit nemotivat Duşan Kuciak şi Pavol Farkaş. "Sînt jucătorii Vasluiului, dar şi-au luat cîte o zi-două libere în plus de la sine putere. Nu se pune problema să plece", a afirmat Porumboiu.

De la primul antrenament au mai lipsit David Rivas şi Alejandro Campano, cu care şefii Vasluiului se află încă în negocieri pentru prelungirea contractelor. Paul Papp, Yero Bello şi Christian Pouga se vor alătura lotului în cantonamentul de la Poiana Braşov.

Lotul prezent la reunire:
Portari: Cerniauskas şi Puia
Fundaşi: Hugo Luz, Milanov, Cînu, Richard, Bălace
Mijlocaşi: Marius Ştefoi, Gheorghiu, Raul Costin, Petar Jovanovic, Denis Zmeu, Pavlovici, Milisavljevic, Gerlem, Gladstone, Lucian Sînmărtean
Atacanţi: Wesley, Temwanjera, R.Neagu, Buhăescu, Ionuţ Balaur şi Adailton

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Handbal
Colosul european e în pragul FALIMENTULUI » Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor mai are doar o zi să achite datoriile: „Meciul din week-end poate fi ultimul”
Noua jurnalistă-oracol » A prezis scorul final și marcatorii: „Dacă apar cu un Ferrari, să nu vă mirați!”
Campionate
Noua jurnalistă-oracol » A prezis scorul final și marcatorii: „Dacă apar cu un Ferrari, să nu vă mirați!”
Scenariu exploziv lansat în direct » Selecționerul pe care FRF ar vrea să-l pună pe bancă la Euro U21
Nationala
Scenariu exploziv lansat în direct » Selecționerul pe care FRF ar vrea să-l pună pe bancă la Euro U21

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (8)
fanu_ex
fanu_ex  •  21 Iunie 2011, 00:03

la petrolu a jucat ca si la chiajna numia in retur si a reusit sa si promoveze performanta la care a contribuit in mare parte si el(buhaescu)

fanu_ex
fanu_ex  •  20 Iunie 2011, 23:59

sa-i dea o sansa si lui buhaescu..a fost imprumutat la chiajna a marcat 8 goluri in retur..sezonu trecut imprumutat la petrolu a marcat de 5 ori si numia goluri decisive..decat sa faca iar tusa la vaslui mai bn sa-l lase la petrolu sa joace ca e tanar ..talentat si ii trebuie meciuri..forzza vaslui

mateiserban
mateiserban  •  20 Iunie 2011, 23:18

dati-i o sansa lui ANNANG!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează