FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-U CLUJ, AZI, ORA 18:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gazonul a cedat! » Terenul de joc de pe ”Cluj Arena” arată deplorabil

Gazonul de pe Cluj Arena arată ca un maidan plin de bălți decît ca un teren de fotbal
Gazonul de pe Cluj Arena arată ca un maidan plin de bălți decît ca un teren de fotbal

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 martie 2012 21:21

Pentru ca meciul cu Steaua de săptămîna viitoare să se poată desfăşura în condiţii normale, iarba va fi protejată cu o prelată specială.

5 luni! Atît a rezistat gazonul de pe " Cluj Arena", pentru care autorităţile locale au plătit peste 100.000 de euro. La 10 zile distanţă de meciul cu Steaua, terenul e imbibat cu apă, extrem de moale şi nu poate găzdui un meci în condiţii optime. "În acest moment, această suprafaţă de joc nu este propice performanţei. Gazonul cedează, se rupe, apa bălteşte pe el şi nu ştiu dacă s-ar putea juca. Am primit asigurări că se va face tot posibilul ca terenul să arate bine pentru meciul cu Steaua", a menţionat directorul sportiv al Universităţii, Felix Grigore. "Am fost în inspecţie, atît eu, cît şi staff-ul tehnic, am văzut cu toţii gazonul şi nu arată bine deloc. Există posibilitatea ca anumite părţi din zona careurilor de 6 metri să fie schimbate", s-a plîns şi Cosmin Irimieş, directorul executiv al clujenilor.

Prelată pentru protecţie
Firma care se ocupă de administrarea stadionului a comandat o prelată specială pentru a mai proteja din dezastrul care se prefigurează deja. "Abia spre sfîrşitul săptămînii viitoare vom putea da un verdict despre starea gazonului pentru meciul cu Steaua. De acum funcţionează la parametri normali sistemul de încălzire. Suprafaţa de joc va fi acoperită cu o prelată specială asemănătoare celei de pe Naţional Arena. Depinde şi de vreme cum va arăta terenul la jocul Universităţii cu Steaua", a menţionat Mircea Crăciun, reprezentantul firmei care s-a ocupat de montarea gazonului.

Cristescu şi Galamaz au prins lotul
Ionuţ Badea a decis să-l includă în lot pe mijlocaşul Marian Cristescu pentru meciul de astăzi din Giuleşti. Ex-braşoveanul şi-a revenit greu după contuzia suferită la gambă în cantonamentul din Antalya şi a efectuat doar alergări pe parcursul săptămînii. Badea speră să-l poată folosi cîteva minute în repriza secundă. Rezervă în Giuleşti va fi şi George Galamaz, care revine şi el după o accidentare.

550.000 de euro a fost decontul pentru lucrările la gazon, inclusiv instalaţia de drenaj

35.000 de euro au fost costurile reale ale gazonului, dar s-a emis o factură de 100.000 de euro

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (29)
mihnea80
mihnea80  •  04 Martie 2012, 09:36

iarasi exagerati cu starea gazonului ????

fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  03 Martie 2012, 14:14

putem noi sa facem stadioane de 1 miliard de euro, nu cateva sute de milioane, ca gazonul arata tot ca p... De ce nu-i duce capu sa investeasca intr-un gazon nornal la cap?

mihaird
mihaird  •  03 Martie 2012, 13:15

am vazut amicalul natonalei cu uruguai pe national arena si, gazonul nu arata mult mai bine ca dupa meciul cu franta ca sa nu mai aduc aminte de asa zisul acoperis retractabil (nu stiu daca l-a vazut cineva pana in prezent). acum se pare ca stadionul din cluj are probleme cu scurgerea. stadion nou si, balteste apa. ce scurgere au facut la gazonul ala? nu vreau sa ma laud, dar pe Dr. C-tin Radulescu, este de asemeni, gazon nou dar, nu am vazu nicodata aratura ca pe "national" sau "cluj". mai are rost sa ne intrebam in buzunarele cui au ajuns banii pentru aceste lucrari? imi este scarba si sa ma gandesc. ...si ne mai intrebam ce au strainii cu noi.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează