FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

Gazzetta dello Sport despre unul dintre cei mai talentați puști din Liga 1: "O stea în creștere a fotbalului românesc"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 17:50

Gazzetta dello Sport a scris azi despre Florinel Coman, fotbalist care pare că s-a integrat la FCSB, unde are evoluții tot mai apreciate.

Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 2 milioane Viitorului lui Gică Hagi și-a revenit după forma modestă din debutul campionatului, cauzată și de o accidentare.

Gigi Becali nu s-a temut să-l compare pe acesta cu Kylian Mbappé, starul celor de la PSG. Jucătorul de 19 ani de la FCSB este tot mai urmărit de scouteri ai cluburilor mari din Europa, iar Gazzetta dello Sport scrie despre asta.

"Românii îl numesc deja Mbappe, pentru că amintește de jucătorul de la PSG. Nu doar talentul, ci și vârsta i-au adus această comparație. Coman e o stea în creștere a fotbalului românesc, iar patronul echipei a declarat că este mai puternic decât Mbappé și că începe negocierile de la 120 de milioane de euro", notează presa italiană.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
100466354012178
Joachim Makay  •  31 Octombrie 2017, 19:15
Postat de maradona5 pe 31 Octombrie 2017, 19:09

Gazetta mai spune si ca FC FCSB nu e Steaua !!

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-foto-premiul-prostii-stadioanelor-imagini-incredibile-cum-au-dat-huliganii-lui-dinamo-cu-picioarele-intr-o-usa-care-se-deschidea-invers-d-524538.html

chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  31 Octombrie 2017, 19:36
Postat de arsenie_b pe 31 Octombrie 2017, 19:20

Se cuvine sa adaugam: respect Valerii Moraru ca ne-a scapat pe toti de rusinea dezgustatoare din giulesti! Gata cu ploaia de scuipati, cu pungile de urina, cu *** si injuraturile de ghet0u!

Băi glugă , arsenie bulă , respect ciobanului că a făcut din Steaua , *** Europei ... Echipa *** , fc5b Mogoșoaia ... Fără istorie , fără palmares , fără onoare , fără stadion , fără ... nimic . Echipa cea mai scârboasă din istoria fotbalului universal , *** ... Și mai deschideți gura , întinzători *** ... Mi-e greață de voi , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arsenie_b
arsenie_b  •  31 Octombrie 2017, 19:20
Postat de randoom.__ pe 31 Octombrie 2017, 19:24

*** ***,echipa ta s-a desfiintat pe veci***. p.s.:poate sa il vanda pe marte,atata timp cat Steaua incaseaza o suma exorbitanta. auzi la el,crede ca ma incalzeste cu ceva daca il vinde pe marte sau la barcelona. wtf? tu ce ai vrea,sa il dam pe 5 milioane la barcelona, sau pe 10 milioane in china? iti spun eu ca ai vrea in china.

Se cuvine sa adaugam: respect Valerii Moraru ca ne-a scapat pe toti de rusinea dezgustatoare din giulesti! Gata cu ploaia de scuipati, cu pungile de urina, cu *** si injuraturile de ghet0u!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează