FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

George Pușcaș a refuzat FCSB, dar îl provoacă pe Gigi Becali: „Sunt foarte fericit că m-a dorit. Nu știi ce-ți rezervă viitorul”

George Pușcaș. foto: GSP
George Pușcaș. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 10:55

George Pușcaș (24 de ani), atacantul lui Reading, echipă din a doua ligă a Angliei, a vorbit despre legăturile pe care le are cu fotbalul românesc și posibilitatea de a ajunge cândva la FCSB. 

„În România, am jucat la Libery Oradea și FC Bihor, am jucat vreo 10 meciuri, am dat două goluri, era în Liga 2. Am plecat de mic afară și mi-am găsit un echilibru foarte bun aici. 

Dacă m-a dorit FCSB, și probabil a fost așa, sunt foarte fericit, dar nu a fost momentul să plec atunci, să schimb țara în care evoluam. Nu știi ce-ți rezervă viitorul. Nu zic nimic, niciodată nu știi unde vei ajunge. În țară e mereu frumos, este țara ta. E mereu frumos, orice s-ar întâmpla, este casa ta”, a spus George Pușcaș, la Digi Sport. 

„Nu am o echipă cu care țin din România. Când eram mic, nu prea urmăream, nu eram un mare fan al meciurilor la televizor, eu jucam fotbal în spatele blocului și atât, nu știam altceva” - George Pușcaș, atacant Reading

Pușcaș vrea în Premier League

„Simt că aici e locul meu. Simt campionatul foarte puternic și vreau să joc din ce în ce mai bine și să ajung la următoare etapă, în care pot să-mi îndeplinesc un vis și să văd rezultatul muncii mele. Obiectivul meu este să joc în Premier League. Sunt încrezător că voi ajunge să joc și să evoluez acolo, munca te răsplătește mereu”, a declarat George Pușcaș pentru Digi Sport.

4,8 milioane de euroe cota de piață a lui Pușcaș, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Narcis Răducan rupe tăcerea despre perioada FCSB: „N-aș mai accepta să mă întorc!” + ce i-a spus Becali în momentul despărțirii

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Gigi Becali, gata să bată recordul în Liga 1! Anunțul făcut de vărul Giovanni: „10-12 milioane de euro”

Jucătorii de la FCSB exultă! Ultima decizie luată de Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează