FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gheorghe Mustață, mesaj clar pentru fanii CSA Steaua: „Vă arăt eu!” » Ce aroganță pune la cale

Fanii FCSB vor să revină pe Ghencea
Fanii FCSB vor să revină pe Ghencea

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 09:11

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, s-a reîntors recent lângă echipă și își contnuă lupta cu rivalii de la CSA Steaua.

Mustață a vorbit din nou despre posibilitatea ca  FCSB să joace pe noua arena din Ghencea și a spus că va înființa Asociația Suporterilor, iar un avocat se va ocupa să ajute FCSB în procesele cu Florin Talpan, jursitul CSA.

„Aştept să vină alturi de noi chiar şi suporterii Stelei din Liga a 4-a. Să fim din nou cei mai puternici şi să umplem stadionul. Sunt sigur că vor fi alături de noi, mai ales dacă Armata nu mai ajută clubul după această pandemie. Preşedintele Asociaţiei Suporterilor va fi avocatul Virgil Boglea.

Domnul avocat susţine că în procesele câştigate de Florin Talpan au fost numeroase nereguli. Cred că împărţirea clubului s-a făcut printr-o minţire în masă a suporterilor, dar lucrurile nu vor rămâne aşa! Decizia referitoare la palmares nu este definitivă şi vom lupta în acest sens.

Referitor la stadionul Steaua, marea mea ambiţie este să jucăm noi chiar meciul de deschidere al stadionului. Poate fi un meci FCSB - Galatasaray. Am să le arăt celor de la Steaua că şi noi putem juca acolo, e şi casa noastră”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

VIDEO. Ministrul Tineretului și Sportului, în vizită pe Ghencea

 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Culisele transferului lui Florinel Coman » Suma refuzată de Gigi Becali: „Avem oferta scrisă la birou”

Florin Tănase a răbufnit în live-ul de pe Instagram: „La supermarket sunt 200 de inși, dar noi nu putem să ne antrenăm!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (137)
fara_penali_in_fotbal
fara_penali_in_fotbal  •  03 Mai 2020, 15:00
Postat de liga4mancaneaticacatul pe 03 Mai 2020, 14:49

De unde *** vii cu stirile astea colegule? Asta au scris astia in ziarele din liga a 4 a? Cum *** sa diapara una dintre echipele cele mai stabile financiar din Romania? Intreaba-te tu daca dupa criza asta armata o sa mai piarda timp si bani cu echipa de fotbal sau o sa o dea doar pentru a-si promova imaginea si a scoate niste bani din chirii si vanzari de produse ca in liga 4 merg doar in gaura pe bani publici.

1) Steaua va fi promovată în Liga a 3-a. 2) FC FCSB nu are nicio stabilitate financiară. Acolo Gigi conduce tot și e haos. De vreo 2 ani sunt pe mega minus fiindcă nu au vândut jucători și nici nu au mai jucat în Europa. Anul ăsta face BOOM porcăria FC FCSB. Să nu mai amintesc și de procesele din tribunale... Falimentul FC FCSB e clar. Nu trebuie să fi vreun geniu ca să vezi / anticipezi asta.

emil1986
emil1986  •  03 Mai 2020, 10:22
Postat de pote pe 03 Mai 2020, 10:12

steaua se numeste acum fcsb!

Da, Steaua se numeste acum FCSB, dar este adevarata Steaua, cea infiintat in 1947 sub denumirea ASA Bucuresti, care mai apoi a avut si alte denumiri (CSCA, CCA, Steaua). Doar prostii mai cred ca echipa infiintata de cazarma CSA acum 3 ani poate fi adevarata Steaua. Treviti-va, prostavanilor!

geogeo
geogeo  •  03 Mai 2020, 10:22

Aoleu, ce multa frustrare la susținătorii echipei de "cazarma stalinista ciolan cu fasole la cazan"...Cu ce plateste talpoiu intretinerea stadionului, daca CSA nu il inchiriaza? Vinde bocanci, izmene, sarmale si fasole la cazan? Sau poate faceti si voi donatii ca DDB si PCH, mai stii?! Spre deosebire de cei din DDB si PCH, care nu s-au dus dupa fenta cu Dinamo a lui Badea si au ramas cu echipa din Liga 1(adevarata Dinamo), pe voi va manipuleaza un frustrat sef ca talpoiu vanzandu-va iluzii de preamarire care se vor sfarsi insa cu desfiintarea.

Vezi toate comentariile (137)
Comentează