FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PANDURII, DE LA 17:00, ÎN DIRECT LA GSP TV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Ghete de rezervă » Gabi Mureşan va fi lăsat pe bancă la partida cu Pandurii

Gabi Mureşan va fi rezervă contra Pandurilor
Gabi Mureşan va fi rezervă contra Pandurilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 martie 2012 15:49

Mijlocaşul român plăteşte pentru eliminarea stupidă din meciul cu FCM Tg. Mureş. Şefii lui CFR aşteaptă un joc superior celui arătat în primele două etape din 2012


CFR - Pandurii e cel mai aşteptat meci al rundei cu numărul 21, de la 17:00, în direct la GSP TV şi liveTEXT pe GSP.RO. Clujenii nu-şi permit un nou semieşec chiar dacă înfruntă o echipă care i-a pus mari probleme lui Dinamo chiar şi în inferioritate numerică. Jorge Costa şi-a pregătit strategia pentru confruntarea de azi, care îl exclude însă pe Gabi Mureşan (30 de ani), jucătorul eliminat în prima etapă din 2012, după două avertismente cu FCM Tg. Mureş.

Jucătorul a fost criticat de şefii săi imediat după meci, dar Costa i-a luat apărarea. "E un jucător important pentru noi, sînt sigur că nu va repeta. Astfel de imprudenţe te pot costa puncte", a spus antrenorul. Cu toate acestea, portughezul îl va lăsa pe bancă pe mijlocaşul român şi va folosi în linia mediană şi în atac jucătorii cu care a abordat şi partida din etapa trecută, 1-1 cu Gaz Metan Mediaş.

"Aştept o prestaţie superioară"
De altfel, preşedintele Iuliu Mureşan a lăsat să se înţeleagă, într-o intervenţie telefonică la Fanatik, că e nemulţumit de cum au evoluat lucrurile în primele două meciuri din 2012. "Cu Mureşul jocul a lăsat de dorit, dar a fost condiţionat şi de acea eliminare din startul reprizei secunde. Am jucat mai bine la Mediaş, dar aşteptăm mai mult. Pandurii formează o echipă bună, dar e clar că numai o victorie ne-ar mulţumi după acest joc", a spus Iuliu Mureşan.

3 şuturi pe spaţiul porţii au expediat feroviarii la Mediaş, tot atîtea cîte au reuşit şi în prima etapă cu Tg. Mureş

"E important faptul că Gabi Mureşan are o atitudine pozitivă. Am discutat cu el, nu sînt supărat. E un jucător de care avem nevoie, unul important pentru echipa noastră"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Doi jucători refuzaţi de CFR, titulari azi
Grigoraş va juca superofensiv la Cluj, chiar şi în condiţiile absenţei lui Voiculeţ, suspendat. Antrenorul gorjenilor va folosi trei atacanţi împotriva trupei lui Costa. De remarcat e faptul că Viera şi Batin, doi jucători care n-au avut loc la CFR Cluj, vor fi titularizaţi. Ultimul e împrumutat de CFR la Pandurii. Batin are drept de joc, după ce şi gorjenii au acceptat ca Vranjes să poată fi utilizat în partida directă.

Beto revine în poartă
Portughezul Beto rămîne nr. 1 la CFR Cluj. Chiar dacă Stăncioiu n-a făcut o partidă rea la Mediaş, românul va reveni pe banca de rezerve. Mincă a ratat mai multe antrenamente în această săptămînă din cauza unei accidentări. La meciul din tur, poarta CFR-ului a fost apărată de un alt portughez, Daniel Fernandes, care a ajuns între timp în Olanda, la Twente.

De Zerbi, în lotul lărgit
Jorge Costa a reţinut 19 jucători în lot pentru meciul de azi. Şi italianul Roberto De Zerbi se află printre aceştia. Antrenorul va hotărî înainte de meci cine va rămîne în tribună. De Zerbi a fost lăsat în afara lotului în primele două meciuri din 2012. Liviu Ganea va fi din nou rezervă, ca şi în rundele precedente, dar şi-ar putea face debutul în tricoul lui CFR împotriva Pandurilor .

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”
Nationala
Explică atacurile lui Alin Stoica: „Din cauza asta are această răutate aparte și rupere de realitate”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (2)
alexhaiducu
alexhaiducu  •  17 Martie 2012, 16:12

daca nu joaca batranul nu e bine pentru clujeni! asta e bataios rau! pacat! o fii accidentat!

cfr_atlanta
cfr_atlanta  •  17 Martie 2012, 16:07

Daca nu batem azi, ADIO campionat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează