FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi explică de ce a plecat Constantin Budescu de la Farul: „Mai trebuie să vrea să mai joace”

Constantin Budescu nu pare afectat de situația de la Farul
Constantin Budescu nu pare afectat de situația de la Farul

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 10:40 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 11:06

Antrenorul Farului, Gheorghe Hagi, a spus la finalul meciului cu CFR Cluj (5-1) că pe Budescu „îl ai ca să joace, nu să-l ții pe bancă”. GSP.ro a anunțat în exclusivitate plecarea „Magicianului” de la Farul.

Farul a surclasat-o, vineri, pe CFR Cluj, scor 5-1. La final, antrenorul constănțenilor, Gheorghe Hagi, s-a referit și la plecarea lui Constantin Budescu din club, anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor chiar în ziua meciului.

MM Stoica a dat în direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR: „Am curaj să fac pariu”
CFR CLUJ
MM Stoica a dat în direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR: „Am curaj să fac pariu”

Hagi i-a mulțumit lui „Budi” pentru ajutorul dat în prima parte a campionatului, dar a admis că, ulterior, colaborarea n-a mai mers așa cum și-ar fi dorit ambele părți.

Gică Hagi: „Casa lui e aici, are un prieten în mine”

„Costică ne-a ajutat foarte mult din vară până în iarnă. După, ușor-ușor, lucrurile n-au mers cum ne doream și noi și el. Pe Budescu îl ai să joace, altfel nu-l ții pe bancă.

Mai trebuie să vrea să mai joace. A fost bine, i-am zis că, oricând vrea, casa lui e aici, are un prieten în mine și tot timpul rămâne loc de bună ziua", a comentat „Regele”. 

Constantin Budescu jucat pentru Farul mai puțin de 8 luni!

Practic, aventura lui Constantin Budescu pe malul Mării Negre s-a încheiat după nici 8 luni. Tras pe linie moartă în acest an, veteranul de 35 ani decarul n-a făcut parte din lotul constănțenilor la precedentele două jocuri, Gică Hagi anunțând că este accidentat.

Budi și-a luat la revedere de la colegii săi în această săptămână și a plecat la Ploiești, pentru a-și rezolva unele probleme personale. Contractul lui cu formația de pe Litoral expiră la finalul campionatului și nu va mai fi prelungit, iar managerul tehnic al Farului a anunțat că se va baza pe jucătorii tineri în lupta pentru locul 2.

Foarte bun doar toamna trecută, declin accentuat în iarnă

Adus la începutul lunii august a anului trecut la Constanța, fostul internațional și-a pus amprenta rapid asupra evoluțiilor alb-albaștrilor. A contribuit la revenirea în clasamentul Superligii, trecându-și în cont 6 goluri și 7 pase decisive. În plus, a ajutat echipa pe plan european, înscriind de două ori și servindu-și decisiv în trei rânduri coechipierii în preliminariile Conference League.

În finalul sezonului regulat a dispărut din formula de start, apoi a bifat doar 7 minute în cele patru etape din play-off, în duelul cu FCSB. Motivele pentru care Gică Hagi nu a mai apelat la serviciile sale au fost evoluțiile slabe din teren și lipsa de implicare de la antrenamente.

Mai mult, în ultima perioadă s-a remarcat prin aparițiile extrafotbalistice pe rețele sociale. S-a filmat cântând în mașină sau făcând pe DJ-ul și a șocat după ce s-a vopsit blond.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gică Hagi: "Farul m-a crescut. Sunt netransferabil. Farul forever. Gică Popescu poate veni la Craiova. E de-al vostru"

Mai puteți citi:

Bani pentru o lume mai rea

Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează