FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Deciziile lui Hagi l-au făcut pe MM Stoica să exclame: „Vede ceea ce noi, oamenii normali, nu vedem”

Gică Hagi a apelat la o strategie surprinzătoare în vară / Sursă foto: farulconstanta.com
Gică Hagi a apelat la o strategie surprinzătoare în vară / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2023 11:30 / Actualizat vineri, 28 iulie 2023 11:50

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, explică de ce nu a fost surprins de politica de transferuri adoptată vara acesta de Gică Hagi. „Regele” a apelat din nou la „repatrieri” sau mutări de la echipe slab cotate, ceea ce nu a reprezentat o surpriză pentru MM.

„Gică Hagi vede ceea ce noi, oamenii normali, nu vedem”. E concluzia la care a ajuns Mihai Stoica după ce a urmărit-o pe Farul în cele două meciuri din campionat, dar și în confruntările europene cu Sheriff, respectiv Urartu.

Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ
PRELIMINARII
Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ

MM Stoica: „Gică Hagi vede ceea ce noi, oamenii normali, nu vedem”

„Exact ăsta e modelul. «I-am avut, îi întorc, îi fac jucători mai buni». A mers aşa, de ce nu ar face-o şi acum? Pe mine m-au surprins transferurile de la Mioveni şi FC Argeş, dar în acelaşi timp cred că Gică Hagi vede ceea ce noi, oamenii normali, nu vedem.

Pe Benchaib nu îl cunoștea, nici pe Bassong. A luat patru jucători, pe Carnat să zici că-l cunoştea (...). La ăia de la FC Argeş eu m-am uitat, dar recunosc că n-am văzut calitate, dar uite că a câştigat cu ei la Sibiu (n.r. - 1-0 cu Hermannstadt)”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Pe cine a adus Farul în pauza competițională: Marco Borgnino (Rafaela), Rivaldinho (CSU Craiova), Nicolae Carnat (CS Mioveni), Fábio Vianna (FC Argeș), Ionuț Vînă (CSU Craiova), Damien Dussaut (Rapid), Zorhan Bassong (FC Argeș), Diogo Queirós (Famalicao), Amine Benchaib (CS Mioveni). 

Mihai Stoica știe unde suferă Farul: „Au arătat vulnerabilitate”

MM Stoica a identificat apoi cel mai vulnerabil compartiment de la Farul:

Problema este că au arătat vulnerabilitate (n.r. - în apărare). Şi la meciul ăsta (n.r. - cu Urartu), foarte tare la Tiraspol. Chiar şi cu Voluntari, chiar dacă au bătut cu 4-1. Doar că meciurile din campionat nu sunt relevante, pentru că au jucat ceilalţi jucători. 

Când marchezi un gol în 45+5 şi 90+5, când marchezi primul gol dintr-o greşeală mare de portar, poţi să spui că ai şansă. Cred că pleacă cu prima şansă în retur, pentru că Urartu mi se pare mult sub Sheriff. Urartu nu mi se pare că e o echipă care poate întoarce un rezultat”, a mai spus oficialul de la FCSB, conform sursei citate.

VIDEO Narcis Răducan, concluzii după meciurile din preliminariile Conference League: „Sper că Farul a învățat ceva din «dubla» cu Sheriff Tiraspol”

Citește și alte știri de actualitate: 

Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ

„Unii specialiști ne luau la mișto” » „Înțepături” dinspre CFR Cluj după primele 3 meciuri ale sezonului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
barabant72
barabant72  •  28 Iulie 2023, 20:02

Haide sa vorbim concret .In declaratiile lor Gigi si cu Gica vorbesc in primul rand de bani .Vor bani ,multi bani .Asta e scopul lor ,sa faca bani din fotbal .Ne putem intrba daca dupa ce nu a mai jucat Gica a ajutat fotbalul romanesc s-au fotbalul romanesc l-a ajutat pe el ?A investit in fotbal banii lui .Foarte bine a investit in fotbal ,doar nu era sa se apuce sa faca marmeleda .O investitie nu inseamna bani pirduti .A luat aproape mocca unul din cele mai importante hoteluri din buricul Mamaiei .E putin ?De ce sa fie botezat noul stadion al Constantei cu numele lui ?Fotbalul din Constanta nu a inceput si nu se termina cu Hagi .Regula U 21 i-a venit ca o manusa ,lui i se datoreaza ca sa poata sa-si vanda multimea de jucatori din curte .Toate echipele au fost aproape obligate sa cumpere ,si cine stie cum au platit .Rezultatele din copetitiile internationale ale jucatorilor produsi la Constanta sunt dezamagitoare si ne putem pe buna dreptate intrba :ce bine a facut Hagi fotbalului romanesc?Ne-a facut de ras ,asta ne-a facut !

viodrag
viodrag  •  28 Iulie 2023, 18:10

Suntem varza la fotbal!poate sa vina și mama omida!până nu dispare *** de la federație,nu vom avea rezultate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ggbkli
ggbkli  •  28 Iulie 2023, 15:14

De mentionat si faptul ca in liga 1 si arbitrii delegati la meciurile Farului "vad ceea ce noi oamenii normali nu vedem"...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează