FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali confirmă: Vintilă nu mai e antrenor principal! Ce funcție îi propune: „Asta să fie clar pentru el”

Vintilă nu va mai fi principal la FCSB +16   FOTO
Vintilă nu va mai fi principal la FCSB

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 16:51 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 17:39

Gigi Becali schimbă antrenorul la FCSB, așa cum GSP a anunțat în această dimineață! Patronul roș-albaștrilor a confirmat că Bogdan Vintilă (48 de ani) nu mai e „principal”, dar că îi va găsi un alt post în club. 

Zi importantă la FCSB. Deranjat de ultimele rezultate ale echipei, care are patru meciuri la rând în play-off fără victorie, Gigi Becali l-a mazilit pe Bogdan Vintilă. Tehnicianul ar urma să rămână ca antrenor secund sau principal la FCSB II.

Pe hârtie, Vintilă va mai activa ca „principal” doar la meciul de Cupă de miercuri, ora 20:00, returul semifinalei cu Dinamo, mai ales că nici Pintilii nu va putea sta pe bancă, după ce a fost eliminat cu FC Botoșani (1-1).

„I-am spus lui Vintilă că voi face schimbari la staff. Asta să fie clar pentru el. Îi voi propune să rămână antrenor secund sau să îmi preia echipa a doua. Nu îl voi lăsa pe drumuri. 

Nu îmi place cum jucăm, iar eu nu vin la meciuri să văd țurca și să facă fiecare ce vrea pe teren. Le spun băieților să se trezească, că pe mine nu vreau să mă bată Rotaru în campionat. Cu Dinamo este altă treabă, că ar fi ultima să mă elimine de la 3-0”, a declarat Gigi Becali conform ProSport.

  • FCSB era pe 11 când a venit Vintilă la FCSB. Acesta ar lăsa echipa pe locul 4 și la un pas de finala Cupei României, după 3-0 în turul semifinalei cu Dinamo. Cu el pe bancă, FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League după o dublă cu Guimaraes, 0-0 și 0-1. 
  • Vintilă a antrenat-o pe FCSB în 31 de partide, în toate competițiile. Are 17 victorii, 7 egaluri și 7 înfrângeri.

Vine Toni Petrea la FCSB

Gigi Becali a stabilit deja cine va fi noul antrenor al celor de la FCSB: Toni Petrea. Acesta a fost secundul lui Reghecampf la Al-Wasl, Chiajna, Snagov, FCSB, Al-Hilal și Litex, iar Becali deja a început discuțiile cu el. (Detalii AICI)

FOTO. Imagini tari de la Astra - FCSB 

+29 FOTO

VIDEO.  Match preview FCSB - Dinamo: totul despre derby-ul din Cupă

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Reghe își pregătește revenirea la FCSB! După Neubert, îi trimite lui Gigi Becali și „locotenentul”

Încă un fotbalist și-a anunțat despărțirea de FCSB: „Nu mai am nicio treabă cu această echipă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
adriann_
adriann_  •  07 Iulie 2020, 22:35

" Cu Dinamo este altă treabă, că ar fi ultima să mă elimine de la 3-0” SA AI GURA AURITA CIOBANE :))) Sa revina DInamo de la 3-0 si apoi sa vina sentinta cu prejudiciul si gata.

1165169533513579
Toros Aurelianus  •  07 Iulie 2020, 20:12

Vine draccu antrenor,tot un lingau fara vreo performanta ca antrenor.

magic4ever
magic4ever  •  07 Iulie 2020, 20:02
Postat de krypton pe 07 Iulie 2020, 19:11

ataat timp cat Steaua din liga 1 dainuie pe vecie,vitanul tau barzesti poate sa tot moara.

FCSB a pierdut definitiv in instanta stema,culorile si palmaresul! Tu poti sa te minti cat vrei si sa asculti la Becali ca FCSB este Steaua,dar adevarul este altul...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează