FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, despre convenția secretă cu CSA Steaua: „Nu avem voie să spunem asta” + derapaj la adresa lui Nicușor Dan

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a confirmat că a semnat contractul de închriere a stadionului Ghencea, informație oferită în excusivitate de GSP.
Gigi Becali, patronul de la FCSB, a confirmat că a semnat contractul de închriere a stadionului Ghencea, informație oferită în excusivitate de GSP.

Articol de , , - Publicat luni, 31 iulie 2023 15:00 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 15:40

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a confirmat că a semnat contractul de închiriere a stadionului Ghencea, informație oferită în exclusivitate de GSP.

  • FCSB - CFR are loc pe 6 august, de la 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Pe lângă biletul avalizat semnat care acoperă posibile daune provocate arenei, Becali a dezvăluit ce a mai stabilit cu cei de la CSA: cei de la FCSB nu au voie să se prezinte drept Steaua.

VIDEO. Gigi Becali: „Nu avem voie să spunem că suntem Steaua”

„S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Ce a fost a fost, când se rezolvă, e bine. Avem obligația, noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii să nu spunem că suntem Steaua. Noi vom face asta, dar galeria nu o putem opri. Nu ai cum. 

Am depus și garanția aia de un milion de euro. 

Suntem în relații bune acum, nu are rost să îi mai contrazic. Jucăm acum, cât e Arena Națională ocupată, apoi revenim acolo. Nu mă interesează pe mine să ocup Ghencea. Mă interesează ce e al meu, nu vreau certuri, discuții. Să țină ei Ghencea! Eu vreau să joc pentru români cât nu e Arena Națională disponibilă”, a declarat Gigi Becali.

Florin Tănase a ieșit de la Palat: „Săptămâna asta semnez cu noua echipă”
FCSB
Florin Tănase a ieșit de la Palat: „Săptămâna asta semnez cu noua echipă”

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Nicușor Dan

Gigi Becali a vorbit despre faptul că Arena Națională e ocupată până pe 15 august, pentru că acolo au loc mai multe concerte. În timpul declarațiilor, patronul FCSB a avut un derapaj la adresa lui Nicușor Dan, primarul Capitalei.

„Dacă ăla e tralalache și bagă concerte pe Arena Națională cât sunt meciuri... Nu există așa ceva în Europa. Apoi nu mai poți să joci fotbal. Că lui tralalache îi plac concertele. Vai de capul lui, săracul, trebuie să ne rugăm pentru el. 

Și noi suntem nebuni. Dacă îi vezi fața, de ce îl mai votezi?! Are păr de tralalache, de ce îl mai votezi? Și noi suntem tralalache, că îl votăm”, a mai spus Becali.

Citește și:

Dîncu îl face praf pe Talpan: „Nu a făcut nimic! A vrut să rămână clubul aşa, pentru a fi mai uşor de manevrat”
CSA STEAUA
Dîncu îl face praf pe Talpan: „Nu a făcut nimic! A vrut să rămână clubul aşa, pentru a fi mai uşor de manevrat”
Ce scrie presa bulgară înainte de FCSB - CSKA 1948 » „Radiografia” lui Chiricheș la meciul cu Oțelul
FCSB
Ce scrie presa bulgară înainte de FCSB - CSKA 1948 » „Radiografia” lui Chiricheș la meciul cu Oțelul

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (31)
steaua.libera
steaua.libera  •  31 Iulie 2023, 18:43

Si *** Firea a închiriat Arena pentru concerte în mandatul ei. Becali își imaginează că Primăria trebuie să dea cu piciorul la sute de mii de euro doar ca să-i facă pe plac purtătorului de cruce. Nimic nu mă mai miră la acest personaj ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  31 Iulie 2023, 18:16
Postat de mr90 pe 31 Iulie 2023, 17:11

csa e infiintata in 2017 despre ce 1947 vorbesti ?

Amice, cred ca glumești dacă ti-a scăpat anul 1947, când csca, tska, cca și steaua ,echipa bolsevico-stalinita, a sosit calare pe tancurile armatei rosii ,intrând direct in Divizia A și nu din liga a V-a . Cred ca nu-ti dorești sa te identifici cu aceasta echipa ( chiar dacă a câștigat CCE în 86) și ca echipa ta fcsb sa nu se umilească pentru a juca în cazarma din Ghencea , precum a făcut Gigi Valiza care semnat ca va respecta toate condițiile, inclusiv ca va respecta deciziile instantelor care au decis fără echivoc ca fcsb nu este steaua București.

sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  31 Iulie 2023, 17:58

Da ai dreptate dar si cheltuielile sunt mult mai mari...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează