FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali vorbește despre efectele pandemiei de COVID-19: „Noi, bogații, am luat-o razna! Vai de capul nostru...” » Ce zice de preoții infectați + de ce are cheia unei biserici

Gigi Becali crede că lumea se va schimba după pandemia de coronavirus
Gigi Becali crede că lumea se va schimba după pandemia de coronavirus

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 14:23

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre pandemia de coronavirus care a afectat România și despre cum crede că se va schimba lumea când pericolul va trece. 

„Eu stau în casă, respect legea. Pentru bogați e mai ușor, că ai curte mare. Tot pentru săraci e mai greu.  Eu cred că trece repede și vom putea merge la biserică de Paște, la Înviere. Așa sper, va face Domnul o minune. Noi suntem țară ortodoxă și fiecare sat și oraș are un înger păzitor. O să vedeți că se va face o minune.

(nr. întrebat de moderatorul Mihai Mironică dacă are o cheie de la o biserică) De unde știi că am cheie de la o biserică? Da, am! Mă duc să duc mâncare la călugări, duc măști. Am adeverință unde scrie că ajut bătrânii. Și merg și la Sfânta Liturghie, că nu mai pot sta fără Liturghie. Dacă nu merg, mor imediat”, a declarat Gigi Becali la Pro X

Gigi Becali: „A venit virusul și ne spune: ce faceți voi cu inele și cu hainele acu?”

Gigi Becali a vorbit și despre preoții infectați cu COVID-19 și despre cum crede că se va schimba lumea după această pandemie.

„Cine știe cum s-au împărtășit ei. Dacă te împărtășești nedrept, necurat, e mai rău! Mai bine nu te împărtășești. Atenționez pe toată lumea. Decât să te împărtășești murdar, mai bine nu te împărtășești! Focul îi are mai tare pe cei nevrednici! 

Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna. Și eu. Dădeam  lumea mii și mii de euro pe genți. Mașini și palate. Vai de capul nostru... Acum a venit coronavirusul și a zis «Vă țin în casă! Ce faceți voi cu inelele și cu hainele?» Cred că în următorii 2-3 ani oamenii vor mai avea o reținere în a cumpăra lucrurile. Eu voiam să le cumpăr fetelor mele câte o mașină cadou. Dar, hopa!, m-am retras. Așa vor face oamenii. Dar probleme vor fi tot la săraci. Pe ei îi afectează boala”, a adăugat patronul FCSB.

Gigi Becali a recunoscut că a primit o ofertă oficială pentru Florinel Coman

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

 Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB a pregătit prima mutare după transferul lui Florinel Coman

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
noname999
noname999  •  02 Aprilie 2020, 21:52

Atat:"Isus le‑a zis ucenicilor Săi: – Adevărat vă spun, cu greu va intra cel bogat în Împărăția Cerurilor! Din nou vă spun, este mai ușor să treacă o cămilă prin urechea acului, decât să intre cel bogat în Împărăția lui Dumnezeu!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  02 Aprilie 2020, 19:48

Ciobanul asta incult nu rateaza nicio ocazie sa ne aduca la cunostinta cat de bogat este el !! In rest, raman saracii si prostimea care, in mod inexplical il venereaza !! Revolutia din 89 a fost binevenita pentru un popor intreg dar, din pacate, a nascut si astfel de personaje jenante !!

ray51
ray51  •  02 Aprilie 2020, 18:15

Asa este. La ce va trebuie inele, coliere, palate, vile, maybach... La ce le trebuie pensii de zeci de mii de lei, salarii nesmitite (epigonic, nu?), avantaje cu nemiluita? Care este rostul discrepantei galactice dintre bogat si sarac? De ce nu iubiti poporul si tara? De ce alergati dupa desertaciuni? La greu preamariti soldatii, pe vreme de pace va-ncuscriti cu generalii... Planeta nu se scufunda, planeta se revolta. Ce pacat ca cei multi si obositi vor sfarsi fara de cruce!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează