FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat noul „nouar” al lui FCSB, după plecarea lui Sergiu Buș: „O să iau 100 de milioane pe el”

Gigi Becali +42   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 19:08 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 19:39

Gigi Becali (62 de ani), patronul de la FCSB, spune că nu are variante în Liga 1 pentru a-l înlocui pe Sergiu Buș (28 de ani), atacantul vândut astăzi în Coreea de Sud, și că soluția pentru postul de „nouar” se află în curtea proprie. 

Latifundiarul își pune acum toate speranțele în Octavian Popescu (18 ani), noul puști-minune de la FCSB, despre care, într-o nouă declarație marcă înregistrată, spune că va încasa 100 de milioane de euro. 

Gigi Becali: „Iau 100 de milioane pe Octavian Popescu”

„L-am dat pe Buş pentru că mi-a convenit şi oferta. Aş vrea să aduc un număr 9, dar nu am ce să găsesc în Liga 1. Singurul pe care am vrut să îl iau a fost Cardoso, dar a plecat şi el în Coreea de Sud.

Până la urmă, pot să spun că avem număr 9, e Octavian Popescu, iar copilul ăsta care e al doilea fenomen după Hagi o să plece pe bani mulţi de la mine. Ce Man, ce Coman, ce 20-30 de milioane? O să vedeţi că o să iau 100 de milioane pe Octavian Popescu”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik

+38 FOTO

FCSB l-a vândut pe Sergiu Buș în Coreea de Sud

Sergiu Buș (28 de ani), atacantul lui FCSB, a plecat de la FCSB la Seongnam FC, din Coreea de Sud, după ce a ieșit din grațiile lui Gigi Becali și Toni Petrea. Afacerea este una cât se poate de profitabilă pentru FCSB, care se alege cu 450.000 de dolari în schimbul atacantului de 28 de ani, venit gratis vara trecută după experiența de la Gaz Metan.

Octavian Popescu are cifre peste Stanciu, Man sau Mihăilă!

Octavian Popescu, la doar 18 ani și o lună, are deja 12 meciuri de Liga 1, 4 goluri produse și a debutat și în cupele europene, nivel pe care, cu excepția lui Hagi junior, niciun alt mare talent al ultimului deceniu în fotbalul românesc nu l-a atins la această vârstă: de la Mihăilă, Coman și Man până la Ivan, Stanciu și Drăguș.

Gazeta a selectat 10 jucători cam de același profil cu puștiul de la FCSB, obligatoriu de atac, pentru a vedea unde se aflau ei în momentul în care aveau 18 ani și o lună și ce s-a întâmplat ulterior.

Concluzia e că Octavian Popescu îi bate pe absolut toți, cu excepția unuia singur. Ianis Hagi, care a debutat de foarte mic și avea aproape 40 de meciuri de Liga 1 până la 18 ani, dar el a și beneficiat de o conjunctură aparte: tatăl său era antrenor la Viitorul și i-a oferit meciuri și minute etapă de etapă.În afara lui, nimeni nu a fost peste Popescu. Nici măcar vârfurile unor generații de tineret: Andrei Ivan, Florinel Coman, Mihăilă, Man!

Are o liniște incredibilă atunci când e cu mingea la picior și știe întotdeauna ce să facă cu ea. E un mare talent și are și timp suficient ca să învețe lucrurile pe care încă nu le cunoaște. E normal, la această vârstă, să fie chestiuni pe care să nu le știi
-  Basarab Panduru, la Telekom Sport

Sezonul viitor, Octavian Popescu va fi de bază la FCSB

E foarte probabil ca în actualul campionat, mai ales atunci când se va intra în play-off, Octavian Popescu să nu mai joace meci de meci, însă începând din vară sigur va fi unul dintre titulari. Va avea de partea lui faptul că va fi eligibil pentru regula U21 a FRF. 

Majoritatea jucătorilor tineri de la FCSB nu vor mai îndeplini acest criteriu: Vlad, Oaidă, Simion, Șut, Moruțan, Olaru, Man, Coman. În afara lui Popescu, alte soluții începând din sezonul 2021-2022 vor fi, din actualul lot, Perianu și Robert Ion, iar dintre cei împrumutați: Cană, Horșia, Cristi Dumitru. De la vară, timp de două sezoane, regula U21 va fi îndeplinită de jucătorii născuți după 1 ianuarie 2000. 

Octavian Popescu, la 18 ani și o lună

  • 12 meciuri în Liga 1
  • a produs 4 goluri: două assisturi și două penalty-uri obținute
  • a debutat deja și în Europa League

VIDEO Toate informațiile înaintea partidei FCSB - FC Voluntari

Citește și alte știri despre FCSB:

S-a infectat în Turcia? » Cazul Panțâru stârnește 4 controverse

Un nou jucător de la FCSB are COVID-19! LPF a confirmat cazul: „A fost testat pozitiv înainte de meciul cu Viitorul”

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (41)
dinamo100
dinamo100  •  22 Ianuarie 2021, 07:33

Becali nu a rezistat prea mult in silenzio stampa. Iar isi da drumul la gura! O. Popescu e un jucator f. bun, dar Becali il distruge, pune pe el o presiune inutila. Majoritatea tinerilor jucatori se pierd daca nu au un mentor de calibru langa ei. Lui O Popescu i ar prinde bine un transfer la echopa lui Lucescu.

dragdim
dragdim  •  22 Ianuarie 2021, 07:11

E puțin 100 de milioane, cred ca poate cere 3-400 lejer.

834427529961509
'Aaron Johnson  •  22 Ianuarie 2021, 06:53

Si pe fratii Costea a spus ca ia cate 100 de milioane. Baietii joaca acum in diviziile B si C.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează