FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Gigi Becali e sigur: "Pe 9 mai câștig procesul" » Dezvăluie cum a dat bani pentru Armată :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 11:42

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre războiul cu Armata pentru marca Steaua și este sigur că pe 9 mai va câștiga definitiv procesul.

"Echipa aceasta nu are treabă cu Armata, care a predat echipa unei societăţi comerciale non-profit. Acea societate a luat de la mine 9 milioane de euro împrumut.

După care eu, Gigi Becali, am plătit două milioane dolari datorii pentru nocturnă şi tribuna oficială. Am plătit datoriile Armatei, ale CSA-ului. Ei au acceptat să plătesc eu. Am plătit datoriile și acum, după 15 ani, Armata spune că am păcălit-o.

CSA a predat echipa către Viorel Păunescu. Nu poate zice că e a Armatei. Există act de predare către asociația lui Păunescu.

La CSA nu a e fotbal, nu mai există nicio legătură. Da, pot să facă o nouă echipă, dar când ajung în Liga a 2-a trebuie predată la un privat. Ce decizie a instanței are Armata? A câștigat doar marca.

Dar eu voi câștiga numele pe 9 mai, la Curtea Supremă", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Becali aruncă în aer CSA Steaua - Rapid! Anunțul devastator făcut azi: "Vă dați seama ce rușine va fi? Am vrut să plătesc eu Arena Națională"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
randoom...___
randoom...___  •  15 Aprilie 2018, 22:23

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

masinameaeata
masinameaeata  •  15 Aprilie 2018, 10:47
Postat de stelbz pe 14 Aprilie 2018, 13:58

Becali va castiga pe 9 mai la Curtea Suprema numai si numai daca justitia a devenit cu adevarat independenta. Daca Protocoalele SRI - ICCJ -Armata mai functioneaza si dupa ce au inceput desecretizarile, atunci Becali nu are nicio sansa. Armata lui Talpan va avea din nou castig impotriva unei EVIDENTE CLARE : FCSB = FCSteaua Bucuresti ! Recunoscuta azi si de catre E. Ienei, marele fost jucator la CCA si apoi antrenor la Steaua cu performante de exceptie.

***, ***, ***, ***, ***. Poate vrei sa spui ca e exact invers de cum zici tu si toate ***, armata a investit pana in 1989 echipa Steaua si datorita ei, aceasta echipă a ajuns acolo sus in varful ierarhiei, *** are treaba doar cu interlopii, el are o galerie plina de interlopi si nu de suporteri, ***, ***, sa arunce cu mizerii in adevarata echipa Steaua=CSA Steaua. *** Emerich Jenei, omul nu a zis nimic de fcsb-ul lui jiji, el a spus de prima data cine este cu adevarat STEAUA=CSA STEAUA!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Aprilie 2018, 00:12
Postat de unico_biancorossi pe 14 Aprilie 2018, 18:49

..)))))))))))))))))) romania e bolnava cu adevarat. desi realitatea e cum e, romanii traiesc mereu in alte realitati.

TU ESTI UNUL DINTRE EI,CEI BOLNAVI ! IN ALTA REALITATE SI LUME

Vezi toate comentariile (5)
Comentează